Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 949
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No niestety. Piracik nie pokazał sie od dobrej strony, a że był od pieska tych Państwa sporo wiekszy mogły być kłopoty. Za to skorzystała Cyganka, sunia łagodna jak baranek. Piesek państwa wprawdzie nieufnie, ale jednak bardziej przyjażnie przywitał się z sunią. Cyganka po sterylce, więc problemu nie będzie, a pies z suczką zawsze sie lepiej dogada.

Posted

Na szczęście robi się cieplej i niedługo ruszymy z zabiegami. Pani za to obiecała wspomóc finansowo Piracika i może nazbieramy mu na zabieg. Zrobimy mu operację plastyczną i już to oczko nie będzie tak odstraszac. Odjajczyć też by się przydało, bo chłopak terytorialista jest straszny:evil_lol:

Posted

Jak nie zdazymy w schronie to Piracik jest nastepny w kolejce u Martusi, bedzie. Marta to osoba bardzo wrazliwa i bidy leza jej szczegolnie na sercu. A na dzis mysle ze nasza IKA & SONIA oglosi Piracika na Allegro.

Posted

Proszę o metryczkę Piracika do Allegro: wiek, szczepienia, kastracja, stosunek do innych zwierzaków.
Dostałam od Ady-jeje fotki, ale one są za małe i różnej rozdzielczości, dlatego o ile to możliwe proszę o przesłanie w większej.

Posted

ojej, zobacze bo moze ja cos pozmieniałam, z moze ktos od nas...
Piracik kastracji nie ma jeszcze, dla innych psów w pojedynke bywa widac natarczywy, w grupie świrował i przegnali go do kąta, wiec najlepiej dom bez innych zwierzat...Ludzi wszelakich, z moich obserwacji, toleruje.
Szczepienia ma [Jutro będe w schronie to jeszcze sprawdze dokładnie co i jak]

Posted

Takiej tresci mail otrzymamlam:
witam,
nie zależnie od decyzji niedzielnych przyszłych opiekunów, może warto
ustawić tego jednookiego Pirata do ogłoszeń w prasie?? jak macie jakieś
fajne zdj to proszę - prześlijcie mi, to już maluch będzie czekał w
kolejce do dziennika bo coś mi się wydaje że jak Ci Państwo zobaczą Malinkę
to się w niej zakochają?? ( przynajmniej taka mam nadzieję ??).
Moniko czy mozesz sie tym zajac, jezeli nie masz adresu mailowego do Marty to Ci wysle.

Posted

Moniko wyslij je do Marty i zapytaj czy sa dobre, jesli nie to Wiola przeslala mi wczoraj nowe fotki ale rozcielczosc jest za mala, nawet Ika nie robi im przez to Allegro, shanti obiecala mnie skontaktowac bezposrednio z wolontariuszkami ktore przychodza do schronu i robia zdjecia, to wtedy zorganizujemy to lepiej zeby bylo mniej posrednikow i pojdzie wszystko szybciej i sprawniej.