mru Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [quote name='tripti']Grafit nie został wykastrowany w lecznicy?[/QUOTE] został, ale to nic nie znaczy. moze czuc suki jak czuł. [quote name='Akrum'] Bambino mi się pyta, czy ma zabrać swoją sunie na poszukiwania, co myślicie??[/QUOTE] pewnie, nie zaszkodzi. czy pomoze nie wiem... Quote
mru Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 piszę na n-k do ludzi z Sękowa (az sie boje, ze to moze przyniesc odwrotny skutek... :() czy ktoś moglby pisac do osob z Tomysla czy nie wiem skad jeszcze? pisze tak: ZAGINĄŁ GRAFIT! http://nk.pl/profile/31106732/gallery/album/5/37 22 czerwca zaginął Grafit! w miejscowości Sękowo k. Nowego Tomyśla zaginął stary ślepy pies – Grafit. Pies miał na sobie czarne szelki. Jeśli ktoś go widział - prosimy o sygnał! ZA POMOC W ZNALEZIENIU PSA NAGRODA! 602 304 704 ; 608 550 584 509 075 051 ; 604 129 008 PLAKAT do pobrania: http://www.sendspace.pl/file/e3188cd380b79a3ae4229aa Quote
paulinken Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Akrum'] Bambino mi się pyta, czy ma zabrać swoją sunie na poszukiwania, co myślicie??[/QUOTE] Jeśli sunia ma cieczkę, to jak najbardziej :cool3: Quote
Akrum Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 nie, ona ma wysterylizowane sunie... ale ustaliłam z Kasią, żeby wzięła, bo może jej szczek, zapach... przypomni się Grafitkowi i przyjdzie do nas... Quote
paulinken Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Skoro jest niewidomy, to pewnie ma wyostrzony słuch. Może usłyszy sunię... Quote
Akrum Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 obdzwoniłam znajomych, porozsyłałam na gg wiadomości i na nk. teraz niestety muszę wrócić na troszkę do zajęć w pracy, bo pilne rzeczy czekają od rana... :( Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Czytam o Nowym Tomyślu.A-2tam leci..Może być dużo jakiś dziur,wykopów.Może do którejś wpadł? E/W Quote
Ellig Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Akrum']jak się wydostał? z kojca, wygryzł też dziurę w drewnianej budzie - czy co to tam było... potem najprawdopodobniej pani mówiła że zrobił podkop pod siatkom ogrodzenia i poszedł, ale najdziwniejsze jest to, że nie ma śladów łap w którą by mógł stronę iść, i nikt go nie widział... [/QUOTE] No tak, niestety, kojce musza byc robione na podmurowce ale to nauka na przyszlosc dla wlasicieli hoteliku, teraz najwazniejsze jest odnalezienie biedaka.... Quote
Akrum Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Sękowo jest ok 5 km od Nowego Tomyśla, ja myślę że on poszedł nie w naszą stronę, ale bardziej na Przyłęk... znajomy wysłał na zwiady swoich chłopaków (znaczy robotników) chodzą po Sękowie i po lesie... póki co cisza... :( Quote
Ellig Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Moge Ci tylko podziekowac ,ze tyle robisz i koordynujesz akcje szukania:) Quote
mru Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 napisałam do kilkudziesieciu osób na n-k... Quote
anita_happy Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Akrum']heh, o smalcowni nic mi nie wiadomo, a na pewno ludzie by do nas do PIW donieśli, bo każdy nielegalny wyrób chociażby kiełbas, na czym sąsiad się wzbogaca, drugi zgłasza od razu... bo co sąsiad się wzbogaca a on nie? to zgłaszają, albo wygłodniałe byki, konie...też od razu zgłaszają (raczej) ale u nas też jeszcze takie zacofanie panuje, bo jak mówię o sterylizacji/kastracji to ludzie na mnie, że sadystka jestem, że okaleczam własne zwierzęta... tak więc na ogłoszenia o zaginięciu starszego,niewidomego psa dużo ludzi reaguje pytaniem - a rasowy? jeśli nie to po co pani szuka takiego kundla niewartościowego...[/QUOTE] mozna mowic ze to zadka rasa :) ja jak szłam z Latiką i była jeszcze szkieletem-pukali sie w głowe, ze zgarniam takie bidy...to na zaczepki odpowiadam, ze to pies rasowy z tatuazem!!!DROGI...ludzie wtedy bardzo jej zalowali..co za świat..moze zaczna sie rozgladac wokół siebie? SZUKACIE psa żadkiej rasy, niewidomy, dogoterapeuta dziecka z porazenim mozgowym, kt teskni za psem - piszcie taki komunikat do ludzi z okolic na NK - musi pomoc /odnosnik do zdjecia psa musi byc/ Quote
Akrum Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 no nic, szykuje się i zaraz wychodzę z pracy do domku. wypuszczę moje skrzaty na dwór, nakarmię i wyruszymy z TZ na poszukiwania. Na miejscu spotkamy się z Bambino, mam nadzieję, że też przywiezie z sobą kogoś do pomocy w poszukiwaniach... najbardziej boję się, że mógł iść w stronę obwodnicy i autostrady... :( ogłoszenia wydrukowane, zabieram ze sobą, porozwieszamy gdzie się da. mru będziemy w kontakcie tel. życzcie nam powodzenia i trzymajcie mocno, mocno i mocno kciuki... Quote
brygida999 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 jak to sie stalo ze on uciekl? ze schroniska? Quote
Charly Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Akrum']no nic, szykuje się i zaraz wychodzę z pracy do domku. wypuszczę moje skrzaty na dwór, nakarmię i wyruszymy z TZ na poszukiwania. Na miejscu spotkamy się z Bambino, mam nadzieję, że też przywiezie z sobą kogoś do pomocy w poszukiwaniach... najbardziej boję się, że mógł iść w stronę obwodnicy i autostrady... :( ogłoszenia wydrukowane, zabieram ze sobą, porozwieszamy gdzie się da. mru będziemy w kontakcie tel. życzcie nam powodzenia i trzymajcie mocno, mocno i mocno kciuki...[/QUOTE] Trzymam kciuki za WAs kochani!!! Quote
Pyrdka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Akrum, ja na dogo jestem codziennie. Poczytuję cichutko. Bardzo mi przykro, ze nie mogę pomóc Wam dzisiaj w poszukiwaniu zbiega. Do 18.30 siedzę w pracy. Dosłownie siedzę i poczytuję bo o zadnej pracy nie ma mowy. Może po pracy podjade do Przyłęku. A tak na nawiasie może wieźmiemy sie za Przytulisko w Glinnie. Nie raz poruszałam jego sprawę na forum Urzędu miejskiego ale to dla nich niewygodny temat.To na moja prośbę zamieścili w komunikatach galerię przytuliska i psiaków ale nic dalej w tej kwesti się nie robi, nigdzie nie ogłaszają apsiaków. Może razem cos zdziałamy. Quote
Pyrdka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Czekam na wieści. Szukajcie w okolicznych lasach w stronę Przyłęku. Trzymam kciuki i ubolewam, ze nie ma mnie z Wami. Powodzenia. Quote
Ammounie Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Oj Boże! Trzymam kciuki żeby Grafit się odnalazł cały i zdrów! Quote
zachary Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 No właśnie, czy może jakaś ciotka widziała to miejsce ucieczki na własne oczy? Brak śladów...jak mnie takie historie dołują.Niestety, jest już kilka historii na dogo, tak dziwnych jeśli chodzi o zniknięcie psa, że trudno uwierzyć.A śladów po psie żadnych, nigdzie, jak kamień w wodę... Grafit, mam cichą nadzieję,że się odnajdziesz... Quote
tripti Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='brygida999']czy ktos mi odpowie??[/QUOTE] jest to już wyjaśnione w treści wątku, Grafit uciekł z hotelu dla psów. Quote
Weronia Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Ciekawe kiedy wrócą z poszukiwań... P.S. Ile osób ogółem go szuka? Dziś i jutro..? Quote
tripti Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 no właśnie też cały czas zerkam czy jakieś wieści są, a tu nic:( na pewno szuka Akrum z TZ i pewnie Bambino, może jeszcze ludzie z hoteliku Quote
Recommended Posts