kameralna Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Piraciku, odwiedzam cię pierwszy raz, wskakuj na 1 stronkę :) Quote
agrabcia Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 kameralna napisał(a):Piraciku, odwiedzam cię pierwszy raz, wskakuj na 1 stronkę :) Witamy na wątku Piracika Quote
shanti Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 My też Cię witamy Kameralna:lol: Piracik nie tylko piękny, ale i grzeczny;) Quote
Dominika 0_0 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Witam Kameralną, Piracika i wszystkie cioteczki ;) Quote
kameralna Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Cioteczki od Piracika, no jak tu nie zaglądać, jak Wy tak serdecznie witajcie :lol: Kawa i ciacha dla Was :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: A dla Piracika głaski i czułostki :iloveyou: Wczoraj zdaje się coś ruszyło dla ślepego Szaraczka, Piracikowi też wróżę fajny domek z kochanym człowiekiem :) Quote
agrabcia Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Piraciku jest ciepło, to może więcej ludzi do schronu przyjdzie i komuś się spodobasz. Quote
monika55 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Witamy serdecznie . Piracik piekny chlopak jest. Quote
agrabcia Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Juz troche ogłoszeń zrobiłam, będe mu systematycznie dorabiać Quote
kameralna Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 agrabcia napisał(a):Juz troche ogłoszeń zrobiłam, będe mu systematycznie dorabiać A będą nowe zdjęcia? Gdyby tak w łóżeczku na przykład, takie przytulaste, bo Piracik jest bardzo przytulny :loveu: Quote
agrabcia Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Na łóżeczko to niestety Piracik musi troche poczekać, aż znajdzie domek. No chyba, że dziewczyny mają w schronie jakieś łoże i mu zrobią foty. Quote
kameralna Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 agrabcia napisał(a):Na łóżeczko to niestety Piracik musi troche poczekać, aż znajdzie domek. No chyba, że dziewczyny mają w schronie jakieś łoże i mu zrobią foty. W swoich marzeniach zobaczyłam Piracika już w DT a nie tam, gdzie naprawdę teraz jest. Piraciku, wybacz ciotce kameralnej :oops:. A o łóżeczku to się pomyśli :fadein:. Jaki rozmiar jest potrzebny? Pod koniec czerwca mogłabym przesłać odpowiednie (ewentualnie pieniążki na zakup). Tylko, czy w schronie to przejdzie? Co Wy na to? Quote
monika55 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Niestety nie ma w schronie ani lozek ani kanap. Warunki raczej spartanskie. Ale ze spacerkow zdjecia na pewno beda. Quote
kameralna Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Moniko, ja wiem - warunki straszne ale ja myślałam o jakiś rozczulających zdjęciach do ogłoszeń, wiesz o co chodzi. Niewidomy Szaraczek zrobił wrażenie i będzie miał dom, Piracikowi też się musi udać, trzeba go tylko odpowiednio pokazać! A sponsoring łóżeczka z mojej strony nadal aktualny :) Quote
psiara_agg Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Rozumiem, że Piracik ma mieć 'sesję' w weekend zorganizowaną? :razz: się robi! :loveu: w weekend zdjęcia Piratka będą :p Quote
monika55 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Dziekuje bardzo. Poslanko Piracik ma wygodne. W boksach najlepsze plastikowe, nie przemoknie, jest wygodne.Czasem psy musza sie tam zalatwiac i wazne jest zeby bylo suche. Shanti bedzie wiedziala co mu najbardziej potrzebne. Quote
agrabcia Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 To czekamy na zdjęcia. Posłanko to pewnie takie dla średniego psiaka. Cioteczki Piracik jest sam w boksie? Quote
monika55 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Kiedy sie da to jest sam. Kiedy zaczyna sie przepelnienie dostaje lokatora lub lokatorke / jest kastrowany/. Shanti starannie dobiera mu towarzystwo i nie ma zagrozenia. Quote
kameralna Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 monika55 napisał(a):Dziekuje bardzo. Poslanko Piracik ma wygodne. W boksach najlepsze plastikowe, nie przemoknie, jest wygodne.Czasem psy musza sie tam zalatwiac i wazne jest zeby bylo suche. Shanti bedzie wiedziala co mu najbardziej potrzebne. Shanti, daj znać w takim razie :fadein:. Postaram się pomóc w swoim skromnym zakresie. Cieszę się z tej zaplanowanej sesji fotograficznej Piracika :) Utalentowana fotografka i uroczy model gwarantują sukces :multi: Quote
shanti Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Tak najbardziej to Piracikowi trzeba domu. Ale pomyślę Kameralna. Może trzeba będzie mu opłacić podróż do nowego domu, wtedy Cię bedziemy ścigać :evil_lol: Wiecie jak on ślicznie staje na tylnich łapkach a przednimi prosi jak idę go karmić? Spróbuję kiedyś zrobić mu zdjęcie w tej pozycji. A współlokatorkę już dla niego mam wytypowaną, tylko skończy jej się kwarantanna i zostanie zaszczepiona. Klon Piracika w wersji suczej, też bez jednego oczka. Przekochana bidulka. Quote
dominika_06 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 A ta suczka z kwarantanny! :D nazywa się Bejli :) byłam z nią na spacerze ;) słodka jest!!!!! i też patrzy jednym oczkiem na świat.... jak Piracik Quote
dominika_06 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 i pasuje do niej!!! :D :D naprawdę jest słodka!!!! kochana! Quote
Recommended Posts