Akrum Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Kociabanda2 napisał(a):ależ z niego jest fajny cudak :loveu: a jeszcze fajniej jest zanużyć dłonie w jego miękkie futerko, którego ma dużo :) słodziak z niego jest :) Quote
Akrum Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 krótki filmik, na którym najpierw Grafit przytula się do cioci Pyrdka, a potem wpycha się w moje nogi i prawie mnie przewraca :) http://www.youtube.com/watch?v=kJtf9OVq8Xc kochany przytulak :) Quote
marysia55 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 pozdrawiam Grafita :lol:i zakochane w nim cioteczki:lol:.Relacja fajnista, aż miło patrzeć:p:p Quote
Kociabanda2 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Akrum napisał(a):krótki filmik, na którym najpierw Grafit przytula się do cioci Pyrdka, a potem wpycha się w moje nogi i prawie mnie przewraca :) [video=youtube;kJtf9OVq8Xc]http://www.youtube.com/watch?v=kJtf9OVq8Xc[/video] Słodki jest :loveu: Quote
Bambino Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Akrum, fotki piękne. Filmik też fajny. Grafit musiał być na smyczy, bo jak było widać za nami biegł se piesek, a Grafcio nie jest zbyt miły dla nowo poznanych piesków :diabloti:. W kwestii domku, to czekam na decyzję kredytową. Bardzo proszę o trzymanie mocno kciuków. Czekać będę ok. 3 tygodni - niestety :shake: Quote
Akrum Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 no właśnie, szkoda że ten pimpek mały się do nas tak przyczepił i nas śledził :) ale i tak trochę sobie Grafcio wtedy pochodził bez smyczy :) kochany kudłacz ;) Quote
joanna83 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Dziewczyny ja się znowu poryczałam. Pamietam doskonale jak dostałam wiadomość na PW, że w lecznicy jest ślepy psiak do uśpienia. A teraz co widzę? Śliczny, szczęśliwy kudłacz! Quote
mru Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 piękny Grafi :) dziekuje :) jaki wesoły... Quote
Pyrdka Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Miałam przyjemność osobiście poznać Grafitka. Potwierdzam to super psiak. Uśmiechnięta morduchna. Trzymam kciuki za Bambino i pluszowego Misia. Quote
Akrum Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 o tak, przyznasz że przytulak z niego świetny :) no i żarłok niesamowity - puszeczka mu smakowała, oj smakowała :) Quote
Kociabanda2 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Bambino trzymamy kciuki za dom i tani kredyt! :) Garficiu Ty też trzymaj co tylko możesz :) Quote
Bambino Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Akrum napisał(a):no właśnie, szkoda że ten pimpek mały się do nas tak przyczepił i nas śledził :) ale i tak trochę sobie Grafcio wtedy pochodził bez smyczy :) kochany kudłacz ;) Właśnie kochani, wczoraj byłam u Grafita i właśnie Pimpuś też był. Nazwałam go Gaik, bo jest podobny do Gaji, która była zeszłego roku u mnie przez miesiąc na dt. Puściłam Grafita i super latał za Gaikiem. Gaik podlatywał blisko a Grafit próbował go złapać. Wyglądało to komicznie, bo Gaik jest młodziutki i bystry a Grafit już nie taki bystry. Ale przynajmniej sobie polatał za widmem Gaika. Quote
Akrum Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Bambino napisał(a):Właśnie kochani, wczoraj byłam u Grafita i właśnie Pimpuś też był. Nazwałam go Gaik, bo jest podobny do Gaji, która była zeszłego roku u mnie przez miesiąc na dt. Puściłam Grafita i super latał za Gaikiem. Gaik podlatywał blisko a Grafit próbował go złapać. Wyglądało to komicznie, bo Gaik jest młodziutki i bystry a Grafit już nie taki bystry. Ale przynajmniej sobie polatał za widmem Gaika. hahaha, a tak się wtedy bałyśmy, że Grafit go pogoni z zębami, a tu proszę - przyjaźń się zawiązuje :lol: dzisiaj zabierasz Grafcia?? Quote
Bambino Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Tak, w każdy piątek go zabieram i niestety w niedzielę odwożę. Tak jak dziś. Na kalendarzu odkreślam tygodnie jak w wojsku. Ok. 2 tyg. będę czekać czy analityk bankowy w centrali uzna, że domek, który chcę kupić może stanowić zabezpieczenie dla banku. Teraz za to trzymajcie kciuki. Quote
irenaka Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Bambino napisał(a):Tak, w każdy piątek go zabieram i niestety w niedzielę odwożę. Tak jak dziś. Na kalendarzu odkreślam tygodnie jak w wojsku. Ok. 2 tyg. będę czekać czy analityk bankowy w centrali uzna, że domek, który chcę kupić może stanowić zabezpieczenie dla banku. Teraz za to trzymajcie kciuki. W jakim banku bierzesz kredyt? Nie pytam z ciekawości. Quote
Akrum Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 No Bambino, trzymamy mocno kciuki - mam nadzieję, że analityk bankowy uzna, że domek nadaje się jako zabezpieczenie dla banku i udzielą Ci kredytu :) ukochaj ode mnie Grafcia jak będziesz u niego :) Quote
Bambino Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='irenaka']W jakim banku bierzesz kredyt? Nie pytam z ciekawości.[/QUOTE] W PKO BP SA. A masz może jakieś wpływ na analityków? Choćby mentalny? :razz: Quote
irenaka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='Bambino']W PKO BP SA. A masz może jakieś wpływ na analityków? Choćby mentalny? :razz:[/QUOTE] W PKO niestety nie:shake:. Quote
Bambino Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 KOCHANI - ALLELUJA! :multi::multi: W piątek po południu zadzwonił kolega od kredytu i powiedział, że kredyt przyznany w takiej kwocie, jak wnioskowałam. Tak, że w tygodniu spotykam się z budowlańcami, żeby uzgodnić szczegóły roboty i zapłaty. w środę podpisuję umowę kredytu i potem do notariusza kupić chatę. Teraz proszę trzymać kciuki za pogodę w najbliższych 4 miesiącach. :multi::loveu::multi::loveu: Quote
tripti Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 czyli wszystko zgodnie z planem :) trzymam dalej kciuki! Quote
Akrum Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Gratuluję Bambino :) Super, że wszystko idzie gładko i tak jak sobie założyłaś :) Dzięki Tobie zaczynam wierzyć, że jednak marzenia się spełniają tylko trzeba mocno tego chcieć i w to wierzyć :multi: Trzymam dalej kciuki za pogodę - też mi w sumie zależy, żeby pogoda chociażby przez wrzesień i październik była ładna :) Quote
tripti Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 w październiku to chyba najładniejsza ;) ? Quote
Akrum Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='tripti']w październiku to chyba najładniejsza ;) ?[/QUOTE] ooo tak :) i to jeszcze 08 października - musowo musi być pięknie :) Quote
Pyrdka Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Kasiu, gratuluję i bardzo Ci kibicuję. Całusy dla Grafcia.Trzymam kciuki za Was. Quote
Recommended Posts