wilczek007 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Pirat nie pojechał, wzieli inna sunię, bo Pirat sie nie zgadzał sie z psem Panstwa. Pirat nie jest chyba zgodliwy,raczej w grupie przegrywa... Quote
shanti Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 No niestety. Piracik nie pokazał sie od dobrej strony, a że był od pieska tych Państwa sporo wiekszy mogły być kłopoty. Za to skorzystała Cyganka, sunia łagodna jak baranek. Piesek państwa wprawdzie nieufnie, ale jednak bardziej przyjażnie przywitał się z sunią. Cyganka po sterylce, więc problemu nie będzie, a pies z suczką zawsze sie lepiej dogada. Quote
IKA & SONIA Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Szkoda, ze Piracikowi nie poszczęściło się, ale z drugiej strony inna bida skorzystała! Quote
shanti Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Na szczęście robi się cieplej i niedługo ruszymy z zabiegami. Pani za to obiecała wspomóc finansowo Piracika i może nazbieramy mu na zabieg. Zrobimy mu operację plastyczną i już to oczko nie będzie tak odstraszac. Odjajczyć też by się przydało, bo chłopak terytorialista jest straszny:evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Jak nie zdazymy w schronie to Piracik jest nastepny w kolejce u Martusi, bedzie. Marta to osoba bardzo wrazliwa i bidy leza jej szczegolnie na sercu. A na dzis mysle ze nasza IKA & SONIA oglosi Piracika na Allegro. Quote
IKA & SONIA Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Proszę o metryczkę Piracika do Allegro: wiek, szczepienia, kastracja, stosunek do innych zwierzaków. Dostałam od Ady-jeje fotki, ale one są za małe i różnej rozdzielczości, dlatego o ile to możliwe proszę o przesłanie w większej. Quote
wilczek007 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 ojej, zobacze bo moze ja cos pozmieniałam, z moze ktos od nas... Piracik kastracji nie ma jeszcze, dla innych psów w pojedynke bywa widac natarczywy, w grupie świrował i przegnali go do kąta, wiec najlepiej dom bez innych zwierzat...Ludzi wszelakich, z moich obserwacji, toleruje. Szczepienia ma [Jutro będe w schronie to jeszcze sprawdze dokładnie co i jak] Quote
Ada-jeje Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Takiej tresci mail otrzymamlam: witam, nie zależnie od decyzji niedzielnych przyszłych opiekunów, może warto ustawić tego jednookiego Pirata do ogłoszeń w prasie?? jak macie jakieś fajne zdj to proszę - prześlijcie mi, to już maluch będzie czekał w kolejce do dziennika bo coś mi się wydaje że jak Ci Państwo zobaczą Malinkę to się w niej zakochają?? ( przynajmniej taka mam nadzieję ??). Moniko czy mozesz sie tym zajac, jezeli nie masz adresu mailowego do Marty to Ci wysle. Quote
monika55 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Mam tylko skopiowane zdjecia z Dogo. Nie wiem czy sie nadadza. Quote
Ada-jeje Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Moniko wyslij je do Marty i zapytaj czy sa dobre, jesli nie to Wiola przeslala mi wczoraj nowe fotki ale rozcielczosc jest za mala, nawet Ika nie robi im przez to Allegro, shanti obiecala mnie skontaktowac bezposrednio z wolontariuszkami ktore przychodza do schronu i robia zdjecia, to wtedy zorganizujemy to lepiej zeby bylo mniej posrednikow i pojdzie wszystko szybciej i sprawniej. Quote
wilczek007 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 te nowe wysłane to juz dobre? Piracik do góry. Quote
IKA & SONIA Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Allegro dla Piracika: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=930943376 Dałam mu dwa lata, poprawcie mnie jak coś jest błędnie wypełnione. Quote
IKA & SONIA Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 No to gut :) Dlatego tak się wczoraj dopraszałam fotek o dużej rozdzielczości, bo one jednak dają efekt. Quote
agrabcia Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Miałam nadzieje, że Piracik juz w domu, a on biedulek nadal w schronie... Quote
Ada-jeje Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Co do Pirata i Reksa to czekają już w kolejce do gazety. Quote
agrabcia Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Może się wkońcu uda chłopakom Quote
Recommended Posts