IKA & SONIA Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Biedny Piracik :( tyle musi wycierpieć ... Quote
psiara_agg Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 o jejku biedny Piracik, to co zrobić kiedy on sobie to ściąga ... ? może jakieś buciki żeby nie rozdrapywał?? może to absurdalne, ale mój psiak tak miał, bo szkoda nam go było gdy chodził w kołnierzu : ) a co do zdjęć to Dominika ma, podpytam jej. Quote
psiara_agg Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 a tu link do filmiku na YOUTUBE, jest na nim nasz przekochany Piraci, kóry tak słodko się cieszy :) a traz niestety tak cierpi.. jesteśmy z nim. http://www.youtube.com/watch?v=LuyDlNFUe5g Quote
monika55 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Fajny filmik. Gdyby Piracik byl w DT , to ktos by sie nim zajal i dopilnowal. Zeby sie tylko nie wdalo jakies zakazenie. Biedny psiak. Quote
psiara_agg Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 teraz się trochę uparłyśmy i szukamy DT dla Pirata, Misi, Nesi, Hery, a być może ktoś się zdecyduje na stał zostawić psiaka i DT lub DS dla Łatka, bo on strasznie zmarniał, mam nadzieję, ze coś nam się uda zdziałać. Quote
Bandi i Kama Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Trzeba pilnie znaleść DT, Piraciku bądź dzielny, ;). Quote
shanti Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Dziś już lepiej. Antybiotyk zadziałał. Ale nam niezłego stresa Pirat zafundował na święta.:mdleje: Quote
monika55 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Paprze sie to oko. Byl wet, czyscil, opatrzyl. Moze bedzie lepiej. Quote
shanti Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Pojutrze go zawiozę do zszycia. Na szczęście już się nie paprze i wyschło. Ale stracha nam napędził. Quote
Ada-jeje Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Piracik, jak juz bedziesz do konca zdrowiutki to czas na Ciebie do domku. Quote
shanti Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Dziś go zawiozłam do weta. Jego transport autem, nawet w kontenerku to masakra. Co on wyczynia to się w głowie nie mieści.:shake: Zrobienie mu zdjęcia graniczy z cudem. Dzisiaj skorzystałam z okazji, że miał już podaną narkozę i cyknęłam parę fotek. Zaraz wrzucę. Oko już nie ropieje, jutro rano go odbieram, więc dowiem się więcej. Quote
psiara_agg Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 o jejku jak on musi cieprieć ; (( biedny Piracik... :( Quote
Dominika 0_0 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 oby się zagoiło . i to jak najszybciej.. zdrowiej Piraciku.. Quote
Recommended Posts