Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czyli wszystko zgodnie z planem, gratuluję :) Grafit nawet nie wie, jaki fajny prezent dostanie na Gwiazdkę :) 7 dni w tygodniu w swoim stałym domku tymczasowym :)

• Replies 819
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Bambino napisał(a):
Lubię WAS, ale nie lubię swojego internetu, bo się długo rozgrzewa!. Akrum - rozumiem, że działania z miastem zakończone sukcesem. Trzymam kciuki.
U Grafita na razie po staremu, choć w związku z pogodą i zbyt wczesną ciemnością już nie bardzo mogę jeździć do niego w środku tygodnia. Ale na weekendy przyjeżdża, a jakże !. Remont w domu trwa na całego. Niedługo panowie będą kładli ogrzewanie podłogowe i jak nadal wszystko będzie sprzyjać, to może w okolicach Świąt Gwiazdkowych będziemy już razem w nowym domu.
Marlenko - dopiero teraz dojrzałam w Twoim podpisie gwiazdki koło Dajsy. Tak mi przykro :-(

Kasiu bardzo się cieszę ze już niedługo w domku swoim zamieszkasz :)
A Daisy była bardzo chora , musiałam niestety pomóc jej odejść , ale w moim serduszku będzie na zawsze . Do końca zycia będe pamiętać mojego małego głoda :)

Posted

Bambino napisał(a):
Akrum - rozumiem, że działania z miastem zakończone sukcesem. Trzymam kciuki.

Jasne że tak kochana, działamy teraz pełną parą :)
jest radośc, są łzy smutku, czasami opadają ręcę - ale działamy ku polepszeniu losu psiaków.

Cieszę się bardzo, że remot domku idzie pełną parą, że wszystko według planu - no to niedługo na parapetówce się spotykamy :evil_lol:

• 4 weeks later...
Posted

Akrum napisał(a):
Bambino wdała się w wir remontów i w ogóle nas tu już nie odwiedza i nie mówi co u Grafcia słychać...

Zaczekamy aż się wprowadzi do swojego domku na wsi o którym zawsze marzyła i wtedy zasypie nas zdjeciami Grafcia:)

Posted

Kochani, remont dmu powoli się kończy. Wigilię i swięta i sylewstra spędzimy razem w nowym domu, choć jeszcze nie przeprowadzeni. Myslę że do mieszkania w bloku grafit juz nie zawita, choć w hoteliku spędzi jeszcze jakieś 2 tyg. Policzylam, że w hoteliku byl 30 tygodni. Liczę na przeprowadzkę w 1 tygodniu nowego roku. Zdjęcia będą z nowego domu. Pa

Posted

Bambino napisał(a):
Kochani, remont dmu powoli się kończy. Wigilię i swięta i sylewstra spędzimy razem w nowym domu, choć jeszcze nie przeprowadzeni. Myslę że do mieszkania w bloku grafit juz nie zawita, choć w hoteliku spędzi jeszcze jakieś 2 tyg. Policzylam, że w hoteliku byl 30 tygodni. Liczę na przeprowadzkę w 1 tygodniu nowego roku. Zdjęcia będą z nowego domu. Pa

Kasiu, ściskam cię bardzo, mam zepsuą klawiaurę, więc piszę jak chora, ale wiesz co ci żczę z całego serca.

Posted

super, bardzo się ciesze, że remont się powoli kończy, że już na świętaa będziecie razem i że niedługo już nie będzie musiał wracać do hoteliku, tylko zostanie na zawsze u Ciebie w domku :)
Ściskam mocno :)

Posted

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!! poprzedni był pelny różnych zawirowań losu, więc niech ten Nowy Rok będzie już dla Was przede wszystkim spokojny, szczęśliwy i upływający w zdrowiu i radości :)

Posted

Nowy dom się podoba Grafusiowi, szczególnie, że w dużym pokoju stoi tylko nowy tapczan, na którym jest koc, który dała mi przyjaciółka dla psów. I Grafuś se tam leży albo w kuchni pod stołem, albo się chowa przez Bubim miedzy drzwiami. Ale mimo zaczepek ze strony Bubiego ciągnie do innych psów. A na podwórku jest przeszczęśliwy. Może chodzić wzdłuż płotu i na wszystkich szczekać. No i najważniejsze, że w weekend jest z nami. Będziemy się przeprowadzać najprawdopodobniej w piątek 14/01.

Posted

Pilnie szukamy chętnych do pomocy w łapaniu szczeniaków w czwartek (6 stycznia) około godz. 9tej, lokalizacja Duczki niedaleko Wołomina. Na tą godzinę umówiony jest Pan z Palmerem, po odstrzeleniu matki szczeniaków będzie potrzebna pomoc w wyłapaniu szczeniaków (3). Każda para rąk potrzebna.

Osoby ktore chca pomóc w łapaniu bądź moga pomóc finansowo (na start potrzebne jest 1300zł ) zapraszam na wątek --> http://www.dogomania.pl/threads/1990...nych-do-pomocy!

Posted

[quote name='Bambino']Nowy dom się podoba Grafusiowi, szczególnie, że w dużym pokoju stoi tylko nowy tapczan, na którym jest koc, który dała mi przyjaciółka dla psów. I Grafuś se tam leży albo w kuchni pod stołem, albo się chowa przez Bubim miedzy drzwiami. Ale mimo zaczepek ze strony Bubiego ciągnie do innych psów. A na podwórku jest przeszczęśliwy. Może chodzić wzdłuż płotu i na wszystkich szczekać. No i najważniejsze, że w weekend jest z nami. Będziemy się przeprowadzać najprawdopodobniej w piątek 14/01.

Witaj Kasiu :)
Jak się cieszę, że Grafcio w końcu doczeka się swojego domku już na zawsze nie tylko na weekendy :)
pewnie się cieszył, że w święta tyle dni z Tobą i psiulkami siedział w domku :)

[quote name='obraczus87'][B][SIZE=5]Pilnie szukamy chętnych do pomocy w łapaniu szczeniaków w czwartek (6 stycznia) około godz. 9tej, lokalizacja Duczki niedaleko Wołomina. Na tą godzinę umówiony jest Pan z Palmerem, po odstrzeleniu matki szczeniaków będzie potrzebna pomoc w wyłapaniu szczeniaków (3). Każda para rąk potrzebna.
ja niestety pomóc nie mogę w tej kwestii...
mogę jedynie życzyć powodzenia i będę trzymać kciuki za złapanie szczeniaków i mamusi - bez konieczności strzelania do niej środkiem usypiającym...

Posted

mamuśka i jeden dzieciak:) ja to nic nie chcę mówić, ale Bambino to już zapraszała na spanie na sianie :) Akrum nie znasz kogoś kto jedzie do poznana z wawy jutro lub w piątek? mamy transport za ok 500 zł i to tylko za zwrot kosztów (800 km), ale te koszty nas rozłożą na łopatki.

• 2 weeks later...
Posted

Szarotka napisał(a):
Mam pytanie ?? czy Grafit jest na dt. czy juz w domu stalym ?? bo na forum podhalana gdzie Grafit ma watek sie pytaja ??

Bambino jak będzie miała chwilę pewnie sama napisze, ale dostałam w odpowiedzi smsa, że Grafit jest na ds u Bambino :))))) na dodatek teraz będzie panem na włościach ;)

Posted

Tak, tak... Bambino już od dawna mówiła "mój synuś" więc to było wiadome, że Kasia już go nie odda :)
Tym bardziej, teraz - gdy marzenia o domu urzeczywistniła :)
Teraz Grafit to PAN DOMU :evil_lol: