Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jesli Pani miła to pobajeruj...że schroniska na takie sprawy nie stac,ze to wolontariusze zbieraja na taka sprawe pieniażki...bo szkoda psiaka ,wystrzyzony ma wieksze szanse ...takie tam powciskaj z rozpaczą w oczach...

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja strzyge swoja Kostaryke u Pani Komorowskiej i za tak duuuza sunie place 50 zeta. Strzyge ja na cziłąłe przez prawie 2 godziny, Halcia widziala. Moze by Pani Komorowska sie zgodzila? Ta cena mielecka to jest normalna rynkowa.

Posted

Za 40zł strzygę swoja Maszę. U nas to pełna fryzura a'la sznaucer ;) z modelowanym ogonem :P Ta sama fryzjerka schroniskowce strzyże za darmo. I co to jeszcze za wymóg, by pies był wykąpny? Ja moich suk nie kapię w ogóle, tyle co latem w rzekach i stawach. O przepraszam, Masza miała kapanie w grudniu, bo sie wytarzała w ... koopie, więc to był po prostu mus. Dotts ostatni raz kąpana była w grudniu 2007. Ma za to taką sierśc, ze brud jej się nie ima. Wszystko spada, bo sierśc ma naturalna powłokę
Eee tam, pani chyba chce interesy robic za wszelką cenę.

Posted

Im mniejsze miasteczko, tym wyzsza cena, u mnie w Dębicy jest jeden 'fryzjer', ktory strzyze tylko male pieski, duzych juz nie. Jak sie zapytalam o maszynke, ktorej uzywa, to myslalam, że ze smiechu umre, takie badziewie.

Moja Kostaryka zrzuca przy kazdym strzyzeniu 2 kg futra, potwierdzone oficjalnie. I to za 50 zl, praca 2 godziny prawie non stop.

Gdyby ta pani mielecka powiedziala 30 zlotych i zadnych wymagan w sprawie kąpieli, to byloby w porzadku. Lub 50 zl, ale z kąpiela i wyczesaniem. Taki maly piesek z Buni przeciez jest.

Posted

Super Kasiu, ze sie dowiesz o tej drugiej pani fryzjerce. Zeby ze 30 zl wziela i nie wiecej, to mozna by Buncie doprowadzic do porzadku. Co do tego pieska po zmarlej, to jesli zadnej rodziny i spadkobiercow tam nie ma, to jest to pies bezdomny, tak jak Agusek, jego pan tez zmarl, a on siedzial sam na podworku.

Posted

Malpeczka tez ma dzisiaj zdjecia ,nie szczekała przy nas,ale podobno nie daje sie zepchnac z fotela.Jest sliczna,szczególnie te ząbeczki.Smieja sie,że ma zgryz jak kiedys Manius,pupilek swietlicowy.

Posted

uwaga !!! Wiadomosc dnia !!!

temat: Wyjazd
od: Mtoz
data: N lutego 7 2010, 8:51 am

obydwa piesy zostały zawiezione. W tym całym zamieszaniu zapomniałem teczki z książeczkami oraz zobowiązaniami. Będę musiał dosłać pocztą. Urbana zawiozłem na miejsce to znaczy do nowego domu.jest to trzy kilometry od milicza.ta pani z milicza co organizowała wyjazd to bardzo miła osoba.jedyny mankament z wyjazdu to to że postradałem okulary te do chodzenia.ale to tak jest jak w jednej ręce trzyma się psa
który nie chce stanąć w miejscu a drugą ręka obsługuje się telefon do obsługi którego potrzebna jest dla mnie zmiana okularów.

wczoraj poszła do adopcji starsza pudelka ze świetlicy. Pani wynalazła ją w internecie i przyjechała po nią z sandomierza.

co do pracowników to jan jest na długim chorobowym po operacji i nie wiem czy wróci. Baśka jest na wychowawczym a paweł po 20 dniach pomyślał żeby nie pracować.obecnie mam na pierwszej zmianie dwóch a na drugiej i trzeciej po jednym.

Posted

Super, super super, właśnie do Agi pw wysłałam o strzyżenie a malizna już w domku :)
Zarobiłam tylko ochrzan za podawanie cen na forum .
Bunia dobrze że już w dokmu doopke grzejesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Posted

Kasia, ceny to sa przeciez oficjalne, wymagane przez prawo ! Jak idziesz do fryzjera, kosmetyczki, to cennik ma wisiec przy drzwiach. Czego sie ta pani wstydzi? Chyba tego, ze nie ma serca, mogla pomóc jednej malej bidzie.

Posted

Aga ja nie wiem, nie wnikam, bo nie zrozumiałam kompletnie o co chodzi, skasowałam, żeby nikomu nie robić krzywdy, jeśli to jakaś krzywda, widocznie jakieś wynikaja z tego rzeczy.

SUPER ŻE STRZYC NIE TRZEBA, PSINKA BEZ TEGO ZNALAZŁA SWOJA PAŃCIĘ :) :)

Posted

No to cudownie!!! Strasznie się cieszę, ciekawe czy ze stronki schroniskowej czy z jakis ogłoszeń...ale teraz będzie miziactwo!!! No Buniaczku wykorzystuj ta swoja pańcie ile wlezie, mizanko Ci sie należy!!!
Zmieniam tytuł;)

Posted

JU_HA HA!!!J:multi:ak sie ciesze Bunieczko!!!!!:loveu:Jak sie ciesze!!!!:loveu:Doradzajcie teraz na Rudim.Ma szanse na dom z bieganiem.Jak sobie zrobiłam przerwe,to od razu dobre wiadomosci!;)