Bambino Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Akrum napisał(a):ooo tak :) i to jeszcze 08 października - musowo musi być pięknie :) A można wiedzieć, cóż się ma wydarzyć 08/10 :crazyeye: Quote
tripti Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Bambino napisał(a):A można wiedzieć, cóż się ma wydarzyć 08/10 :crazyeye: to już Akrum pochwali się:) ale będą na pewno hulanki i swawole ;) Quote
Bambino Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 O ho, ho czuję jakieś zabawy weselne :razz::razz: Quote
Kociabanda2 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Bambino napisał(a):KOCHANI - ALLELUJA! :multi::multi: W piątek po południu zadzwonił kolega od kredytu i powiedział, że kredyt przyznany w takiej kwocie, jak wnioskowałam. Tak, że w tygodniu spotykam się z budowlańcami, żeby uzgodnić szczegóły roboty i zapłaty. w środę podpisuję umowę kredytu i potem do notariusza kupić chatę. Teraz proszę trzymać kciuki za pogodę w najbliższych 4 miesiącach. :multi::loveu::multi::loveu: Bardzo się cieszę! :) i oczywiście trzymam kciuki za tą pogodę, choć ona nasze kciuki chyba ma w nosie :( Quote
Akrum Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Bambino napisał(a):A można wiedzieć, cóż się ma wydarzyć 08/10 :crazyeye: A można wiedzieć, można :) Dobrze się domyślasz :) Ślub będę brać - chyba że ucieknę sprzed ołtarza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale jak to mój kuzyn powiedział - na styl amerykański, czyli bez hucznego wesela, tylko najbliższą rodzinkę do kawiarni zabieramy :) tam będzie obiad i kawka i fruuu do domku :) Bez wydawania ogromnej ilości tysięcy na weselicho... owszem, lubimy się z TZ bawić, chodzimy na bale i imprezy, ale sorry - wydawać ok 10 tys na wesele by zaprosić caluśką rodzinkę, gdzie i tak połowę ludzi prawie nie znam, bo widuje się ich tylko na stypach i weselach - nie, wolę kasę wydawać na ratowanie zwierzaków :lol::lol::lol: Mój jeden kuzyn jak się dowiedział,że ślub biorę, to od razu się spytał gdzie znaczy na jaką Fundację zwierzęcą ma przelać kaskę w ramach prezentu ślubnego? I takie podejście rozumiem :evil_lol: Inni z kolei, jak widzieli że do zaproszeń i zawiadomień dołączyłam kartkę, że zamiast kwiatów prosimy o worek karmy dla psów i kotów z "przytuliska" oraz tych bezdomnych, które dokarmiamy - to się śmieją i mówią, że nam odbija... wrrr...:angryy: Bambino - a jak się czuje Grafcio? Niedługo pewnie zacznie obrastać w zimowe futerko, więc będzie jeszcze bardziej puuuszysty :) kudłata kulka :) Quote
Bambino Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 :Rose::Rose::Rose::Rose::cunao::cunao::cunao:To wszystkiego, wszystkiego najlepszego. Po Grafusia właśnie jadę. :lol:. A jutro wybieramy się na pogaduchy do mojej przyjaciółki. Grafus będzie robił jako pled na nogi :evil_lol: Quote
Akrum Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 i jak tam Grafcio? zdał test jako pled na nogi? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bambino Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Och, tak - każdemu polecam taki pled! Dzisiaj po południu okaże się jaką kwotę zapłacę za remont chaty. Oby mieściło się w moim wyobrażeniu zapłaty za remont. Quote
Akrum Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 jak zwykle trzymam mocno kciuki za to,żeby kwota okazała się taka, o jakiej myślisz :) Quote
Bambino Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Jutro ( w poniedziałek) jadę do notariusza podpisywać akt notarialny kupna chaty i 1500 m2 działki. Remont ma się zacząć tydzień później. Kwota za remont ( przynajmniej w wersji papierowej ) jest wynegocjowana i do przyjęcia. Teraz tylko POGODO TRWAJ !!!! Grafit jest coraz większym przytulakiem. Kładzie się na plecach albo boku wyciąga łapy do przodu, żąda głaskania i autentycznie się śmieje :evil_lol:. Można go nawet pogłaskać po zębach. :evil_lol: Oczywiście też, jak pozostała trójka moich misiów uwielbia mnie oblizywać. Jestem teraz jednym wielkim OBLIZANYM LUDZIEM. :evil_lol: Quote
tripti Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 tyle buziaków z każdej strony - każda by tak chciała :) trzymamy kciuki za pozytywną aurę nad Wami!!! Quote
Akrum Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Super Kasiu, ?e udaje Ci si? wszystko tak super i po Twojej my?li za?atwi? Byle tak dalej A Grafitek - widzisz, nawet nie mam teraz czasu do niego wpa?? w odwiedziny, ale mam nadziej?, ?e za jaki? czas znów do niego wpadniemy z cioci? Pyrdk? Quote
Kociabanda2 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Graficiu domek już coraz bliżej i będziesz miał swoją ukochaną Bambino codziennie! :loveu: Quote
irenaka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Nie gniewajcie się dziewczyny, że zaśmiecam wątek, ale jestem w tak tragicznej sytuacji z moimi podopiecznymi z Krzyczek, że muszę szukać ratunki na dogo i błagać o pomoc. Może ktoś będzie chciał pomóc moim kruszynkom: Sonia: http://www.dogomania.pl/threads/172429-Sonia-z-Krzyczek-–-strach-i-przerażenie-prosi-o-wsparcie-finansowe Patos: http://www.dogomania.pl/threads/106038-Patos-wrócił-z-adopcji.-Ma-padaczkę. Amor: http://www.dogomania.pl/threads/172425-Kraków-Amor-z-Krzyczek-prosimy-o-wsparcie-finansowe Quote
irenaka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Akrum napisał(a):ciotka,żaden link nie wchodzi. Dziękuję, już poprawiam. Quote
brygida999 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Grafit znalazł dom? :) stały, czy tymczas? Quote
Bambino Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Grafit ma stały dom, ale do momentu naszej przeprowadzki na wieś musi ( niestety ) dzielić swój czas na hotelik ( dni robocze) i nasze mieszkanie w mieście ( weekend). Dzisiaj ( jako że środa ) pojechałam w odwiedziny do Grafusia - poszliśmy na spacer do lasu a potem na hot dogi i kawę na Orlen. W poprzedni piątek moje koleżanki przyjechały do naszej chaty na wieś z szampanem ( 2 litrowym) co by dom i obejście dobrze ochrzcić. Grafuś tez latał między nogami. Dzisiaj po pracy jadę na wieś kończyc rozmowy z budowlańcami i niech już wreszcie wchodzą z remontem. Akrum - spokojnie jeszcze będziesz miała czas na odwiedziny w hoteliku, a gdybyś jednak nie zdążyła, to zapraszam z Pyrdką do nas na wieś ( jak już tam zamieszkamy ) Quote
tripti Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Kasiu - to gratuluję :) Grafitkowi też!!! pogoda narazie różna, ale w przyszłym tygodniu ma być ładnie :) Quote
Akrum Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Bambino napisał(a):a potem na hot dogi i kawę na Orlen. czyli Grafcio znów był niedaleko mnie, bo wiesz Bambino, ja mieszkam 5 minut od Orlena. szkoda,że teraz już tak ciemno się szybko robi, bo umówiłybyśmy się kiedyś na wspólny spacerek np po parku naszym jakbyście znów na hot-dogi przyjechali, co by Grafitek nowe tereny poznał ;), ale niestety teraz już ok. 18:30 ciemno się robi, więc po parku strach chodzić... Grafcio - jutro już piątek, więc mamusia po ciebie przyjedzie i do domku zabierze :) Jutro już się październik zaczyna, szybko przeleci... potem listopad i mam nadzieję,że już w grudniu do nowego domku się przeprowadzisz i już do hoteliku nie będziesz musiał wracać :) Quote
Pyrdka Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Bambino cieszę się, że idzie ku dobremu. Trzymam za Was kciuki kochana cioteczko. Quote
Akrum Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 a co w ogóle u Grafcia słychać? No i jak postępy z domkiem? Quote
marlenka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Bambino już chyba nas nie lubi :( Nie wysyła smsków :( nie pise na dogo :( Quote
Bambino Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Lubię WAS, ale nie lubię swojego internetu, bo się długo rozgrzewa!. Akrum - rozumiem, że działania z miastem zakończone sukcesem. Trzymam kciuki. U Grafita na razie po staremu, choć w związku z pogodą i zbyt wczesną ciemnością już nie bardzo mogę jeździć do niego w środku tygodnia. Ale na weekendy przyjeżdża, a jakże !. Remont w domu trwa na całego. Niedługo panowie będą kładli ogrzewanie podłogowe i jak nadal wszystko będzie sprzyjać, to może w okolicach Świąt Gwiazdkowych będziemy już razem w nowym domu. Marlenko - dopiero teraz dojrzałam w Twoim podpisie gwiazdki koło Dajsy. Tak mi przykro :-( Quote
Recommended Posts