Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 819
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kociabanda2 napisał(a):
ależ z niego jest fajny cudak :loveu:

a jeszcze fajniej jest zanużyć dłonie w jego miękkie futerko, którego ma dużo :) słodziak z niego jest :)

Posted

Akrum napisał(a):
krótki filmik, na którym najpierw Grafit przytula się do cioci Pyrdka, a potem wpycha się w moje nogi i prawie mnie przewraca :)
[video=youtube;kJtf9OVq8Xc]http://www.youtube.com/watch?v=kJtf9OVq8Xc[/video]

Słodki jest :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Akrum, fotki piękne. Filmik też fajny. Grafit musiał być na smyczy, bo jak było widać za nami biegł se piesek, a Grafcio nie jest zbyt miły dla nowo poznanych piesków :diabloti:. W kwestii domku, to czekam na decyzję kredytową. Bardzo proszę o trzymanie mocno kciuków. Czekać będę ok. 3 tygodni - niestety :shake:

Posted

no właśnie, szkoda że ten pimpek mały się do nas tak przyczepił i nas śledził :)
ale i tak trochę sobie Grafcio wtedy pochodził bez smyczy :)

kochany kudłacz ;)

Posted

Dziewczyny ja się znowu poryczałam. Pamietam doskonale jak dostałam wiadomość na PW, że w lecznicy jest ślepy psiak do uśpienia.
A teraz co widzę? Śliczny, szczęśliwy kudłacz!

Posted

Akrum napisał(a):
no właśnie, szkoda że ten pimpek mały się do nas tak przyczepił i nas śledził :)
ale i tak trochę sobie Grafcio wtedy pochodził bez smyczy :)

kochany kudłacz ;)

Właśnie kochani, wczoraj byłam u Grafita i właśnie Pimpuś też był. Nazwałam go Gaik, bo jest podobny do Gaji, która była zeszłego roku u mnie przez miesiąc na dt. Puściłam Grafita i super latał za Gaikiem. Gaik podlatywał blisko a Grafit próbował go złapać. Wyglądało to komicznie, bo Gaik jest młodziutki i bystry a Grafit już nie taki bystry. Ale przynajmniej sobie polatał za widmem Gaika.

Posted

Bambino napisał(a):
Właśnie kochani, wczoraj byłam u Grafita i właśnie Pimpuś też był. Nazwałam go Gaik, bo jest podobny do Gaji, która była zeszłego roku u mnie przez miesiąc na dt. Puściłam Grafita i super latał za Gaikiem. Gaik podlatywał blisko a Grafit próbował go złapać. Wyglądało to komicznie, bo Gaik jest młodziutki i bystry a Grafit już nie taki bystry. Ale przynajmniej sobie polatał za widmem Gaika.

hahaha, a tak się wtedy bałyśmy, że Grafit go pogoni z zębami, a tu proszę - przyjaźń się zawiązuje :lol:
dzisiaj zabierasz Grafcia??

Posted

Tak, w każdy piątek go zabieram i niestety w niedzielę odwożę. Tak jak dziś. Na kalendarzu odkreślam tygodnie jak w wojsku. Ok. 2 tyg. będę czekać czy analityk bankowy w centrali uzna, że domek, który chcę kupić może stanowić zabezpieczenie dla banku. Teraz za to trzymajcie kciuki.

Posted

Bambino napisał(a):
Tak, w każdy piątek go zabieram i niestety w niedzielę odwożę. Tak jak dziś. Na kalendarzu odkreślam tygodnie jak w wojsku. Ok. 2 tyg. będę czekać czy analityk bankowy w centrali uzna, że domek, który chcę kupić może stanowić zabezpieczenie dla banku. Teraz za to trzymajcie kciuki.

W jakim banku bierzesz kredyt? Nie pytam z ciekawości.

Posted

No Bambino, trzymamy mocno kciuki - mam nadzieję, że analityk bankowy uzna, że domek nadaje się jako zabezpieczenie dla banku i udzielą Ci kredytu :)

ukochaj ode mnie Grafcia jak będziesz u niego :)

Posted

KOCHANI - ALLELUJA! :multi::multi: W piątek po południu zadzwonił kolega od kredytu i powiedział, że kredyt przyznany w takiej kwocie, jak wnioskowałam. Tak, że w tygodniu spotykam się z budowlańcami, żeby uzgodnić szczegóły roboty i zapłaty. w środę podpisuję umowę kredytu i potem do notariusza kupić chatę. Teraz proszę trzymać kciuki za pogodę w najbliższych 4 miesiącach. :multi::loveu::multi::loveu:

Posted

Gratuluję Bambino :)
Super, że wszystko idzie gładko i tak jak sobie założyłaś :)
Dzięki Tobie zaczynam wierzyć, że jednak marzenia się spełniają tylko trzeba mocno tego chcieć i w to wierzyć :multi:
Trzymam dalej kciuki za pogodę - też mi w sumie zależy, żeby pogoda chociażby przez wrzesień i październik była ładna :)