tuxman Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Oj pewno, że się da! No to - proponujcie nazwy (jak ja lubię takie scrabelki!): Mamy: 1. KLAPS - swan - jak to tam leciało? Możesz rozwinąć skrót? 2. ZMUŚ (Zjednoczenie MŁOTKI und ŚWIREK) no ale ZMuŚ można śmiało kolektywnie rozbić (no i po zjednoczeniu! :diabloti: ). Wtedy by nam do połączenia ten klub smolisto-czarnych z młotkami i świrkami został... Ciekaw jestem, czy by się to WSZYSTKO udało zmieścić w tak pięknych wszak czterech literach jakimi bez wątpienia przez kilka pokoleń był: PZPR - achhh cóż to był za skrót! :p :eviltong: :diabloti: Aha!!! (Po edycji) byłbym zapomniał! NIE PALCIE LEGITYMACJI PARTYJNYCH! Partia może się wszak zmienić - legitymacje NIGDY !!! Aktualny skład Partii O nazwie DO Ustalenia: Legitymacja nr 1. Dorothy Legitymacja nr 2. kinga Legitymacja nr 3. PaulinaT Legitymacja nr 4. Elso Legitymacja nr 5. Tundra Legitymacja nr 6: swan Legitymacja nr [SIZE=1]7: Kathleen Legitymacja nr 8: Katherine Legitymacja nr 9: Dabrowka Legitymacja nr 10: Camara [SIZE=1]Legitymacja nr ostatni: tuxman (się koleś załapał - jak zwykle...) Quote
swan Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 melduję, że praca poszukiwawcza zakończone sukcesem był to Klub Lubiących Autentyczne Psy Smoliste idąc tropem Kingi (Tajga, Lusia) mogłoby to byc Klub Lubiących Autystyczne Psy Smoliste:evil_lol: no ale kombinujmy kombinujmy, PZPR jest bardzo kuszące:cool3: Quote
swan Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 a , właśnie przeładowałam serię niesamowitych fotek z ostatnich paru dni z telefonu na PC , więc zapraszam na wątek Darmy,zaraz będę wstawieć:p Quote
Kathleen Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 :crazyeye: co tu się działo... Ja, dziękuję, dziękuję za wpisanie mnie do stowarzyszenia.... ale pięknie, najpierw kandydatka, potem, wepchnięta na listę pod przymus :mad:, a teraz już ładnie na liście siedzę, no, no... Ale, nawet się kwalifikuję, chociaż minęły czasy częstego sprzątania kupek i siuśków, to jednak zdarzą mi się jakieś niespodzianki innej natury :angryy: oczywiście, ze strony piesiów. Do smolistych też bym jednego mojego mogła wcisnąć... czarny, podpalany z białym krawatkiem... nawet wklejałam jedno zdjęcie, jak to sobie oczy zasłaniał po wypadku Bertusia. Quote
PaulinaT Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 swan - serio myślicie o Baronie?? Jej... jakby pieknie było, ja tak dniami i nocami marz o dobrym domku dla niego.... jakbym ja mogła.... Z moją Laluchą to ja pod wszelkie wersje podpadam: i smoliste, i autystyczne, i Majace Nierówno pod Kopuła i wszekie inne też :evil_lol: :evil_lol: szarpeje uniwersalne som :p Quote
Elso Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Właścicielka legitymacji nr 4 kłania się nisko...o boshe żeby tylko na kotach nie bylo kiedyś lustracji!!!!! Quote
Dabrowka Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Zaczynamy wymachiwać legitymacjami :lol: Nr 9 się zgłasza... w kwestii przynależności do Czarnych :cool1: Moje 20 łap należy do frakcji Rudych (nie mylić z Czerwonymi... chyba...). Jedna Perełka trochę się wyłamuje, bo ona co prawda urody trudnej, wzrostu ratlerka, ale za to maści ONkowatej, więc trochę czarnego na grzbiecie ma. No i kotka nam czarny honor ratuje, bo łaciata jest jak krowa. Quote
Tundra Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 A ja jestem Dorota i mam czarnego kota. Chodzi za mna jak cien, a psy oblaskawia cichutkim miaulkaniem Tak naprawde to jest kotka, tak czarna pereleczka. Quote
Dorothy Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 hihihi no to sklad mamy piekny, wielce oryginalny oraz roznorodny. Niniejszym witam wszystkich czlonkow na forum. Czy Camara tez w klubie mimo psow bialych i niesmolistych?? Tak sie zapierala ze nie chce ze az czuje sie urazona.:mad: Quote
PaulinaT Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Camara - ty masz po prostu czarne psy w negatywie... :PROXY5: :p (*edited ze względu na literówki :shake: ) Quote
Camara Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='PaulinaT']Camara - ty masz po prostu czarne psy w negatywie... :PROXY5: :p (*edited ze względu na literówki :shake: ) a tam... popracujemy nad kolorkiem :roll: jeszcze trochę takiej pogody... i do lata będą... no może nie czarne ale na pewno smoliste :diabloti: Quote
swan Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Psy Z Przechodzonej Ręki może być? to pomysł po pierwszym piwie, zobaczymy co się wykluje dalej:cool1: Quote
swan Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 a tak w ogóle Katcherine to ten Twój Gryfek, jak tak czytam , to ma taki charakterek, że by do mnie chyba idealnie pasował:evil_lol: nie będzie się szczenił jakoś tak niedługo?? Bo ja na początku lipca chętnie adoptuję jakiegoś szczeniaka:razz: (wiem, wiem, to wpływ tego piwa, prawa biologii mi się zpętliły:oops: ) Quote
swan Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 albo żeby nie eliminować kotowatych: Przytulaki z Prze****** Rzyciorysem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Dorothy Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Przepraszam ten rzyciorys to od rzyci?? swan Ty nie jestes przypadkiem góralka??:evil_lol: :evil_lol: Bo u nas sie tak gada... Quote
swan Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 niech ktoś coś napisze, bo się zrobi nieprzyzwoicie:evil_lol: :roflt: Quote
swan Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 no nie, ja rodowita poznaniara jestem, tej:evil_lol: no właśnie tej:lol: jeszcze mam Polski Związek Psów Robiących.... (reszta w domyśle:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: albo patrz tłumaczenie skrótu ŚWIREK) Quote
tuxman Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Właśnie czynniki zastanawiają się nad formą nagrody państwowej i partyjnej, którą posiadaczce leigitymacji nr 6 chcielibyśmy złożyć w prezencie od społeczeństwa za trud podjęty w tłumaczeniu obywatelom znaczenia skrótu PZPR: - w zgodzie z sumieniem narodu, - w zgodzie z linią partyjną, - w zgodzie z myślą klasy robotniczej... PS (to już prywatnie): Towarzyszko, nie podzielilibyście się piwkiem z towarzyszem? :diabloti: Quote
swan Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 no nareszcie, bo to aż tak głupio pić samotnie..... Darma się nie liczy, bo chrapie pod biurkiem:lol: a Kacper nie je nic poza chrupkami, bo sprawdzamy, na co jest uczulony:p No to Tuxmanie, otwieram puszeczkę dla Ciebie, mam w lodówce jeszcze... trzy, kto dołączy??:evil_lol: Quote
Dorothy Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 mnie nie wypada bo wciaz gonie tuxmana od piwa:cool3: Quote
swan Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 upssss!:oops: to ja przepraszam:oops: a nie chcę palca między drzwi:shake: no wiecie:p a żeby nie pokrzywdzić znowu tych co to na obczyźnie, to może lepiej Powszechny Związek Psów Robiących.... Quote
Dorothy Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Że niby czemu???? My chcemy POLSKI!! MY CHCEMY POLSKIIII!!!!!!!!!!!!!!! Quote
swan Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 no to są tylko liczne i zakręcone propozycje:p akceptację pozostawiam wyżej wymienionym "czynnikom":eviltong: Quote
tuxman Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 No, Towarzyszko swan (wybaczcie, że tak po imieniu a nie po numerze legitymacji...) - wszak jak już przemyśleliśmy sprawę, którą należy poruszyć - więc decyzję podejmiemy na walnych obradach biura politycznego, które już niebawem! :diabloti: Pozdrawiamy! Quote
Alicja Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 tu imprezka :razz:to mam coś dla Was http://s146072992.onlinehome.us/100lat/swf/224.swf Quote
Recommended Posts