Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bunia pojechała dziś ( 7.02 ) do nowego domku do Sandomierza , została wypatrzona w internecie i jej nowa pani przyjechała ją zabrać ze schroniska do siebie:lol::multi:
Bunia, Bunieczka, kochana, kudłata, chodząca łagodność. Sunia ma ok. 8 - 9 lat, ma problemy z jednym oczkiem, słabiej na nie widzi, mordka lekko posiwiała i młodzieńczej werwy już nie ma w tym małym, kruchym ciałku tyle co kiedyś. Pewnie dlatego Bunia stała się niepotrzebna, może wymieniono ją na młodego , ślicznego szczeniaczka, po co komu taki stary pies? W paskudny zimowy dzień sunia wylądowała na ulicy...a potem schroniskowy samochód zabrał ją do miejsca pełnego złamanych psich serc....
Bunia mieszka w świetlicy schroniskowej, jest niesamowicie spokojną, bezproblemową sunią, uwielbia być przytulona do człowieka, lubi pieszczoty, smakołyki. Świetnie dogaduje się z innymi zwierzakami. Trudno uwierzyć, że można było pozbyć się takiej kochanej istotki.
Bunia bardzo potrzebuje domku, to psinka spragniona ludzkiego towarzystwa, chetnie poleży ze swoim opiekunem na kanapie, wysłucha wszystkich jego smuteczków i rozweseli swoim łagodnym spojrzeniem.
Tak bardzo chciałabym , aby została dana jej szansa, aby ktoś spojrzał na nią jak na zranione samotne i bardzo potrzebujące miłości stworzenie, a nie jak na zwykłego kudłatego starego kundelka....Bunieczko uda się nam zobaczysz!!!!

Oto Bunieczka:

Bunia czeka na domek w schronisku w Mielcu.

Prosimy o pomoc w ogłaszaniu!!

kontakt:
Renata
600 401 564
r.szyszka@op.pl

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='figa33']ma szanse na dalsze mieszkanie w świetlicy czy do boksu pójdzie ?[/QUOTE]
Bunia bedzie w swietlicy. Gdyby sie nie zgadzala z psami, to bylby problem, ale jest odwrotnie i sunia moze tam mieszkac.

Posted

[quote name='Reno2001']Wąteczek zapisuję.
Bunia ma u mnie od kilku tygodni allegro.[/QUOTE]

I co?? Jacys obserwatorzy??? ktos dzwonił, pytał??
Nie mogę znaleźć tej aukcji....

Posted

O 12 letnią Peggy z orzechowców urywał mi sie swego czasu telefon.....ponoć fota ludzi rozbrajała. Oto ona:

nikogo nie obchodziło ile ma lat i że jest po operacji guzków, oczy i spojrzenie ludzi ciagnęło..

Posted

Hm, a jakby tak Bunię wystrzyc na pudelka takiego jak na zdjęciu ? Może wtedy po wyglądzie byłaby większa szansa, sama nie wiem, moja koleżanka w Mielcu strzyże psy, jakby zagadać może by zrobiła taniej, nie wiem co Wy na to ?

Posted

[quote name='kaskadaffik']Hm, a jakby tak Bunię wystrzyc na pudelka takiego jak na zdjęciu ? Może wtedy po wyglądzie byłaby większa szansa, sama nie wiem, moja koleżanka w Mielcu strzyże psy, jakby zagadać może by zrobiła taniej, nie wiem co Wy na to ?[/QUOTE]
Ja jestem za, kasa z bazarków jest;) a to przecież na prawdę może pomóc. Peggy też była umorusana i skołtuniona, orzechowski kiero strzyże psy i ją tak wymodelował, terierki tez tak fajnie strzyże i potem do domów smigają.