Bambino Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Mru, za parę godzin dzień roboczy się skończy. Uszy do góry !!! :loveu: Quote
Bambino Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Ciocia Isadorka, chyba w weekend nie wydoliła z allegro :shake::-( Quote
mru Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Bambino, rachunki mogą być :) także ogłoszenie spokojnie jesli chodzi o hotel to też, z tego co się dowiedziałam może być rachunek! :) za całość Quote
tripti Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Bambino napisał(a):Ciocia Isadorka, chyba w weekend nie wydoliła z allegro :shake::-( może trzeba się przypomnieć, bo pewnie Isadorka to nie wie w co ręce włożyć:) a jak tam sprawy z kabelkiem do aparatu? to w kontekście zdjątek:) Quote
Bambino Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 mru napisał(a):Bambino, rachunki mogą być :) także ogłoszenie spokojnie jesli chodzi o hotel to też, z tego co się dowiedziałam może być rachunek! :) za całość MRU - ucałuj Agatę. Parę spraw jest przez to rozwiązanych. :loveu::loveu:. To na razie po ludziach pieniędzy na tygodniowy hotelik nie trzeba zbierać. :multi: Isadorka napisała, ze nie dała rady - siądzie wieczorkiem :lol: Grafit coraz większy słodziak i coraz bardziej domaga się głaskania ustawicznego - ale wtedy moim misiom wara !!.:-( Quote
Bambino Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 [quote name='tripti']może trzeba się przypomnieć, bo pewnie Isadorka to nie wie w co ręce włożyć:) a jak tam sprawy z kabelkiem do aparatu? to w kontekście zdjątek:) Kabel jeszcze nie dotarł - ale info od allegro już jest Quote
Agata69 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Bambino, oszołomie, wyrzuć juz Dame bo ona dawno w domu swoim mieszka.. Sasiedzi ci sie jeszcze kłaniaja? Bo moi juz mi słabo. Na pohybel ludziom małej wiary!!! Jak widzisz tani psychiatra cudów nie czyni..... Quote
marlenka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Agata69 napisał(a):Bambino, oszołomie, wyrzuć juz Dame bo ona dawno w domu swoim mieszka.. Sasiedzi ci sie jeszcze kłaniaja? Bo moi juz mi słabo. Na pohybel ludziom małej wiary!!! Jak widzisz tani psychiatra cudów nie czyni..... Żaden psychiatra cudów nie czyni jak już za późno :evil_lol: mam ten sam problem :p Quote
Bambino Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Agatka, dzięki za Damę. Wrzucę mojego Grafita. Sąsiedzi jeszcze tak, choć co jakiś czas się pytają czy nikt jeszcze nie chce dać Grafitowi domu? Ty i tak masz dobrze, bo mieszkasz na parterze, a na moim 4 pietrze, jak Grafit chciał wyjść z kuchni i drapał w drzwi to sąsiadka mi się potem pytała czy ja go do rury przywiązuję, bo tak walił :evil_lol::evil_lol:. Trochę mi się Grafit rozzuchwalił, bo za dużo go głaszczę i miziam. Pytałam o ogłoszenie w powiatowej gazecie, ale pani mi powiedziała, że moduł czarno - biały o wymiarach 35 mm x 48 mm kosztuje 36,6 zł. na tydzień, czyli 1 wydanie gazety. Niech się wypcha. Ale może coś się uda załatwić taniej, bo to Grafit miałby być jako darowizna :evil_lol: a nie kupię-sprzedam. Czy myślicie, że powinnam się zacząć martwić, że nie ma w sprawie jego adopcji żadnych telefonów ??? :-(. Quote
marlenka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Bambino to znaczy ze on jest na Ciebie skazany :) A tak serio to o mojego Nugata przez kilka miesięcy nie było zadnego telefonu , ani jednego , póxniej jakies tam nieciekawe a teraz Nugat ma zajefajny dom . Nie przejmuj sie jeszcze trochę i będziesz rano brała relanium w podwójnej dawce i sie jakos ułoży :) Quote
Bambino Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Bardziej mi chodzi o to, że potem do może być prawie porzucenie. Chciałabym napisać, że z dnia na dzień bardziej je ogarniam i mniej się przejmuję sąsiadami i jestem coraz bardziej zorganizowana, ale nie chcę zapeszać. :diabloti: Tfu, tfu. No i chodzimy spać o 9 wieczorem. :evil_lol::evil_lol: Quote
tripti Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 to trzymamy kciuki za obecną sytuację i utrzymanie tego ogarnięcia na stałym poziomie:) a to ile towarzystwa masz teraz w mieszkaniu? 4 piesy? Quote
marlenka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Bambino napisał(a):Bardziej mi chodzi o to, że potem do może być prawie porzucenie. Chciałabym napisać, że z dnia na dzień bardziej je ogarniam i mniej się przejmuję sąsiadami i jestem coraz bardziej zorganizowana, ale nie chcę zapeszać. :diabloti: Tfu, tfu. No i chodzimy spać o 9 wieczorem. :evil_lol::evil_lol: Chyba ze jakaś nawiedzona z Warki dzwoni o 21.30 to wtedy nie śpicie hihihi Quote
Bambino Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Ciesz się, że z warki a nie gdzieś bliżej, bo bym Cię zabiła. Ale moje misie wyczaiły, że to jakaś czarownica psia dzwoni, więc zasnęły zaraz jak Cię brutalnie porzuciłam. :evil_lol: Quote
marlenka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Bambino napisał(a):Ciesz się, że z warki a nie gdzieś bliżej, bo bym Cię zabiła. Ale moje misie wyczaiły, że to jakaś czarownica psia dzwoni, więc zasnęły zaraz jak Cię brutalnie porzuciłam. :evil_lol: Ja Ci dam czarownice , osz Ty . Więcej nie zadzwonię :( obraziłam się. Quote
Agata69 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Bambino napisał(a): No i chodzimy spać o 9 wieczorem. :evil_lol::evil_lol: Jeeesuuu, Kacha, jak ja ci zazdroszczę!!!!!!!! Quote
Bambino Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 No, to jest dobre. Jak wstaję 0 5:30, to jestem wyspana jak dziecko. :multi:. Śpię 7-8 godzin. Ale ostatnio coraz bardziej przedłużam. Dam sobie za to po łapach. Ale niestety niewiele mogę zrobić wtedy w domu, nie mówiąc o siadaniu do netu. Zostaje tylko weekend. :angryy: Quote
marlenka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Bambino napisał(a):No, to jest dobre. Jak wstaję 0 5:30, to jestem wyspana jak dziecko. :multi:. Śpię 7-8 godzin. Ale ostatnio coraz bardziej przedłużam. Dam sobie za to po łapach. Ale niestety niewiele mogę zrobić wtedy w domu, nie mówiąc o siadaniu do netu. Zostaje tylko weekend. :angryy: Moge Cię budzic rano albo nie dac spać wieczorem :) Quote
Bambino Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Na razie pan z konkurencyjnej gazety powiatowej powiedział, żeby przysłać zdjęcie i ogłoszenie Grafita i pośle za darmo. Bo jemu pomagają to i on pomoże. Zobaczymy, co z tego wyjdzie i czy nie ściema. Mru, a Ty kiedyś mówiłaś, że może dasz go w metro. Cokolwiek to jest. A tak w ogóle, to jakoś pusto na wątku. Nikt nie chce odwiedzać naszego kaukazka ???? Quote
tripti Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 chce chce, zaludni się bardziej przy nowych zdjęciach, to zawsze przyciąga:) a Metro to jest taka bezpłatna gazeta rozdawana na skyrzżowaniach, na przystankach, taka którą ludzie czytają w komunikacji miejskiej jadąc w korkach do pracy, trafia do tysięcy odbiorców:) także reklama dla psa niesamowita. Quote
Bambino Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Tripti, musisz się uzbroić w cierpliwość, jeśli chodzi o zdjęcia. Aparat działa, kabel jest ale niestety trzeba kupić jeszcze akumulatorki, a wypłata dopiero za tydzień. :placz::-( Quote
tripti Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 no myślę, że tydzień jeszcze wytrzymamy:) ale to Metro to naprawdę dobra promocja, jakby ktoś miał możliwość pomóc w tym zakresie, to to.... niech pomoże!!!:) Quote
marlenka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Dziewczyny z metrem to jest różnie , fajnie bo dużo ludzi dzwoni przez kilka dni , a z drugiej strony to dzwonia czasami tacy d****le że rece opadają . Kiedyś miałam o 23.30 telefon czy pies ( owczarek niemiecki) czy on jest groźny bo wi Pani ja to chce psa na wies i groźny ma być - ja Pani na to odpowiedziałam że pies jest tak groźny że zjadł swojego poprzedniego właciciela dlatego trafił do schroniska . Albo w trakcie zapijanej imperzy facet zadzwonił napity jak świnka( nie obrażając świnek ) bo mu szwagier kazał . Ale sa tez i ludzie fajni trzeba naprawdę uwazać na merto . Bambino - ja tu zagladam patrzę czy jeszcze jesteś czy CIe Grafi z Newusiem zjadły . Quote
Kociabanda2 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 i ja bywam :) Tylko pomóc nie mam jak to też tak po cichu podglądam jak się sprawy mają. Quote
Recommended Posts