tripti Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 dobrze wyczytałam, że piesek ma szanse pojchać do hoteliku do ZuziM? Quote
majqa Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Tak, ma szansę. Wiem, wiem... nie halo ze mną ale moim marzeniem jest, by trafił do pomieszczenia wewnętrznego i rozpaczliwie szukam dla niego takiego. Jego bidne oczka, z ich powodu niepewność, strach. Chciałabym, by był w cieple i w miarę blisko z człowiekiem. Quote
figa33 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 oj tak , ciepełko , te jego krótkie łapki... niby futo jest ale , on ledwo widzi... Quote
tripti Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 najlepiej byłoby chyba znaleźć mu domowy domek tymczasowy, co gorsze najlepiej bez innych zwierzaczków, żeby go nie drażniły, bo on ma tak zrozumiałam też depresję...:( wszystko co wokół niego się dzieje to dla niego duży stres, on chyba już długo jest w tej klinice? Quote
ketunia Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Ile Grafitek potrzebuje miesięcznych dekracji? Quote
figa33 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 zrobiłam dla Grafita nowe gumtree , alegartkę , cafeanimal allegro jeszcze do jutra w nocy Quote
majqa Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Co do kosztów. Nie wiem, jakie są ustalenia co do miejsca u ZuziM, gdzie są kojce zewnętrzne. Jest z kolei miejsce u DIF, 450zł, b.dobra opieka, warunki mieszkaniowe, pokój. DIF może go wziąć ale na bank to miejsce nie będzie czekać wiecznie, bo kto zna DIF ten jej wepchnie z mety psa, jak się zorientuje. Z deklaracji jest stała na 200zł (chwilowo nie napiszę jeszcze od kogo ale to pewniak). Quote
malibo57 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Nikt mnie tu nie zaprosił? No, ładnie, koleżanki:mad: Gdzie banner? Quote
malibo57 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Majqa, ja jestem, jak insekt:evil_lol: Nawet azotox kiepsko sobie radzi. Quote
mru Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 no banner jest przecież :) na 1! słuchajcie, jest tak DT u DIF plusy - warunki domowe minusy - Grafit jest w dobrym stanie jeśli chodzi o zimno itd. nie jest to umierający starzec, dałby radę w kojcu, z powodzeniem naprawdę. DT u DIF jest cenny, bo domowy i dopiero sie tworzy, jest wiele staruszków w większej potrzebie (fizycznie) - takich ledwo co... Misiek jest już w gorszym stanie chyba. - cena, zrozumiała ale jednak 450 zł. hotel u zuziM plusy - cena to 350 zł. - jedzie tam nasz Misiek, czyli chłopaki jechałyby razem minusy - jest to kojec Quote
mru Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Grafit ma cała masę wejść na tym nieszczęsnym allegro! ma nawet obserwatora jednak telefon milczy Grafit jest niezwykły i ktoś go na pewno pokocha... ale jak szybko? sama nie wiem, ale widziałam tego psa na żywo i podejrzewam, że on całe życie spędził na podwórku, kto wie czy miał budę hotel kojcowy z kontaktem z człowiekiem byłby dla niego i tak 100 razy lepszy niż to co ma teraz Quote
mru Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 w każdym razie jutro TZ w lecznicy powie, że mamy coś dla Grafita. Grafit będzie bezpieczny. Quote
figa33 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 mru ja ci dam nieszczęsne allegro:razz: szczęsne właśnie , ktoś się tam namyśla , może jakiś nieśmiały , kurcze blade po prostu..:evil_lol: a tak poważnie ponad 1500 wejść:-o i jeszcze jeden dzień został jak się nie uda ,pogalopujemy z następnym ogłoszeniem , zobaczysz :cool1: Quote
mru Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 no "nieszczęsne", bo wchodzą a nie dzwonią :D hihi przepraszam, źle to ujęłam! bardzo jest nam potrzebne to allegro i strasznie Ci za nie dziękuję! :) 1500? aaaa! około południa miał 1200! niesamowite a mój telefon i telefon TZta milczą :( na mailu też żadnego zapytania... Quote
figa33 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 co Ty mru , przecież ja żartem tylko , mnie też diabli biorą na to allegro:razz: Quote
mru Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 ktoś się czai a nie ma jaj się odezwać :P a mógłby, rozwiązałoby to parę kwestii ;) Quote
figa33 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 no tak a bez jaj to my nie chcemy takiego właściciela:cool3: Quote
majqa Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Zdaję sobie sprawę, że wyżej pępka się nie podskoczy. Nie wiem, co doradzić. :-( Quote
mru Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 ja po prostu myślę, ze to miejsce w DT u DIF mógłby zająć bardziej potrzebujący ciepła psiak Grafit jest taki dość bezproblemowy. domu i tak będziemy bardzo intensywnie szukać, nie wiem czy się zgadzacie? Quote
siekowa Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Dodałam go do profilu starszych psów http://nasza-klasa.pl/profile/26096038/gallery/album/10/350 Quote
mru Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 ale pozno! ide spac, moze mi sie przysni idealne rozwiazanie. za niecałe 5 h pobudka! Pati-c jedzie jutro do Strzelców Opolskich i może skoczyć do Wrocławia tylko dowiedziałam się o tym dopiero teraz i rano się okaże dopiero jak to będzie problemy są takie: 1. hotel zuziM jest ZA Wrocławiem, 150 km. za nim wiec albo ktoś by musiał odebrać psy we Wrocławiu albo poproszę Pati żeby pojechała pod Lubań. aaaa 2. nie wiem o której jedzie Pati! nie będę teraz dzwonić, napisałam smsa i czekam na wieści siek dzieki :D :loveu: Quote
majqa Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Nie mogę oponować, bo tak naprawdę nie znam psiaka i jego mocy przerobowych. Raczej nie mamy wyjścia. Quote
Recommended Posts