tuta Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Witam wszystkich. Postanowilam dolaczyc do Was poniewaz bede miala szczeniaka chinskiego grzywacza pp, i przydadza mi sie kazde rady dotyczace wychowania, pielegnacji itp. Czytalam juz wiele na ich temat ale mysle ze rady od znawcow mi sie przydadza. Co bedzie mi potrzebne na poczatek, w co powinnam sie wczesniej zakupic? Jak pielegnowac jego wlosy od szczeniaka i kiedy go powinnam zaczac kapac? Jakiej firmy szampony i odzywki najlepiej kupowac, tych drozszych badz tych troche tanszych firm? Jaka najlepiej dawac mu karme, sucha czy gotowana? Poradzcie mi wszystko co by moglo mi sie przydac w wychowaniu malca. Z gory dziekuje i Pozdrawiam Quote
tuta Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Wiecie moze jak sie wybarwiaja brazowe grzywki? Quote
ajcka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Witaj szczenięcy kolor bardzo zjaśnieje-będzie jasno beżowy lub kremowy. Quote
Recommended Posts