Bambino Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Tak,tak Grafit już ma stały meldunek w Głodnie. :multi::lol: Quote
Agata69 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Bambino napisał(a):Tak,tak Grafit już ma stały meldunek w Głodnie. :multi::lol: Już mieszkasz Kacha? Mówiłam ci juz ze cię nienawidzę..... Quote
Szarotka Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Bambino napisał(a):Tak,tak Grafit już ma stały meldunek w Głodnie. :multi::lol: Moze tak cos wiecej i jakies zdjecia ??? Quote
tripti Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 pewnie będą za jakiś czas, dajcie się Bambino ogarnąć z tematem przeprowadzki :) to wywraca życie do góry nogami :) a co jeszcze więcej? nie było chętnych do dania Grafitowi domku przez kilka miesięcy, poza tym Grafit już chyba nie chce innej panci niż ma :) Quote
Akrum Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Grafcio bardzo pokochał swoją pańcie i z wzajemnością :) Zresztą jak się na nich patrzy, na Bambino i na Grafita - widać, że łączy ich mocna więź :) i ja wiedziałam, że to się tak skończy - nie wyobrażałam sobie, żeby Kasia mogła oddać Grafita do innego domku... :) Quote
irenaka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Bambino napisał(a):Tak,tak Grafit już ma stały meldunek w Głodnie. :multi::lol: Bardzo się cieszę Kasiu:loveu: Warto było czekać na TAKĄ Pańcię:loveu: Quote
joanna83 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Przepraszam za offa, ale to bardzo ważna sprawa. Podpiszcie proszę petycję o zaostrzenie kar dla oprawców zwierząt Tutaj jest link http://www.petycje.pl/6464 Quote
Bambino Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Właściwie to mru mogłaby przenieść wątek do psów, które znalazły dom. Zdjęcia będą dopiero jak aparat będzie czynny i w chacie będzie net. Na razie czekamy na decyzję tp sa Quote
irenaka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='Bambino']Właściwie to mru mogłaby przenieść wątek do psów, które znalazły dom. Zdjęcia będą dopiero jak aparat będzie czynny i w chacie będzie net. Na razie czekamy na decyzję tp sa Poczekamy. Zapraszam dziewczyny na bazarek dla Bojki: http://www.dogomania.pl/threads/201770-Wisiorki-dla-Bojki-w-cenie-10-00-golfy-i-buty-Bazarek-do-dnia-14.02.2011-godz.-20 Quote
Kociabanda2 Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Zapraszam serdecznie na bazarek na spłatę długu po Bajeczce oraz dla zakochanych kundli: Borysa i Lili :loveu: Ciuszki, torebki, dodatki, biżu, a także coś dla TZ-ta! Na zimę, na wiosnę oraz na lato :) Spory wybór przydatnych teraz szalików oraz ciepłe kozaki i płaszcz! :D http://www.dogomania.pl/threads/202958-Ciuszki-torebki-dodatki-bi%C5%BCu-co%C5%9B-dla-TZta!!-do-06.03.2011-g.22.00!?p=16379285#post16379285 Quote
Akrum Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Witajcie cioteczki :) Przynoszę Wam niespodziankę :) W niedzielę, czyli wczoraj razem z Pyrdką byłyśmy w odwiedzinach u Bambino i jej stadka :) Grafit - zmienił się chłopak, oj zmienił :) Poczuł się PANEM NA WŁOŚCIACH :) i obszczekiwał nas najgłośniej z całej bandy na początku :) nawet na dzień dobry Bambino musiała go zapiąć na smycz, bo chyba by nas nie wpuścił. Po chwili jednak smaczki wzięły górę i już chłopak był nasz :) Grafitek już nic zupełnie nie widzi, bo gdy Pyrdka stanęła mu na drodze, to biedak w nią wszedł. Ale i tak sobie nieźle radzi :) A jakie ma śliczne gęste futerko i mięciutkie :) A oto kilka fotek: chyba się zawstydził :) Quote
Akrum Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Grafcio to taki fajny duży misio :) Jak już poczuł, że mamy coś do jedzenia, to przykleił się do Pyrdki i pilnował, by jak coś spadnie, to trafiło bezpośrednio do jego brzuszka, no bo co ma się marnować :) Pieszczoch z niego ogromny :) Cały czas chciałby być głaskany, drapkany :) jak przestawałyśmy, to trącał nas pyszczkiem i pokazywał, że przecież trzeba miziać :) Ogólnie jest szczęśliwym psiakim, trochę zadziorny też jest w stosunku do małego Bubiego, ale jak to mówią - kto się czubi ten się lubi :) a jeśli chcecie zobaczyć, jakich psich towarzyszy ma w swoim domku Grafitek, to zapraszam na wątek: http://www.dogomania.pl/threads/199093-BRAWO!-wszystkie-4-psiaki-w-swoich-domach!-dzi%C4%99kujemy!!!?p=16889584#post16889584 tam wkleiłam zdjęcia wszystkich psiaków Bambino :) Quote
Kociabanda2 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 o rany! Nareszcie Graficio na swoim i na dokładkę zdjęcia są :multi: Quote
Pyrdka Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Potwierdzam. Grafcio jest super. Śleputek, cudny misiaczek. Quote
beataczl Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 jak sie czuje obecnie Grafcio ..bo troszke czasu minelo ... Quote
Bambino Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Ha, jest jeszcze bardziej zadziorny - JESTEM JEDNYM WIELKIM STRÓŻEM W TYM OBEJŚCIU - UCIEKAJCIE WSZYSCY !!!! :mad::mad: A poza tym, jest nadal wielkim, kochanym przytulaśnym MISIEM - choć trochę go czasami przeraża ta szczekająca na niego banda pod drzwiami - bo Grafit uwali się pod drzwiami do domu i żadnego psa nie chce wpuścić, to one szczekają żeby im zlazł z drogi. :evil_lol: Quote
beataczl Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 czyli Grafcio jest glowno -dowodzacy ;) w tym stadku i zdrowko tez Mu dopisuje jak widac :multi: no to cudnie!! Quote
Bambino Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Niestety, jak widać już w moim podpisie Grafciu 16.5 odszedł za TM. Przypuszczalnie dostał zawał serca. Ostatnio troszkę sapał, ale zazwyczaj po pyskówce z młodym 1,5 rocznym malamutowatym Hektorem. Najgorsze jest to, że kiedy to się stało, nie było mnie przy nim, bo byłam w pracy. Piękne są te zdjęcia - mój Gafuś jest na nich taki szczęśliwy. Misio mój cudny. Brakuje mi twojego puchatego łebka na tapczanie w pokoju z szafą. :-( Śpij spokojnie, mój aniołku :-(:-( Quote
beataczl Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 zegnaj Grafciu spij spokojnie za TM (*) :-(:-( Bambino bardzo mi przykro... wiem jak Ci ciezko :-( Quote
Kociabanda2 Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Jako, że końce świata stały się już poniekąd świacką tradycją... chciałabym życzyć wszystkim, a zwłaszacza Grafiemu i jego kochającej rodzinie wesołego kolejnego końca świata ;-) :P a także ciepłych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz zdrowia, szczęścia, pomyślności i dużo pieniążków :) w nadchodzącym roku! :smile: Quote
Recommended Posts