Jump to content
Dogomania

Hossa dla koszalińskiej HOSSY - MISSION COMPLETED ;-)

Recommended Posts

Posted

Oj pewno, że się da!

No to - proponujcie nazwy (jak ja lubię takie scrabelki!):

Mamy:

1. KLAPS - swan - jak to tam leciało? Możesz rozwinąć skrót?
2. ZMUŚ (Zjednoczenie MŁOTKI und ŚWIREK)

no ale ZMuŚ można śmiało kolektywnie rozbić (no i po zjednoczeniu! :diabloti: ).

Wtedy by nam do połączenia ten klub smolisto-czarnych z młotkami i świrkami został...

Ciekaw jestem, czy by się to WSZYSTKO udało zmieścić w tak pięknych wszak czterech literach jakimi bez wątpienia przez kilka pokoleń był: PZPR - achhh cóż to był za skrót! :p :eviltong: :diabloti:

Aha!!! (Po edycji) byłbym zapomniał!
NIE PALCIE LEGITYMACJI PARTYJNYCH! Partia może się wszak zmienić - legitymacje NIGDY !!!

Aktualny skład Partii O nazwie DO Ustalenia:

Legitymacja nr 1. Dorothy
Legitymacja nr 2. kinga
Legitymacja nr 3.
PaulinaT
Legitymacja nr 4.
Elso
Legitymacja nr 5. Tundra

Legitymacja nr 6: swan
Legitymacja nr [SIZE=1]7: Kathleen
Legitymacja nr 8: Katherine
Legitymacja nr 9: Dabrowka

Legitymacja nr 10: Camara
[SIZE=1]Legitymacja nr ostatni: tuxman (się koleś załapał - jak zwykle...)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

melduję, że praca poszukiwawcza zakończone sukcesem

był to Klub Lubiących Autentyczne Psy Smoliste

idąc tropem Kingi (Tajga, Lusia) mogłoby to byc Klub Lubiących Autystyczne Psy Smoliste:evil_lol:

no ale kombinujmy kombinujmy, PZPR jest bardzo kuszące:cool3:

Posted

a , właśnie przeładowałam serię niesamowitych fotek z ostatnich paru dni z telefonu na PC , więc zapraszam na wątek Darmy,zaraz będę wstawieć:p

Posted

:crazyeye: co tu się działo...
Ja, dziękuję, dziękuję za wpisanie mnie do stowarzyszenia.... ale pięknie, najpierw kandydatka, potem, wepchnięta na listę pod przymus :mad:, a teraz już ładnie na liście siedzę, no, no...
Ale, nawet się kwalifikuję, chociaż minęły czasy częstego sprzątania kupek i siuśków, to jednak zdarzą mi się jakieś niespodzianki innej natury :angryy: oczywiście, ze strony piesiów.
Do smolistych też bym jednego mojego mogła wcisnąć... czarny, podpalany z białym krawatkiem... nawet wklejałam jedno zdjęcie, jak to sobie oczy zasłaniał po wypadku Bertusia.

Posted

swan - serio myślicie o Baronie?? Jej... jakby pieknie było, ja tak dniami i nocami marz o dobrym domku dla niego.... jakbym ja mogła....

Z moją Laluchą to ja pod wszelkie wersje podpadam: i smoliste, i autystyczne, i Majace Nierówno pod Kopuła i wszekie inne też :evil_lol: :evil_lol: szarpeje uniwersalne som :p

Posted

Zaczynamy wymachiwać legitymacjami :lol:
Nr 9 się zgłasza... w kwestii przynależności do Czarnych :cool1: Moje 20 łap należy do frakcji Rudych (nie mylić z Czerwonymi... chyba...). Jedna Perełka trochę się wyłamuje, bo ona co prawda urody trudnej, wzrostu ratlerka, ale za to maści ONkowatej, więc trochę czarnego na grzbiecie ma.
No i kotka nam czarny honor ratuje, bo łaciata jest jak krowa.

Posted

A ja jestem Dorota i mam czarnego kota.
Chodzi za mna jak cien, a psy oblaskawia cichutkim miaulkaniem
Tak naprawde to jest kotka, tak czarna pereleczka.

Posted

hihihi no to sklad mamy piekny, wielce oryginalny oraz roznorodny.
Niniejszym witam wszystkich czlonkow na forum.
Czy Camara tez w klubie mimo psow bialych i niesmolistych?? Tak sie zapierala ze nie chce ze az czuje sie urazona.:mad:

Posted

[quote name='PaulinaT']Camara - ty masz po prostu czarne psy w negatywie... :PROXY5:

:p

(*edited ze względu na literówki :shake: )

a tam... popracujemy nad kolorkiem :roll: jeszcze trochę takiej pogody... i do lata będą... no może nie czarne ale na pewno smoliste :diabloti:

Posted

a tak w ogóle Katcherine to ten Twój Gryfek, jak tak czytam , to ma taki charakterek, że by do mnie chyba idealnie pasował:evil_lol:

nie będzie się szczenił jakoś tak niedługo??

Bo ja na początku lipca chętnie adoptuję jakiegoś szczeniaka:razz:

(wiem, wiem, to wpływ tego piwa, prawa biologii mi się zpętliły:oops: )

Posted

no nie, ja rodowita poznaniara jestem, tej:evil_lol:

no właśnie tej:lol:

jeszcze mam Polski Związek Psów Robiących.... (reszta w domyśle:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: albo patrz tłumaczenie skrótu ŚWIREK)

Posted

Właśnie czynniki zastanawiają się nad formą nagrody państwowej i partyjnej, którą posiadaczce leigitymacji nr 6 chcielibyśmy złożyć w prezencie od społeczeństwa za trud podjęty w tłumaczeniu obywatelom znaczenia skrótu PZPR:
- w zgodzie z sumieniem narodu,
- w zgodzie z linią partyjną,
- w zgodzie z myślą klasy robotniczej...

PS (to już prywatnie): Towarzyszko, nie podzielilibyście się piwkiem z towarzyszem? :diabloti:

Posted

no nareszcie, bo to aż tak głupio pić samotnie.....

Darma się nie liczy, bo chrapie pod biurkiem:lol:

a Kacper nie je nic poza chrupkami, bo sprawdzamy, na co jest uczulony:p

No to Tuxmanie, otwieram puszeczkę dla Ciebie,

mam w lodówce jeszcze... trzy, kto dołączy??:evil_lol:

Posted

upssss!:oops: to ja przepraszam:oops: a nie chcę palca między drzwi:shake: no wiecie:p

a żeby nie pokrzywdzić znowu tych co to na obczyźnie, to może lepiej
Powszechny Związek Psów Robiących....

Posted

No, Towarzyszko swan (wybaczcie, że tak po imieniu a nie po numerze legitymacji...) - wszak jak już przemyśleliśmy sprawę, którą należy poruszyć - więc decyzję podejmiemy na walnych obradach biura politycznego, które już niebawem! :diabloti:

Pozdrawiamy!