Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 819
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

pewnie będą za jakiś czas, dajcie się Bambino ogarnąć z tematem przeprowadzki :) to wywraca życie do góry nogami :)

a co jeszcze więcej? nie było chętnych do dania Grafitowi domku przez kilka miesięcy, poza tym Grafit już chyba nie chce innej panci niż ma :)

Posted

Grafcio bardzo pokochał swoją pańcie i z wzajemnością :)
Zresztą jak się na nich patrzy, na Bambino i na Grafita - widać, że łączy ich mocna więź :)
i ja wiedziałam, że to się tak skończy - nie wyobrażałam sobie, żeby Kasia mogła oddać Grafita do innego domku... :)

Posted

Właściwie to mru mogłaby przenieść wątek do psów, które znalazły dom. Zdjęcia będą dopiero jak aparat będzie czynny i w chacie będzie net. Na razie czekamy na decyzję tp sa

• 3 weeks later...
Posted

Zapraszam serdecznie na bazarek na spłatę długu po Bajeczce oraz dla zakochanych kundli: Borysa i Lili :loveu:

Ciuszki, torebki, dodatki, biżu, a także coś dla TZ-ta! Na zimę, na wiosnę oraz na lato :) Spory wybór przydatnych teraz szalików oraz ciepłe kozaki i płaszcz! :D
http://www.dogomania.pl/threads/202958-Ciuszki-torebki-dodatki-bi%C5%BCu-co%C5%9B-dla-TZta!!-do-06.03.2011-g.22.00!?p=16379285#post16379285

• 2 months later...
Posted

Witajcie cioteczki :)
Przynoszę Wam niespodziankę :)

W niedzielę, czyli wczoraj razem z Pyrdką byłyśmy w odwiedzinach u Bambino i jej stadka :)

Grafit - zmienił się chłopak, oj zmienił :) Poczuł się PANEM NA WŁOŚCIACH :) i obszczekiwał nas najgłośniej z całej bandy na początku :)
nawet na dzień dobry Bambino musiała go zapiąć na smycz, bo chyba by nas nie wpuścił.
Po chwili jednak smaczki wzięły górę i już chłopak był nasz :)

Grafitek już nic zupełnie nie widzi, bo gdy Pyrdka stanęła mu na drodze, to biedak w nią wszedł.
Ale i tak sobie nieźle radzi :)
A jakie ma śliczne gęste futerko i mięciutkie :)

A oto kilka fotek:

chyba się zawstydził :)

Posted

Grafcio to taki fajny duży misio :) Jak już poczuł, że mamy coś do jedzenia, to przykleił się do Pyrdki i pilnował, by jak coś spadnie, to trafiło bezpośrednio do jego brzuszka, no bo co ma się marnować :)
Pieszczoch z niego ogromny :) Cały czas chciałby być głaskany, drapkany :)
jak przestawałyśmy, to trącał nas pyszczkiem i pokazywał, że przecież trzeba miziać :)

Ogólnie jest szczęśliwym psiakim, trochę zadziorny też jest w stosunku do małego Bubiego, ale jak to mówią - kto się czubi ten się lubi :)

a jeśli chcecie zobaczyć, jakich psich towarzyszy ma w swoim domku Grafitek, to zapraszam na wątek:
http://www.dogomania.pl/threads/199093-BRAWO!-wszystkie-4-psiaki-w-swoich-domach!-dzi%C4%99kujemy!!!?p=16889584#post16889584
tam wkleiłam zdjęcia wszystkich psiaków Bambino :)

• 10 months later...
Posted

Ha, jest jeszcze bardziej zadziorny - JESTEM JEDNYM WIELKIM STRÓŻEM W TYM OBEJŚCIU - UCIEKAJCIE WSZYSCY !!!! :mad::mad:
A poza tym, jest nadal wielkim, kochanym przytulaśnym MISIEM - choć trochę go czasami przeraża ta szczekająca na niego banda pod drzwiami - bo Grafit uwali się pod drzwiami do domu i żadnego psa nie chce wpuścić, to one szczekają żeby im zlazł z drogi. :evil_lol:

• 1 month later...
Posted

Niestety, jak widać już w moim podpisie Grafciu 16.5 odszedł za TM. Przypuszczalnie dostał zawał serca. Ostatnio troszkę sapał, ale zazwyczaj po pyskówce z młodym 1,5 rocznym malamutowatym Hektorem. Najgorsze jest to, że kiedy to się stało, nie było mnie przy nim, bo byłam w pracy. Piękne są te zdjęcia - mój Gafuś jest na nich taki szczęśliwy. Misio mój cudny. Brakuje mi twojego puchatego łebka na tapczanie w pokoju z szafą. :-( Śpij spokojnie, mój aniołku :-(:-(

• 7 months later...
Posted

Jako, że końce świata stały się już poniekąd świacką tradycją...

chciałabym życzyć wszystkim, a zwłaszacza Grafiemu i jego kochającej rodzinie wesołego kolejnego końca świata ;-) :P

a także ciepłych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz zdrowia, szczęścia, pomyślności i dużo pieniążków :) w nadchodzącym roku!
:smile: