kinga Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 ...no i jeszcze podoba sie cioci Lawendzie;) mało:-( ... potrzebujemy jeszcze kogoś, kto by ją zaprosił do swojego zycia... Quote
supergoga Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Wyśle sunię pod jeden adres. Zobaczymy. Miałam kiedyś nowofundlanda - więc ja takie misiaki po prostu bardzo lubię. Quote
kinga Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 Camara powstawiała ją gdzie się da - więc pewnie jest wszędzie:lol: ( ale tak dokładnie to nie wiem:oops: ) Quote
Camara Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 supergoga napisał(a):A czy jest na 4łapy i eurocity. jest chyba wszędzie :evil_lol: zamieściłam ją na ok. 30 stronach z ogłoszeniami (ogólnopolskich i regionalnych od morza po Tatry), psich forach (na innych też - np. na muratorze ;) ) na allegro... też jest :roll: no chyba, że mi jeszcze cóś uszło uwagi...:confused: nie ma jej na molosach, Gronie i Alternatywie... ale i to nadrobimy :evil_lol: Quote
kinga Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 to kawał CZARNEJ:evil_lol: roboty wykonałaś:p !!! Quote
Dorothy Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Hossa podoba sie bardzo. Jest sliczna! Zeby z pol roku jeszcze to mialabym dokad ja wziac....:-( Quote
kinga Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 tego z wczoraj z godz. 15.32? - tak, i dziś rano odpowiedziałam Ci, do dziewczyny też napisałam, i - nic:razz: Quote
kinga Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 Dorothy, kurczę, no nie mam jak przetrzymać jej przez te pół roku:-( - ale rozumiem, ze w razie czego 27 sierpnia mogę się do Ciebie z nią zgosić?:lol: :lol: Quote
Camara Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 kinga napisał(a):tego z wczoraj z godz. 15.32? - tak, i dziś rano odpowiedziałam Ci, do dziewczyny też napisałam, i - nic:razz: nie, tego z dziś z 19:00 - ta dziewczyna napisała ponownie do mnie :roll: Quote
kinga Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 nie dostałam dziś zadnego Twojego maila:shocked!: o 19 !!! na dobry adres wysłałaś??? A ona dostała mojego porannego? Quote
Camara Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 no właśnie, wygląda na to... ze nie - bo przecież nie pisałaby ponownie do mnie??? ila69@interia.pl Chciałabym dowiedzieć się coś więcej o piesku i jak można by było go przygarnąć. Mieszkam w Szczecinie. a adres na pewno dobry - przecież wpisałam go do książki i wczoraj mail doszedł to i dziś powinien... przynajmniej teoria jest taka :evil_lol: Napisze do tej kobietki i zobaczymy co dalej, ok? Quote
kinga Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 Camara, z tego wynika, ze moja poczta działa wybiórczo:angryy: - bo dość obszernie jej napisałam i podałam wszystkie moje namiary wszystko zatem w Twoich rękach:bigok: Quote
Camara Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 kinga sprawdż pocztę - wysłałam maila do Ciebie Quote
kinga Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 d... blada - nic nie dostałam:-( ale żebym az taka kretynka komputerowa była? - bo powywalalam, co się dało, a tu nadal nic (ale np. od lupe dochodzą mi dziś co i rusz posty...) i jak ja mam prowadzić jakieś adopcje, jak nad własną pocztą nie panuję?:placz: adres na pewno ten sam? - drachma@interia.pl Quote
Camara Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 adres dobry :roll: i moja poczta też działa... Quote
kinga Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 ...może lupe zrobiła sobie taki "korytarz powietrzny dla VIP-ów" ;) , bo rano też napisałam do niej, i odtąd przestały wychodzić moje posty:-( . Lupe!!! Czy zrobiłaś sobie korytarz powietrzny dla VIP-ów???:p - a tak serio, to pierwszy raz mam coś takiego:shake: Quote
Camara Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 spokojnie... bo to może tylko ode mnie nie dochodzi mail??? wysyłam z innego adresu ! Quote
kinga Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 doszedł :lol: i odpisałam Ci - dostałaś??? czy może moja radość była przedwczesna?:crazyeye: Quote
Camara Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 nie, nic nie dotarło :roll: wysłałam mail do tej kobitki, poczekam na odpowiedż... a może u ciebie samo się naprawi? albo to ja nie odbieram??? t już nic nie rozumiem... i chyba dziś juz nie mam szansy na zrozumienie :shake: idę spać :eviltong: Quote
Camara Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 :evil_lol: no!!! Kinga doszło!!! teraz to już :sleep2: Quote
lupe Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Nie wiem na czym macie poczte, ale onet na 100% w weekend i dziś szwankuje. Miałam problemy i kilku znajomych też. Z Dogo przychodzi mi co 4-e zawiadomienie. Taaa Kinga mam taki korytarz wyłożony dywanem ze światłowodów.... ;) broma... Quote
kinga Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 ja mam na interii, moze ona też taka humorzasta:eviltong: Quote
Dorothy Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='kinga']Dorothy, kurczę, no nie mam jak przetrzymać jej przez te pół roku:-( - ale rozumiem, ze w razie czego 27 sierpnia mogę się do Ciebie z nią zgosić?:lol: :lol: Mozesz juz lipcu MA NADZIEJE cholera. Jak nie znajdzie domu - zabieram. :-) Ale bede miala psiarnie :-) i co z ta dziewczyn a ze Szczecina??? Quote
Recommended Posts