Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 949
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki od Piracika, no jak tu nie zaglądać, jak Wy tak serdecznie witajcie :lol: Kawa i ciacha dla Was :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: A dla Piracika głaski i czułostki :iloveyou:
Wczoraj zdaje się coś ruszyło dla ślepego Szaraczka, Piracikowi też wróżę fajny domek z kochanym człowiekiem :)

Posted

agrabcia napisał(a):
Juz troche ogłoszeń zrobiłam, będe mu systematycznie dorabiać

A będą nowe zdjęcia? Gdyby tak w łóżeczku na przykład, takie przytulaste, bo Piracik jest bardzo przytulny :loveu:

Posted

agrabcia napisał(a):
Na łóżeczko to niestety Piracik musi troche poczekać, aż znajdzie domek. No chyba, że dziewczyny mają w schronie jakieś łoże i mu zrobią foty.

W swoich marzeniach zobaczyłam Piracika już w DT a nie tam, gdzie naprawdę teraz jest. Piraciku, wybacz ciotce kameralnej :oops:.
A o łóżeczku to się pomyśli :fadein:. Jaki rozmiar jest potrzebny? Pod koniec czerwca mogłabym przesłać odpowiednie (ewentualnie pieniążki na zakup). Tylko, czy w schronie to przejdzie? Co Wy na to?

Posted

Moniko, ja wiem - warunki straszne ale ja myślałam o jakiś rozczulających zdjęciach do ogłoszeń, wiesz o co chodzi. Niewidomy Szaraczek zrobił wrażenie i będzie miał dom, Piracikowi też się musi udać, trzeba go tylko odpowiednio pokazać! A sponsoring łóżeczka z mojej strony nadal aktualny :)

Posted

Dziekuje bardzo. Poslanko Piracik ma wygodne. W boksach najlepsze plastikowe, nie przemoknie, jest wygodne.Czasem psy musza sie tam zalatwiac i wazne jest zeby bylo suche. Shanti bedzie wiedziala co mu najbardziej potrzebne.

Posted

monika55 napisał(a):
Dziekuje bardzo. Poslanko Piracik ma wygodne. W boksach najlepsze plastikowe, nie przemoknie, jest wygodne.Czasem psy musza sie tam zalatwiac i wazne jest zeby bylo suche. Shanti bedzie wiedziala co mu najbardziej potrzebne.

Shanti, daj znać w takim razie :fadein:. Postaram się pomóc w swoim skromnym zakresie.
Cieszę się z tej zaplanowanej sesji fotograficznej Piracika :) Utalentowana fotografka i uroczy model gwarantują sukces :multi:

Posted

Tak najbardziej to Piracikowi trzeba domu. Ale pomyślę Kameralna. Może trzeba będzie mu opłacić podróż do nowego domu, wtedy Cię bedziemy ścigać :evil_lol: Wiecie jak on ślicznie staje na tylnich łapkach a przednimi prosi jak idę go karmić?
Spróbuję kiedyś zrobić mu zdjęcie w tej pozycji. A współlokatorkę już dla niego mam wytypowaną, tylko skończy jej się kwarantanna i zostanie zaszczepiona. Klon Piracika w wersji suczej, też bez jednego oczka. Przekochana bidulka.