Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 949
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To Brutusik Pani Ani, którego już nie ma.:-( Teraz się nie dziwię że nasz Piracik tak zapadł Pani do serca.
Piracik jest bardzo do niego podobny. Pozwoliłam wstawić sobie to zdjęcie na watek, mam nadzieję że nie ma Pani nic przeciwko temu?

Posted

Cieszę się Pani Iwonko, że mój najukochańszy Brutusik został umieszczony na forum ;), wkrótce Piracik bedzie biegał i merdał ogonkiem jak kiedyś a wierze głęboko, że też znajdzie domek, pozdrawiam serdecznie wszystkich.

Posted

Dzisiaj Pani Agatka wetka wyciągnęła i odcięła mu około 10 cm bandaża. Wiecie, przyjemny widok to nie był:shake: W ogóle wygląda to fatalnie, ogromna opuchlizna i krwawy wysięk. Podobno tak ma być. Ale się biedak musi nacierpieć:-( Zasłużył sobie na domek najlepszy na świecie.

Posted

Biedny biracik mam nadzieję, że będzie się wszystko goić szybciutko... A ma jakies przeciwbólowe środki podawane? Bo jeżeli nie to naprawdę musi biedny cierpieć :-(. Trzymaj się Kochany Piraciku.

Posted

Zdjęć dalej nie ma. Nie dałam rady. Piracikowi rana się otworzyła. Bardzo brzydko to wygląda. Ale był Pan Bartek, oczyścił ranę dał znowu antybiotyk, jak do wtorku nie będzie poprawy Pirat znowu pójdzie na stół. Chyba problem w tym, że mimo kołnierza potrafi się do rany dostać i wiecznie tam coś kombinuje.