Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 819
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bambino']Ha, ha mam nadzieję, że deprecha mnie nie dopadnie. Ale przy 4 psów deprecha raczej mało prawdopodobna. Trzymać proszę kciuki, żeby sąsiedzi nie okazali się burakami. :angryy:[/QUOTE]

Spoko najwyżej podjeadę ze swoją watachą ...... i odpuszczą :)

Posted

chwilowo nie :( naprawię to częściowo dziś w pracy (wielu moich zdjęć nie będzie widać do 9 marca) - zacznę właśnie od konstancińskich psów

Posted

ElzaMilicz napisał(a):
To się nam Bambino rozkręciło! :-)
Kaukazów się nie boi !!!
Buziaki.

Elzuniu, gdyby nie Twoja słodka Aza, to nie wiedziałabym że kaukaz może być taki kochany. Moje Bambino chyba jest jednak innego zdania.
Dla Ciebie i milickiej rodzinki duże buziaczki.:loveu:Konyak już pewnie duży chłopak? :crazyeye:

Posted

Szukają transportu ! :diabloti: I śnieg je zasypał.
Mru, a coś wiesz bardziej szczegółowego o Grafitku? Czy on przyjedzie z tym kocykiem, bez którego się nie rusza? Czy znaleźć mu jakiś w chacie ?

Grafitku buziaki od Nas :loveu:

Posted

[quote name='mru']z Grafitem? :)

dziś pytał mnie kiedy go zabierzemy i czy nowa tymczasowa pani jest fajna :) odparłam, że niedługo go zabiorę, a nowa tymczasowa pani jest super... :)

powiedział, że on już chce wyjść...

Nie mogę zaręczyć, że Grafit nie będzie Wam wypisywał, że to chata pełna wariatów. Myślę, że jego wypowiedzi będę musiała poddać cenzurze. :diabloti:

Posted

głównie sprawy kąskowe nas zasypały :)

biorę się za intensywniejsze szukanie transportu... jeśli komus wpadnie taka trasa to mówcie!
(Misiek dziś np. jedzie do zuzi! :):):))

Grafitku, już niedługo :) dowiem się dziś, co z jego jajkami! (a raczej TZ się dowie)

kocyk hmm... być może coś się tam znajdzie na drogę :) my go przekonamy, że w DT dostanie lepszy kocyk !

no, jestem bardzo ciekawa, co Grafit będzie u Ciebie mówił... :)

Posted

OK, przekonajcie go. A TZ nie będzie przykro pytać o jajeczka? Wszakże to też facet. Mru daj mi znać tel.jak już coś będzie ustalone. Wezmę urlop, ale chcę prezesa uprzedzić choć dzień wcześniej.

Posted

no ja też ja też!

Bambino się przestraszy Grafita :evil_lol: bo on ma taką śmieszną siwą dużą głowę :D

no i jest taki dlugi haha jak tramwaj :)

Posted

wrrr TZ był w lecznicy, pytał o Grafita... kiedy ta kastracja?

pan dr nie wiedział... szukał i nie znalazł notatek... ba! nawet nie wiedział, który to Grafit :P hehe...

dobra, jutro-pojutrze będę ich męczyła o tę kastrację!!!

Posted

hmmm jak?
chyba tylko tak, że rozglądajcie się proszę za transportem Warszawa - Poznań lub Grodzisk Wielkopolski!

nie starcza mi na to tak regularnie czasu :( pisałam na transportowym, nawet założyłam wątek
tylko nie mam czasu regularnie przeglądać ofert... :roll:

Grafit otrzymał takie wpłaty:

2010-02-04 100,00 PLN BARTŁOMIEJ M WARSZAWA
2010-02-04 25,00 PLN BEATA G WARSZAWA

dziękujemy!!!