Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny, nie mam dla was niestety dobrych wiadomości, a są raczej złe. Moje przemiłe sąsiadki dały mi 2 tygodnie na ( jak się wyraziły ) pozbycie się tego nowego psa, bo inaczej piszą blokową petycję do spółdzielni mieszkaniowej o uciążliwości mnie i moich psów. Rozumiecie, że nie mogę sobie na to pozwolić, bo mam swoje 3 psy, które na 8 godz. zostawiam same w domu jak idę do pracy i jak będą bardzo upierdliwe, to zrobią użytek z tego, że być może męczę zwierzęta itp.
A Grafit szczeka i niestety nie polubił się z moimi psami i dochodzi o utarczek. Myślałam, że uda się Grafitowi u mnie i jeszcze znajdzie domek, ale niestety nie wyszło.Bardzo was przepraszam. :-(:-(
Ale w ciągu tych 2 tygodni trzeba mu poszukać nowy dom.

• Replies 819
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

jej jaka szkoda:( ale ja Ciebie akurat rozumiem bardzo dobrze, bo sama jakiś czas temu przy trzecim psiaku dostałam takie ultimatum od sąsiadów, tyle że hałas był tylko jak nie było nas w domu...

Posted

tylko jak mu znaleźć DT w 2 tygodnie??? DT po prostu już na dogo nie ma. nawet z płatnymi tymczasami ciężko...

Grafit ma co prawda 375 złotych, ale zero deklaracji... a oprócz ew. hotelu dojdzie jeszcze transport. ja mam już dwa psy w hotelach bez deklaracji i to są psy w ogromnej potrzebie, oba agresywne których nikt nie chciał nigdzie nawet za kasę w hotelu! i te psy ledwo co wiążą koniec z końcem... bo niestety na dogo nie ma kasy nawet dla wielkich bid. także klops to mało...

Posted

Bambino dziękuję za wiadomość , przepraszam ale jedyne co mogę zrobić , to podtrzymuję swoją deklaracje miesięczną dla grafita ( 200 ,oo ).

Posted

Och Ci sasiedzi :mad: Rzeczywiście sytuacja jest niezaciekawa , dzwoniłam do Bambino i biedna jest załamana tym wszystkim . Ona sama daje radę z 4 psami ale Ci upierdliwi sąsiedzi nie dadzą jej żyć . Trzeba szukać Dt koniecznie bo co jeśli sie go nie znajdzie ???

A Renata5 to chyba małe pieski przyjmuje , czy coś się zmieniło ???

Posted

Bambino jestem na wezwanie.No ale cóż ja mogę?Do domu go nie wezmę,bo mam w tej chwili 10 psów,a jak Grafit jest niezgodny,to na bank nie zgodzi sie z moim Rambem.Już Edek(jak to Marlenka go określiła-falkonetti;))daje nam popalić,bo bez przerwy łapią się za łby z Rambem,nochy pokiereszowane,my jesteśmy pogryzieni,bo je rozdzielamy.Ja mam w tej chwili całą rękę spuchniętą i pogryzioną,bo Edek nie widzi,więc łapie na oślep,a łapie mocno,nawet bardzo:shake:.Także do domu absolutnie nie mogłabym wcisnąć Grafita.Natomiast hotelik czynny będzie dopiero po weekendzie majowym.I nie dam rady wcześniej,bo jest jeszcze nie wykończony.Wiem,że AlinaS ma wolne miejsca,może nawet oddzielać agresywniejsze psy,były i są u niej już ślepaczki i staruszki.Warunki podobno domowe.No i to gdzieś w naszych okolicach jest(koło Skierniewic,czy coś).Nie miałam do czynienia z tym hotelikiem,ale popytajcie.No bo ja na dzień dzisiejszy,ani za dwa tygodnie nie mam gdzie go wziąć:-(

Posted

Dostałam na PW zapytanie o miejsce. Mam miejsce - mogę przyjąć Grafita. Nie bardzo mam czas przelecieć cały wątek czy on potrzebuje specjalistyczną karmę?

Posted

karmy nie

bambino powie więcej o jego potrzebach

leczenia też nie wymaga, przynajmniej nic na to nie wskazuje

jaka cena, Alino?

bo musimy zbierać a jeszcze dojdzie transport!

Posted

12 zł doba z moim wyżywieniem Czyli 360 miesięcznie
Gdzie przebywa psiak ? Jeśli Warszawa to mogę go odebrać osobiście średnio raz tgodniu , raz na 2 tygodnie jestem w Warszawie