Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 949
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monika55 napisał(a):
Juz sama nie wiem. Nie bylo mnie troche i sie pogubilam. Jakies ogloszenia chyba ma.

Dobrze, że jesteś Moniko, bo bez Ciebie to jakoś pusto na tych wątkach

Posted

No i tu jest problem. Osoba ktora zalozyła wątek juz sie nie pojawia tutaj. My nie mozemy edytowac pierwszego postu.
Agrabciu, mam prosbe do Ciebie - nie moglabys przejac watku? Ja teraz totalnie nie mam czasu, mam inne psie sprawy.Pilne bardzo.

Posted

Sorry Moniko to nie do Ciebie, ale sporo jest pozakladanych watkow psow z JZ przez nieodpowiedzialne osoby a watki sobie umieraja smiercia naturalna. Po jasna cho...re zakladaja watki a pozniej maja to w glebokim powazaniu. Prosze zwroccie im na to uwage, zeby wiecej nie zakladaly watku. Sa na dogo osoby odpowiedzialne ktore mozna poprosic o zalozenie watku i beda go prowadzic jak nalezy.

Posted

Wiem ze tych watkow jest duzo, a opieka nad nimi jest byle jaka. Dziewczyny juz wiedza. Problem z watkami wilczek. Ja nie dam rady ogarnac tego. Nie wiem czy pozamykac, czy ktos pomoze. Ja nie wiem kto moglby.

Posted

Pozmieniałam troche pierwszy post. Z racji tego, że to Mój pierwszy wątek prosze o sugestie: co źle, co zmienić, a może coś dodać?

Dzięki za bardzo fajne zdjęcia Piracika!

Mam nadzieje, że Wilczek się na mnie nie obraźi, że przejełam wątek.