mru Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 no właśnie ja tak myślałam, ze to ich szukanie to nic nie warte... przejść się muszą, bo wypada, no ale żeby jakoś bardziej to po co... byśmy mogli go skreślić naprawdę tyle godzin przeżył, ale mógł sobie pójść dalej i co wtedy? gdzie szukać? eeeh :( czy mamy szykować dla kogoś nagrodę? :P nie znamy się na szkoleniowcach w Poznaniu, ale coś takiego jest: http://www.nawoli.pl/kontakt.php TZ kojarzy, że oni bywali na seminariach, więc może oni? jeszcze TZ poszuka czegoś Quote
Akrum Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 ciekawe, czy Balbino już dojechała do domku... pewnie dziś będzie spała jak zabita po tych emocjach :) a w ogóle w domu po powrocie zastałismy sajgon... nasze psiaki się dooobrze bez nas bawiły :) wszystko pościągane z szafek... pogryzione stare kasety magnetofonowe, które trzymałam na pamiątkę, płyty CD, świeczka, gazety... normalnie kogel mogel zrobiły :) Quote
Ammounie Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Tak się cieszę że Grafit już bezpieczny! Brawo za udaną akcję ratowniczą! :-) Quote
Akrum Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 nagrodę? a co, pewnie że tak :) ahahahahaha... a tak szczerze, gdyby Grafit przeszedł jakieś fajne szkolenie zostawania w domu, to nie musiałby zostawać w tygodniu w hoteliku... Pyrdka - ciekawa jstem, czy się znamy - muszę się z Tobą skontaktować po zakończeniu roku i pokaże ci jaki mam plan co do naszego przytuliska... teraz na pewno Pan z gminy i przytuliska nie będą mogli nas nie wpuścić... Quote
tripti Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Psi detektywi:))) dzielnie się spisaliście i Grafit bezpieczny, łazęga mała:) Quote
mru Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [quote name='Akrum'] a tak szczerze, gdyby Grafit przeszedł jakieś fajne szkolenie zostawania w domu, to nie musiałby zostawać w tygodniu w hoteliku... [/QUOTE] tak, to by było coś tylko potrzebny dobry szkoleniowiec, co przyjedzie, powie i pokaże jak reagować my próbowaliśmy telefonicznie, ale to zupełnie nie to :( i ja rozumiem, sama bym nie wiedziała co robić, jeśli nikt by mi nie pokazał... Akrum a do jakiego szkoleniowca Ty jedziesz? :) Quote
Weronia Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 A ten hotelik, to jakaś masakra..... :| Sory za off.. jak już jesteśmy przy niewidomych biedakach, to pozwolę sobie zaprosić wszystkich... biedny, stary, niewidomy, uroczy: http://www.dogomania.pl/threads/188024-Witu%C5%9B-%C5%9ALEPU%C5%9A...-Stary-porzycony-zagubiony-nieatrakcyjny-piesek.-CUDOWNY!!!?p=14925852#post14925852 Quote
zachary Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 To gdzie został Graficio na nockę? w hoteliku pani fryzjerki?... Pięknie o nim napisałaś akrum! Quote
Akrum Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 tutaj: kilka osób mi poleciło, zobaczymy czy warto... jutro tam dzwonię jeszcze raz spytać kiedy mogę z moim psiutem pojechać - też chodzi o szczekanie i agresję na dzieci... http://www.urban.poznan.pl/ Quote
Akrum Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 jak ja z TZ odjeżdżałam, to Kasia jeszcze została z Grafitkiem i potem miała jechać, a Grafitek miał zostać w innym - wzmocnionym kojcu w hoteliku. Quote
Pyrdka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Ciesze się, ze łajzuch juz bezpieczny. Akrum Nowy Tomyśl to nie Paryż na pewno się spotkałyśmy. Chętnie poznałabym Cię osobiście. W rodzinie i wśród znajomych uchodzę za wariatkę zakręconą na punkcie czworonogów zarówno psich jak i kocich. Zero zrozumienia i brak bratniej duszy. Jak zobaczysz babę latającą po osiedlu wieczorem z miseczka żarcia dla kotów to będę ja. Mam psiaka Franciszka;) Moje oczko w głowie. Chętnie pomogę w sprawie Przytuliska. Grafitka mogę wspomóc tylko finansowo. Niestety nie mam innej możliwości pomocy. Brak miejsca i chory , padaczkowy psiak. Quote
TERESA BORCZ Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 super akcja, , oj narobił nam strachu ten Grafcio, a z drugiej strony ale ma szczęście że tylu fajnych ludzi troszczy się o jego los. Quote
anita_happy Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 dobra ROBOTA!! uffff..moje oczy sie uradowały jak zobaczyly napis - odnaleziony :) GRATULACJE Quote
Kociabanda2 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Bardzo się cieszę i gratuluję tak udanej akcji poszukiwawczej :) Grafitku nie rób nam więcej takich numerów. Tylko co teraz? Bambino ma naprawdę ciężką sytuację z sąsiadami. Hotelik też nie jest najszczęśliwszym rozwiązaniem choć myślę, że lepszym niż trzymanie Grafitka w samochodzie. A może zna ktoś w okolicy jakąś starszą Panią (emerytkę), która zgodziłaby się na to by podrzucać jej Grafitka na te 8 godzin dziennie?? Żaby był sobie u niej w domu przez czas kiedy Bambino jest w pracy... Quote
Akrum Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Kociabanda2']Bardzo się cieszę i gratuluję tak udanej akcji poszukiwawczej :) Grafitku nie rób nam więcej takich numerów. Tylko co teraz? Bambino ma naprawdę ciężką sytuację z sąsiadami. Hotelik też nie jest najszczęśliwszym rozwiązaniem choć myślę, że lepszym niż trzymanie Grafitka w samochodzie. A może zna ktoś w okolicy jakąś starszą Panią, która zgodziłaby się na to by podrzucać jej Grafitka na te 8 godzin dziennie?? Żaby był sobie u niej w domu przez czas kiedy Bambino jest w pracy...[/QUOTE] już właśnie wczoraj rozmawiałam z Kasią o tym, czy nie ma tam nikogo u siebie zaufanego, żeby podrzucić Grafita na czas pracy, chociaż żeby u kogoś mógł na podwórku posiedzieć, a na dalszy ciąg dnia zabierałaby go już do siebie... ale nie ma tam nikogo takiego... Ja muszę jeszcze spytać koleżanki z Lasówek, to jest pod Grodziskiem Wlkp, może ona tam ma kogoś takiego... aha - wracając do hoteliku, moj znajomy z Sękowa, jak wczoraj się dowiedział, że Grafit dał noge i skąd, to powiedział tylko "no tak, hotelik, ah..." On jest też psiarzem, ma kilka znajdek w domu i dzięki niemu w Sękowie żaden pies (oprócz śmiesznego czarnego jamnika) nie lata luzem po wsi i żaden nie jest łańcuchem do budy przypięty, tylko jak już to ludzie kojce budowali, albo po prostu płoty wzmacniali i podwyższali żeby psy nie uciekały... normalnie aż nie mogłam wyjść z podziwu. Mimo że Sękowo to żabi skok ode mnie, to rzadko tam bywam i od momentu jak on się tam osiedlił, psiakom na prawdę się we wsi życie poprawiło - aż nie mogłam uwierzyć w to co wczoraj zobaczyłam :) no ale hotelik... wg mnie pozostawia dużo do życzenia... Quote
Kociabanda2 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 No że Bambino nikogo takiego nie zna to już kiedyś pisała, ale przez tą ucieczkę znalazło się na wątku kilka nowych osób z okolic to i może jakieś nowe pomysły się pojawią :) Quote
mru Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 o matko, byle było takich ludzi zmieniajacych tyle wokoł siebie wiecej :D Quote
paulinken Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Hurra, brawa dla Was! :multi: A dla uciekiniera buziak w nos ;) Temat petsitterów już się tu pojawiał, ale Bambino chyba mówiła, że nie widzi takiej opcji. Quote
koosiek Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Bardzo się cieszę, że Grafit się odnalazł :) Akrum, a tego swojego znajomego koniecznie wypytaj, jak takie cuda sprawia ;) Quote
Akrum Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 gdybyś tego Pana zobaczyła, to od razu być wolała zrobić wszystko, co mówi - ręczę za to :mad::mad::mad: Quote
koosiek Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 To może warto pomyśleć nad sklonowaniem pana? Jest jeszcze sporo miejsc, gdzie by się takie zmiany przydały ;) Quote
Akrum Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='koosiek']To może warto pomyśleć nad sklonowaniem pana? Jest jeszcze sporo miejsc, gdzie by się takie zmiany przydały ;)[/QUOTE] musiałabym mu to powiedzieć ;) może się podda eksperymentowi i się sklonuje :) a tak na marginesie, to podpis masz nieaktualny :) Quote
Akrum Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 i przy okazji zapraszam na bazzaros - ciuszki dla Was cioteczki i waszych mamusiek :) a jak można się tam pośmiać - mi już brzuch ze śmiechu odpadł :evil_lol: \http://www.dogomania.pl/threads/188032-Eksklusive-dla-PA%C5%83-ubrania-letnie-NOWE-42-44-pierwsza-prezentacja-mozna-ogl%C4%85da%C4%87 Quote
koosiek Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Akrum']a tak na marginesie, to podpis masz nieaktualny :)[/QUOTE] Wiem wiem, właśnie na biedaka Omena zmieniam :( Quote
Recommended Posts