Jump to content
Dogomania

Hossa dla koszalińskiej HOSSY - MISSION COMPLETED ;-)

Recommended Posts

Posted

- Suńka! Pozwól no na salę rozpraw!

- To znaczy ja mam przyjść??
- A czy kogoś innego jeszcze wołają Suńka? Idziesz czy mam prosić o pomoc naszego Gliniarza?

- Hmmmmm... No Suńka to tylko ja... Już idę Buniu!
- Oj - bo jeszcze za spoufalanie z SĄDEM CI SIĘ DOSTANIE !!!!

- Tak więc... Ekhem... Sąd wznawiając rozprawe, juz w obecności oskarżonej - w świetle i na podstawie zebranych i zgromadzonych... taaaak... Ogłasza! Ale z dowodami oczywiście i na podkładzie poszlak! Tak więc - SKazuje SKazaną... tzn. oskarżoną! na 80 lat osadzenia! Taaak! Wyrok nie podlega wywisekcji! I wogóle - jest postanowiony i nieodwoływalny! Choćby mi tu stado wilków w obronie przyszło wyć pod oknem - decyzji swej nie zmienię i jakom była ustaliłą - jako rzecz jasna Pani Prokurator i Sędzia ostatniej instancji - Suńka za kraty na 280 lat i basta...
Uffffff - no to z glowy! I jak wypadłam??

- Ale ja nic nie zrobiłam!
- No i właśnie o to chodzi! Nic nie robienie jest gorsze od cokolwiek robienia!!
- Heehhhę?
- Za kraty z nią!

"Chyba się udało..."
"Ja tam nie patrzę..."
"Proces w/g Kafki? Nie - to na podstawie paragrafu 22 !"

"No cóż... Raz na wozie... Raz pod wozem..."

- Dlaczego ja?? Dlaczego zawsze ja?? Chlip... chlip... :-( :-(

"Haha! Niech no kupią jeszcze raz babkę - to im udowodnię, że Bert jest obżartuchem!"

- Hahahahaha!!! Siedź za tymi kratami ty .... OFIARO LOSU! Będę cię odwiedzać! Hahaha!

- Naprawdę będziesz? No chociaż ty Hosiu... Bo ja nie wiem o co tutaj chodzi? :placz: :placz: :-( :-(

No właśnie o co tutaj tak naprawdę chodzi??

Drogie dogomaniaczki... Ciąg dalszy historii zależy TYLKO od was... Co prawda - żezyser ma jusz ciung daaaaalszy w epetynce - ale wasze propozycje będą bardzo mile widziane...
Jak z tego pasztetu wybrnąć? Jak nie powtarzać tego w warunkach domowych - bo i pasztetu szkoda (lepiej w niego nie wchodzić - tylko zjeść)?

Żezyser czeka i wdzęczen będzie... :evil_lol:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

hmmm pasztet?...pasztet??? PASZTET!!!!!!

YES!!!!!!!!! MAM!!!!!!!
PULAPKA!!!!!
SUNCIA ZA KRATKAMI NIE DA RADY PASZTETU ZJESC:p :p :p :p

:-( Ps. jak ja ja widze za tymi kratkami...Uhhhh zakosilabym ja...Mama bylaby zachwycona...ona uwielbia takie...sierotki.

Posted

Hoska może - dla całkowitego zmylenia przeciwnika ;) - wystąpić w roli Zorro i uwolnić Suńkę.
Z przytupem, zmywając jakiekolwiek podejrzenia z suk... a za to rzucając cień na skorumpowanego Pana Władzę, czyli Berta, szlachcica od siedmiu bole.... tzn., przepraszam, od Dwujajek :cool1:

Posted

Co tam słychać u Hosi?
Jakoś cicho tutaj :shake:
Tuxman, a kiedy będzie dalszy ciąg perypetii Suńki (biedaczki) i niedobrej (oj, niedobrej) Hosi? :razz:
Te ostatnie odcinki, jakoś tak szybko przeleciały :roll:, no ... będzie coś nowego?

Posted

Ja z Hossa wciaz u mojej mamy, Hosia ma si znakomicie, dzis mimo zakazow biegala, ja zwyczajnie roznosi energia!! Goi sie pieknie i pies wyglada jakby nic nigdy nie bylo, procz zielonych majtek:evil_lol:
zamiast schodzic skacze w trawie jak zajaczek:lol:
Natomiast ja mam sporadyczny dostp do kompa, w ktorym klawiatura jest w staanie STRASZNYM :angryy: :angryy: nie gniewajcie sie ze rzadko pisze cioteczki
tuxman wczoraj 8 godzin w auci, jechal do mnie po Jule, a dzis znow w aucie (jeszcze) , jada do domu, Jula ma jutro szkole.
Wic on odezwie sie mysle jutro, jak bedzie przytomny.
jutro kontrola Hoski i decyzja co do operacji Buni
buzka!

Posted

Dorotko, bardzo się cieszę, że z Hosią wszystko w porządku.
No, co Ty, o co się gniewać... przecież każdy ma swoje życie rodzinne :p
To czekamy, czekamy, cierpliwie oczywiście.
Trzymam kciuki za jutrzejszą kontrolę, no i chyba dasz znać co z Bunią...

Posted

nio, sterylka byla w czwartek :cool3: a Hoska juz zapomniala.
Porobie jej zdjecia w zielonych majtasach, mam od wczoraj aparat;)
info poweterynaryjne bedzie wieczorem

Guest Mrzewinska
Posted

Uwazaj na suke bardziej od 7 dnia po sterylce. Szwy nieco swedza i draznia, gdy wszystko sie slicznie goi i wtedy wlasnie suka bardziej chce je wyciagnac sama.

Zofia

Posted

... a ja zapraszam wszystkich sympatyków Hoski na nowy wątek na pwp pt:

"KOSZALIN - CZARNA HAŃCZA - czyli powtórka z koszalinskiej Hossy"

i bardzo proszę o kibicowanie :lol:

Posted

Hmmmm, info poweteryjne - żadnego :shake:, foty - żadne :shake:, oj, chyba dały Wam sunie popalić... a może któraś kabel przegryzła?
Mam nadzieję, że wszystko w porządku i ta cisza w eterze wynika z przyczyn niezależnych od Was.

Posted

Hoska wystarczajaco sie popisala zebym musiala teraz psychicznie odpoczac....
Jeden z numerow wykonany dzien przed odjazdem:
Moja mama zrobila pracowicie tymbaliki z drobiu, ustawiajac pod parapetem w kuchni 8 filizanek pelnych misternej galaretki, przykrytych folia i sciereczka. Meczyla sie z nimi cale popoludnie.
Po czym pojechala odwiezc chlopa do pracy, a mnie nie bylo.
Wrociwszy zlapala za telefon i zadzwonila do mnie wolajac "KURRR............... zabierz tego psa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

TEN PIES czyli Hossa, pracowicie wdrapal sie na stol kuchenny zrzucil wszystkie 8 filizanek z tymbalikami rozbijajac je w drobny mak (wiecie jak tlucze sie duralex) i zezarl dokladnie zawartosc. Mama zastala pobojowisko, rozwalona kupe szkla na podlodze, wymieszana z resztkami pietruszki z tymbalikow (Hoska nie lubi pietruszki jak widac) sponiewierane reszte sprzetow ktore byly na stole zmieszane z tym szklem i bardzo zadowolona Hoske w pokoju na kanapie.

:angryy: :angryy: :angryy:

wiecie jak sie miala z pyszna jak wrocilam? Omal tej ostatniej nocy nie spedzilysmy pod mostem przez ta pinde:angryy:

komentowac mi sie nie chce.
Szwy goja sie dobrze wyciagam jej je wsrode, nie bede litosciwa.
Martwi mnie tylko czy nie zezarla szkla....
Poza tym jestem zmeczona, wrocilam wczoraj w nocy. Odpoczne to opisze inne przygody....

Posted

o matko boska :mad:
niedobra Hoska :oops:

wiersz wyszedł mi z wrazenia - ... no ale w schronie nie zżerała tymbalików z drobiu - gdyby zżerała, w życiu bym Ci jej nie wyadoptowala:oops: :oops: :oops:

... a tu jeszcze popsute układy rodzinne... :-( flądra jedna, no flądra :mad:

Posted

tuxman napisał(a):
No jakto CO ?? PIECZEŃ !!

(*!#^$&^@$#&%*@# <- to bynajmniej nie przekleństwa... Uczę się chińskiego bo kupiłem już chińską książkę kucharską... :bad-word: :facelick:

Chinoise a la chien ? :crazyeye:
olaboga!!!

Posted

tuxman napisał(a):
No jakto CO ?? PIECZEŃ !!

(*!#^$&^@$#&%*@# <- to bynajmniej nie przekleństwa... Uczę się chińskiego bo kupiłem już chińską książkę kucharską... :bad-word: :facelick:

tuxman :crazyeye:
czy wy chcecie... moją ... Hoskę... :eating: ?!!!
:eek2:

... ależ to by zabrzmiało w schronie: Hossa z boksu nr 12 - zjedzona przez właścicieli
:placz: :placz: :placz:

Posted

Ojeju, ale się porobiło :crazyeye:
To już lepiej, jakby ten kabel przegryzła :roll:
No tego się nie spodziewałam, w sumie, nie należy się dziwić Twojej mamie, pracochłonna robota poszła na marne.
Swoją drogą to chyba już zawsze i wszędzie będziecie musieli odseparowywać Hosię od kuchni i jedzenia. Niestety...
Wybaczyła Ci mama? Dobrze, że jej nic nie zrobiła...

A Hoski, proszę Dorotki i Tuxmana, nie jeść :mad:. Ona niejadalna :eviltong:

Posted

Postulat !!!
Odebrać Hoskę Dorothy i Tuxmanowi !!!
Wzięli niby biednego pieska ze schroniska , ze niby dla miłości a tu sie okazało, ze bar chiński otworzyli i mięska im barkuje :mad:
Gdzie TOZ ????????

Posted

Milcza więc sa winni. Zeżarli jak nic - a pewnie nie umieli zrobic to i sie pochorowali. Dobrze im tak - a Monia pisała, aby im zabrac natychmiast to nie - to si e wszyscy litują. A tu Hosia zeżarta.
:diabloti: :angryy: To zbrodnia okrutna - kanibale - psiobale itd.
Do sądu z nimi.