tripti Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 czyli wszystko zgodnie z planem, gratuluję :) Grafit nawet nie wie, jaki fajny prezent dostanie na Gwiazdkę :) 7 dni w tygodniu w swoim stałym domku tymczasowym :) Quote
Bambino Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Albo trochę po Gwiazdce, ale Gwiazdor nie do wszystkich może zdążyć na czas :lol::lol: Quote
marlenka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Bambino napisał(a):Lubię WAS, ale nie lubię swojego internetu, bo się długo rozgrzewa!. Akrum - rozumiem, że działania z miastem zakończone sukcesem. Trzymam kciuki. U Grafita na razie po staremu, choć w związku z pogodą i zbyt wczesną ciemnością już nie bardzo mogę jeździć do niego w środku tygodnia. Ale na weekendy przyjeżdża, a jakże !. Remont w domu trwa na całego. Niedługo panowie będą kładli ogrzewanie podłogowe i jak nadal wszystko będzie sprzyjać, to może w okolicach Świąt Gwiazdkowych będziemy już razem w nowym domu. Marlenko - dopiero teraz dojrzałam w Twoim podpisie gwiazdki koło Dajsy. Tak mi przykro :-( Kasiu bardzo się cieszę ze już niedługo w domku swoim zamieszkasz :) A Daisy była bardzo chora , musiałam niestety pomóc jej odejść , ale w moim serduszku będzie na zawsze . Do końca zycia będe pamiętać mojego małego głoda :) Quote
Akrum Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Bambino napisał(a): Akrum - rozumiem, że działania z miastem zakończone sukcesem. Trzymam kciuki. Jasne że tak kochana, działamy teraz pełną parą :) jest radośc, są łzy smutku, czasami opadają ręcę - ale działamy ku polepszeniu losu psiaków. Cieszę się bardzo, że remot domku idzie pełną parą, że wszystko według planu - no to niedługo na parapetówce się spotykamy :evil_lol: Quote
Akrum Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Bambino wdała się w wir remontów i w ogóle nas tu już nie odwiedza i nie mówi co u Grafcia słychać... Quote
marlenka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Akrum napisał(a):Bambino wdała się w wir remontów i w ogóle nas tu już nie odwiedza i nie mówi co u Grafcia słychać... Zaczekamy aż się wprowadzi do swojego domku na wsi o którym zawsze marzyła i wtedy zasypie nas zdjeciami Grafcia:) Quote
Kociabanda2 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 hmmm... no to czekając może zajrzycie do Jumbo? Tak niewiele mu potrzeba :roll: http://www.dogomania.pl/threads/197421-Jumbo-ju%C5%BC-w-DT-%29-PROSIMY-o-wsparcie-finansowe!!-Potrzeba-tylko-100z%C5%82-miesi%C4%99cznie. To oczywiście nie do Ciebie Marlenka :eviltong: Quote
Bambino Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Kochani, remont dmu powoli się kończy. Wigilię i swięta i sylewstra spędzimy razem w nowym domu, choć jeszcze nie przeprowadzeni. Myslę że do mieszkania w bloku grafit juz nie zawita, choć w hoteliku spędzi jeszcze jakieś 2 tyg. Policzylam, że w hoteliku byl 30 tygodni. Liczę na przeprowadzkę w 1 tygodniu nowego roku. Zdjęcia będą z nowego domu. Pa Quote
Agata69 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Bambino napisał(a):Kochani, remont dmu powoli się kończy. Wigilię i swięta i sylewstra spędzimy razem w nowym domu, choć jeszcze nie przeprowadzeni. Myslę że do mieszkania w bloku grafit juz nie zawita, choć w hoteliku spędzi jeszcze jakieś 2 tyg. Policzylam, że w hoteliku byl 30 tygodni. Liczę na przeprowadzkę w 1 tygodniu nowego roku. Zdjęcia będą z nowego domu. Pa Kasiu, ściskam cię bardzo, mam zepsuą klawiaurę, więc piszę jak chora, ale wiesz co ci żczę z całego serca. Quote
Akrum Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 super, bardzo się ciesze, że remont się powoli kończy, że już na świętaa będziecie razem i że niedługo już nie będzie musiał wracać do hoteliku, tylko zostanie na zawsze u Ciebie w domku :) Ściskam mocno :) Quote
Pyrdka Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Wszystkiego dobrego Kasiu. Cieszę się bardzo, ze wszystko powoli sie układa, ze już niedługo będziecie z Grafitem razem:lol: Quote
tripti Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!! poprzedni był pelny różnych zawirowań losu, więc niech ten Nowy Rok będzie już dla Was przede wszystkim spokojny, szczęśliwy i upływający w zdrowiu i radości :) Quote
Akrum Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 ciekawe jak tam Grafitowi spodobał się nowy dom - Kasiu pisz co u Was słychać :) Quote
Bambino Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Nowy dom się podoba Grafusiowi, szczególnie, że w dużym pokoju stoi tylko nowy tapczan, na którym jest koc, który dała mi przyjaciółka dla psów. I Grafuś se tam leży albo w kuchni pod stołem, albo się chowa przez Bubim miedzy drzwiami. Ale mimo zaczepek ze strony Bubiego ciągnie do innych psów. A na podwórku jest przeszczęśliwy. Może chodzić wzdłuż płotu i na wszystkich szczekać. No i najważniejsze, że w weekend jest z nami. Będziemy się przeprowadzać najprawdopodobniej w piątek 14/01. Quote
obraczus87 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Pilnie szukamy chętnych do pomocy w łapaniu szczeniaków w czwartek (6 stycznia) około godz. 9tej, lokalizacja Duczki niedaleko Wołomina. Na tą godzinę umówiony jest Pan z Palmerem, po odstrzeleniu matki szczeniaków będzie potrzebna pomoc w wyłapaniu szczeniaków (3). Każda para rąk potrzebna. Osoby ktore chca pomóc w łapaniu bądź moga pomóc finansowo (na start potrzebne jest 1300zł ) zapraszam na wątek --> http://www.dogomania.pl/threads/1990...nych-do-pomocy! Quote
Akrum Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='Bambino']Nowy dom się podoba Grafusiowi, szczególnie, że w dużym pokoju stoi tylko nowy tapczan, na którym jest koc, który dała mi przyjaciółka dla psów. I Grafuś se tam leży albo w kuchni pod stołem, albo się chowa przez Bubim miedzy drzwiami. Ale mimo zaczepek ze strony Bubiego ciągnie do innych psów. A na podwórku jest przeszczęśliwy. Może chodzić wzdłuż płotu i na wszystkich szczekać. No i najważniejsze, że w weekend jest z nami. Będziemy się przeprowadzać najprawdopodobniej w piątek 14/01. Witaj Kasiu :) Jak się cieszę, że Grafcio w końcu doczeka się swojego domku już na zawsze nie tylko na weekendy :) pewnie się cieszył, że w święta tyle dni z Tobą i psiulkami siedział w domku :) [quote name='obraczus87'][B][SIZE=5]Pilnie szukamy chętnych do pomocy w łapaniu szczeniaków w czwartek (6 stycznia) około godz. 9tej, lokalizacja Duczki niedaleko Wołomina. Na tą godzinę umówiony jest Pan z Palmerem, po odstrzeleniu matki szczeniaków będzie potrzebna pomoc w wyłapaniu szczeniaków (3). Każda para rąk potrzebna. ja niestety pomóc nie mogę w tej kwestii... mogę jedynie życzyć powodzenia i będę trzymać kciuki za złapanie szczeniaków i mamusi - bez konieczności strzelania do niej środkiem usypiającym... Quote
tripti Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 a tak swoją drogą Akrum, to będą też po części nowi lokatorzy Bambino:) a do suki trzeba strzelić, nie da się inaczej:( Quote
Akrum Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 te szczeniaki i mamuśka będą pomieszkiwać tymczasowo u Bambino?? jej, to chyba się niedługo wproszę w gości do Bambino :) Quote
tripti Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 mamuśka i jeden dzieciak:) ja to nic nie chcę mówić, ale Bambino to już zapraszała na spanie na sianie :) Akrum nie znasz kogoś kto jedzie do poznana z wawy jutro lub w piątek? mamy transport za ok 500 zł i to tylko za zwrot kosztów (800 km), ale te koszty nas rozłożą na łopatki. Quote
Szarotka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Mam pytanie ?? czy Grafit jest na dt. czy juz w domu stalym ?? bo na forum podhalana gdzie Grafit ma watek sie pytaja ?? Quote
tripti Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Szarotka napisał(a):Mam pytanie ?? czy Grafit jest na dt. czy juz w domu stalym ?? bo na forum podhalana gdzie Grafit ma watek sie pytaja ?? Bambino jak będzie miała chwilę pewnie sama napisze, ale dostałam w odpowiedzi smsa, że Grafit jest na ds u Bambino :))))) na dodatek teraz będzie panem na włościach ;) Quote
mru Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Bambino, tak sie cieszę :) Grafi już niedługo będziesz w 100% u siebie! Quote
Akrum Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Tak, tak... Bambino już od dawna mówiła "mój synuś" więc to było wiadome, że Kasia już go nie odda :) Tym bardziej, teraz - gdy marzenia o domu urzeczywistniła :) Teraz Grafit to PAN DOMU :evil_lol: Quote
Recommended Posts