Jump to content
Dogomania

Hossa dla koszalińskiej HOSSY - MISSION COMPLETED ;-)

Recommended Posts

Posted

Nooo ma się rozumieć że Dorothy szczęśliwa... ile szczęścia daje 1 pies a cztery sy to 4x szczęścia więcej :p

Jakbym mogła to bym sie juz dawno zapsiła. Ale co ja pocznę - sama jedna bez pomocy znikąd? :shake: (no dobra dobra przesadzam - mama jest, siostra od biedy tez pomoże jak zmuszę :diabloti:)
Ale mam jeden mały plan - się okaże w sobotę... czy będzie ok i czy wypali.

Dorothy - Hosska z tym łażeniem to ma dokłądnie to co psy mojej mamy... wszędzie za nią we dwa lezą... i zwłaszcza Bari z wielkim wzroku natężeniem się w szparę od kibelka potrafi wpatrywać... :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

no, te psy znajdki i schroniskowce tak mają:evil_lol:

moja Darma chodziła za mną jak cień, TZ się śmieje, że powinna mieć na imię Shadow:evil_lol:

a teraz mam Werę i nagle mam 2 cienie:p

strach się bać co będzie dalej, z góry będę wyglądać jak piłkarz na boisku grający przy świetle reflektorów:evil_lol:

Posted

Swen, masz racje u mnie tez tak jest-chodze z cieniem, a czasami dwoma.
Trundra jest zawsze tam gdzie ja, nic nie ujdzie jej uwagi. A swoj slodki nos wcisnie w kazda reke, nie wazne do kogo ona sie wyciaga. Zawsze!!!! jest na pierwszym planie.
Ale ja to lubie i rozumie, dlatego choc czasami bywa to uciazliwe, nie koryguje.

Posted

a mi się to właśnie nasiliło... Wera pcha się na kolana..... nie mogłam Darmy wyczesać w spokoju, bo Wera praktycznie wchodziła mi na głowę...
a tu się okazuje, że Wera ma cieczkę:crazyeye: a ja sierota nie wiedzałam, częściowa analfabetka, dotychczasowa właścicielka samych psich samców:oops:

Posted

aż wam zazdraszczam dziewczyny :roll: moje burki takie samodzielne :cool1: owszem, na pieszczotki przyjdą... ale cienia ni ma :lookarou:
za to mój lokator - ma ku temu świetne zadatki, jak znajdzie dom to jakaś biedna dusza będzie się skarżyć, że ją ktoś śledzi, obserwuje a nawet podsłu****e :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

oj ale lokatora masz cudnego:loveu:

sluchajcie ja juz nie mam sil
dzis przychodze do domu
:crazyeye:
na podlodze w kuchni stoi garnek, pusty, czysty. Zdziwilam sie, bo nie zostawialam. Podnioslam... i mnie tknelo, obwachalam, spojrzalam na piec....
:mad:

Przed wyjsciem na piecu stal garnek, a wnim litr ŻURKU.
Zurek zniknal domyslacie sie gdzie? I jak to zrobila ze nie wylala??? Zdjla garnek??? Lapami????:-o
Albo wylala i wylizala podloge.....:-o
nie wiem.
w kazdym razie zadnych szkod... procz braku zurku.

Ona dzis spi w salonie z otwartymi drzwiami do ogrodu, ja nie bede wstawac co godzina do suczy ktora ma sraczke!!!!:evil_lol: :evil_lol:
Co prawda jeszcze nie ma ale.... :cool3:

I dobrze by jej tak bylo:mad:

Posted

Hosia ma mieć srakę po żurku :roll: no co ty, Dorothy ja ufam, że dobrze gotujesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no pewnie, że mój lokatorek jest cuuuuuudny :loveu: aniołeczek :p

Posted

POZYCZYC CI JA NA TROCHE????:mad: :mad:

"Pozycze Hosse. Szukasz pretekstu do rozwodu? Sasiedzi Cie za bardzo lubia?? Masz nowy sprzet kuchenny?? A moze za duzo jesz lub zostawiasz balagan w kuchni?? :cool3:
Lub moze....
Sasiad w podeszlym wieku z ratlerkiem wciaz trzyma sie ZBYT dobrze???
POZYCZ OD NAS HOSKE.
nieodplatnie.
Reklamacji nie przjmujemy.
Za szkody wyrzadzone... etc... nie odpowiadamy"
:evil_lol:

Posted

Camara napisał(a):
aż wam zazdraszczam dziewczyny :roll: moje burki takie samodzielne :cool1: owszem, na pieszczotki przyjdą... ale cienia ni ma :lookarou:
za to mój lokator - ma ku temu świetne zadatki, jak znajdzie dom to jakaś biedna dusza będzie się skarżyć, że ją ktoś śledzi, obserwuje a nawet podsłu****e :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jaki lokator?:placz:
czemu ja NIC nie wiem?:placz:
ja w ogóle ostatnio NIC nie wiem:placz:
Paulina też jakimiś szyframi operuje:placz:

- albo ja juz przestaję czytać ze zrozumieniem ( to taka kategoria sprawdzania wiedzy u dzieci: czytanie ze zrozumieniem:p ), albo wy coś wszyscy przede mną złosliwie ukrywacie:placz:

no nic ale to nic nie mogę sie połapać:placz:

Posted

[quote name='Dorothy']POZYCZYC CI JA NA TROCHE????:mad: :mad:

"Pozycze Hosse. Szukasz pretekstu do rozwodu? Sasiedzi Cie za bardzo lubia?? Masz nowy sprzet kuchenny?? A moze za duzo jesz lub zostawiasz balagan w kuchni?? :cool3:
Lub moze....
Sasiad w podeszlym wieku z ratlerkiem wciaz trzyma sie ZBYT dobrze???
POZYCZ OD NAS HOSKE.
nieodplatnie.
Reklamacji nie przjmujemy.
Za szkody wyrzadzone... etc... nie odpowiadamy"

oj, tam zaraz Hoska... wszystko na Hoskę, malutką :mad:

Camara, Dorothy tak nas wstępnie uprzedza: ze niedługo mozemy być oskarzone o współuczestniczenie w:
- rozwodzie
- morderstwie
- nabytej anoreksji
- itd

my?.... :crazyeye:
w okresie promowania Hoska była jak anioł:loveu:
Wy ją tak zepsuliście:angryy:

Posted

[quote name='kinga']
my?.... :crazyeye:
w okresie promowania Hoska była jak anioł:loveu:
Wy ją tak zepsuliście:angryy:

no cos podobnego???:angryy: :angryy: :angryy:

A nie cioci Kindze przypadkiem ukradla Hoska chlebek z kredensu????? HE???

mile zlego poczatki....:mad:

dzis Hoske zastalam na kanapie!!!!!!!!!!
Przypomne ze u nas jest zakaz kanapowania duzych psow!:angryy:

Ciotka Kinga wszystkie oskarzenia o ktorych mowilas sa jak najbardziej prawdopodobne...:diabloti:

Poza tym JAK TO, NIE WIDZIALAS???????

Ciocia camara ma taaaakiego sliiiicznego LASSIE u siebie....:loveu: :loveu: :loveu:
Ach mowie Ci.
Gdyby tak zamienic Hoske na Lassie.... :roll:

Posted

Dorothy napisał(a):
no cos podobnego???:angryy: :angryy: :angryy:

A nie cioci Kindze przypadkiem ukradla Hoska chlebek z kredensu????? HE???

mile zlego poczatki....:mad:

dzis Hoske zastalam na kanapie!!!!!!!!!!
Przypomne ze u nas jest zakaz kanapowania duzych psow!:angryy:

Ciotka Kinga wszystkie oskarzenia o ktorych mowilas sa jak najbardziej prawdopodobne...:diabloti:

Poza tym JAK TO, NIE WIDZIALAS???????

Ciocia camara ma taaaakiego sliiiicznego LASSIE u siebie....:loveu: :loveu: :loveu:
Ach mowie Ci.
Gdyby tak zamienic Hoske na Lassie.... :roll:

chlebek?:crazyeye: - sam jej wpadł w pysk...kredens stuletni i się pewnie nie domykał... pluła i pluła, a chlebek utknął w pysku - jedynie folię udało się biedaczce wypluć:-(

...a Camarze to ja też NIC ALE TO NIC NIE BĘDĘ MÓWIŁA:angryy: - nawet jak do mnie zadzwoni - choćbym miała ze 150 nowych psów na tymczasie - NIC NIE POWIEM:shake:

Posted

no to ja się wtrącę i skomentuję
Hosska zachowuje się jak typowy przedstawiciel rasy hovawart (czyli wysokowyspecjlizowanyzłodziejwszelkiegożarełka)

ja mam to na codzien z moja Irmą - już się nauczyliśmy, ze jeżeli nie chcemy głodować to wszelkie artykuły spożywcze MUSZĄ byc zamykane i to najlepiej na klucz albo w lodówce (jeszcze nie nauczyła się otwierać, ale kto wie ...)
a swoją drogą jak to dyscyplinuje rodzinę - chcesz przeżyć - sprzątaj

chcą mieć jakikolwiek posiłek - muszą chować żarełko bo Irma czeka na okazję ( a jak chcą mieć kapcie muszą chować bo im Bajka albo Piegus zeżrą)

w związku z tym w kuchni czysto
a i kapcie chowają

podrapcie Hosskę od ciotki z Gdańska - hovcie to super psy

Posted

Dorothy napisał(a):

Przed wyjsciem na piecu stal garnek, a wnim litr ŻURKU......
......
zadnych szkod...
....procz braku zurku....

Ło matko kochana, jak przeczytałam o tym żurku to myslałam, że padnę ze śmeichu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
nawet mój cień Maliniasty też zaczął się usmiechać.Ten mój cięń , to tez tak krok w krok, ubikacja w ubikację , wzrok w wzrok.I tak samo jak Hosienda wykorzystuje każdy ale to kazdziutki moment na wylizanie mojej (naszeych wszystkich) twarzy i wszystkich zcęści ciała.A że noszę okul;ary wnerwiam sie starsznie, bo ciagle są ULIZANE.
Pozdrawiam lizusów i lizanych , no i gosposie(Hosie) domowe-bo którz posprzata lepiej garnki i kuchnie lepiej niz Hosia?????

Posted

kinga napisał(a):
jaki lokator?:placz:
czemu ja NIC nie wiem?:placz:
ja w ogóle ostatnio NIC nie wiem:placz:
Paulina też jakimiś szyframi operuje:placz:

- albo ja juz przestaję czytać ze zrozumieniem ( to taka kategoria sprawdzania wiedzy u dzieci: czytanie ze zrozumieniem:p ), albo wy coś wszyscy przede mną złosliwie ukrywacie:placz:

no nic ale to nic nie mogę sie połapać:placz:

O matko z córką co za baba zarycznana :shake:
Co zdanie to ona w szloch...

Że sią Camara nie przytznała do nowego lokatora to jest to skandal nad skandale :angryy:

A ja nie żadne szyfry tylko ... ciii na razie nic nie mówię :p

Posted

Siem wlasnie zdenerwowalam...ja wracam z drugiego shiftu...a w domu...ech lepiej nie skonkretyzuje...
Dorothy- wynajmuje hoske z pelnym honorarium- za wekendy ma podwojna stawke.
Ja juz mam dosc w mordke jeza non stop gegania TZ-towi nad uszami.

Ja musze podjac DRASTYCZNE kroki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dorothy - meska decyzja- ile za prace zlecona dla hoski i dlaczego tak tanio????
(jeszcze go kosztami obciaze...nie chce wynajac sprzataczki...sam sie zmotywuje...)

:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

ps. na Dropa nie mam co liczyc...tylko pieseczki arystokrata chce zjesc a i to delikatnie.....Gryfa zepsulam juz tyle lat temu...glupota.

Posted

Katcherine, dla Ciebie Hoske udostepniam gratis!!!
tylko pod warunkiem ze bedzie dobrze traktowana :lol:
znaczy:
nie wyleci przez okno pod wplywem gniewu TZta, nie zostanie przez niego utopiona, schowana pod szafa, nadana do Niemiec paczka ekspresowa itd....:evil_lol:

zakladam ze jedzonko ukradnie sobie sama,:razz:
i miejsce do spania tez sobie znajdzie:roll:

irma dzieki za pozdrowienia, a brak slow pocieszenia... ech no coz. rozumiem ze mam sie przygotowac ze to sie NIGDY NIE ZMIENI???.:angryy:

Matko jedyna....:shake:

Monia ja juz dawno zrezygnowalam z okularow na rzecz szkiel kontaktowych....:roll:

Posted

Dorothy napisał(a):
Katcherine, dla Ciebie Hoske udostepniam gratis!!!
tylko pod warunkiem ze bedzie dobrze traktowana :lol:
znaczy:
nie wyleci przez okno pod wplywem gniewu TZta, nie zostanie przez niego utopiona, schowana pod szafa, nadana do Niemiec paczka ekspresowa itd....:evil_lol:

Alez Dorothy- jako SZKOLENIOWIEC Hoska jest NIETYKALNA. Za jakiekolwiek proby oporu Hoska je PIERWSZA na Najlepszej zastawie, najlepsiejsze kaski.....ROBI co chce- a ja tylko patrze na efekty...
Ja NAPRAWDE juz nie moge stosowac polsrodkow......:shake:

Posted

Z Hoska efekty gwarantowane.
na wabia polecam zostawic cos jadalnego w trudno dostepnym miejscu w kuchni - dewastacja tejze murowana.

a potem... porozkladac na pocczatek smaczne kaski tu i tam:cool3:

a potem ... pozwolic Hosce dzialac i rozwijac pelny wachlarz swych wyjatkowych mozliwosci.
Gwarantuje - zaden TZ tego nie wytrzyma. COS SIE MUSI ZMIENIC wtedy,,,:evil_lol:

Posted

Ja nic nie musze rozkladac...TZ juz sie o to postaral...i pewnie postara...

Wlasnie licze na to ze nie majac wyboru COS SIE BEDZIE MUISIALO ZMIENIC.... Ja sie chyba starzeje...ze musze angazowac PSA...znaczy sie suke

Dorothy- no to juz wogole sie zdenerwowalam!!!! Gdzie Tuxman???????????