Jump to content
Dogomania

Hossa dla koszalińskiej HOSSY - MISSION COMPLETED ;-)

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Vierpliwa cierpliwa ale ile czekać można??
Miała być 22 jest 23 a tu nic... :mad::mad:
Ile jeszcze reklam mam obejrzeć i zwiatsunów przed odcinkiem mojego serialu?????:angryy::angryy::angryy:

Posted

Czy Szkoplandia leży w innej strefie czasowej?????U mnie na zegarku jest 23.17 a tu nic:shake: Tuxmanku kochany...czekamy....Dorothy nie zajmuj cennego czasu męża;)

Posted

Ekhemmm...
No i co ja mam wam powiedzieć?

No więc wystąpily pewne nieoczekiwane okoliczności (ekhem), i pojawily się pewne PILNE niespodziewane (aczkolwiek budzące nadzieję) czynności, przez których wykonywanie tuxman wczoraj mógl jedynie poczytać jak mu nadajecie:evil_lol: , chalupe z dymem puścić checie:evil_lol: , bejsbolem poprawić fryzurkę:evil_lol: i zapewnić jeszcze inne nadzwyczaj mile oku i uchu czynności, że o dzwonieniu do drzwi nie wspomnę:razz: ...

Pozdrawiam :diabloti:

Posted

nikt się tutaj poza mną przez cały dzień nie wpisywał z ponagleniami i już zaczęłam mieć jakąś teorię spisku:cool3: że mnie tutaj wkręcacie

albo że może cała reszta opracowała program ignorowania Tuxmana:cool1: żeby się wreszcie sam odezwał

ale jakoś nic nie działa:shake: idę spać:eviltong:

Posted

hihi:evil_lol:

nie no, wybaczcie biednemu tuxmanowi. Nie dosc ze poprzedniego dnia do poznej nocy biedzil sie nad waznymi papierami, i dlatego nic nie napisal, to wczoraj okazalo sie, ze biedzil sie nadaremno, i szlag go jasny trafil:angryy: :angryy: :angryy:
nic tylko wspolczuc, osobiscie ogladalam jego kiepski stan i glaskalam go po glowce.

Ale obiecal ze dzis cznia wszelkie papiery bo WY jestescie jedynymi wartymi zachodu odbiorcami jego dzialan, doceniacie przynajmniej i tworzy nie nadaremno, i z pewnoscia stworzy cos wielkiego.

ja tez czekam.
D

Posted

Dorothy napisał(a):
hihi:evil_lol:

nie no, wybaczcie biednemu tuxmanowi. Nie dosc ze poprzedniego dnia do poznej nocy biedzil sie nad waznymi papierami, i dlatego nic nie napisal, to wczoraj okazalo sie, ze biedzil sie nadaremno, i szlag go jasny trafil:angryy: :angryy: :angryy:
nic tylko wspolczuc, osobiscie ogladalam jego kiepski stan i glaskalam go po glowce.

Ale obiecal ze dzis cznia wszelkie papiery bo WY jestescie jedynymi wartymi zachodu odbiorcami jego dzialan, doceniacie przynajmniej i tworzy nie nadaremno, i z pewnoscia stworzy cos wielkiego.

ja tez czekam.
D

Wiesz, bo jak go już trafił ten jasny szlag, to podejrzewaliśmy, ze Hoskę przerobił na kotlety:placz: , Boby na dywaniki:placz: , Bunię na poduszkę:placz: , i tyle będziemy Was widzieli...:shake: :shake: :shake:

Posted

No właśnie! A któż zna prawdziwe oblicze tuxmana! :diabloti: (mówio - że łon tyż nie zna swego anfasa...)

- Chciałabym... ale to łóżko Panci... to nie wiem co zrobi... co prawda GO nie ma - tzn. jest ale jakby go nie było - bo się w bandażach całkiem pozawijał plus ostatnio jeszcze rozpłaszczył... sama nie wiem... Ooooo - jest Pancia! Panciu! Panciu!

- O co chodzi Hos?
- Bo ja już chcę wszystko mieć z głowy - ja nie kciałam i Pana mi żal... Myślisz że się nie gniewa?
- Myślę, że już mu przeszło... (tymczasem zza ściany doszedł jakiś rumor i łomot - jakby jakiś ciężki wór z kartoflami łomotnął całym ciężarem o podłogę)
- Ooooo - chyba tuxman spadł z krzesła...
- Ajajajajaj...

TYMCZASEM - POMIMO PRZYGNIECIENIA TUXMANA BAZIOWYM - co nastąpiło na wyraźne życzenie widowni - MINĘŁO 17 MGNIEŃ WIOSNY - I TUXMAN BYŁ GIT FONKEL NÓWKA! Bandaże same się wyprowadziły z domu, a reżyser powrócił do reżyserki - dokąd dostarczano mu pożywienie i skąd odbierano puste naczynia... :p

- Pieski idziemy na spacer! tuxman zostaje w domu - jeszcze się źle czuje i chyba ma trochę z filmem o Hosce do nadrobienia...

No i wyobraźcie sobie, że jeszcze był śnieg!

- Oooo - tam coś jest!
- Znowu niemców widzisz Hoska?
- Oj nie! Naprawdę - tam za krzakami ktoś jest!
- Eeeee - tam wydaje ci się!
- Ale naprawdę!

- Ejjjj! Dziewczyny! Tam za krzakiem ktoś się chowa! Oooo i ma APARAT fotograficzny!
- A nie mówiłam Panci? Pewnie TUXMAN się zakradł i poluje na mnie!

- Przeciesz Pancio tuxman jest w tych takich białych długich co się je zawija - i siedzi w domciu...
- Echhh Sunia - ty to naprawdę ograniczona jesteś. Przecież tuxman już wyzdrowiał i tylko podlega rekonwalescencji...
- Ja to tam nie wiem co on ten rekonwani czy jaki mu tam... Ale napewno jest w domu!
- Oooooo - patrzcie! Ucieka! Ale szybki jest no no! Już go nie ma!

- Dobra! Wizja lokalna! Hos i Bert - obwąchajcie ślady! Czy to był tuxman?
- Niuch, niuch...
- Niuch, niuch...
- Jakie ślady? Gdzie te ślady?

- Nie - to nie tuxman - ale ten KTOŚ nadal tam jest!
- Kto? Gdzie?
- No tam - teraz za budynkiem dla starych niemców! Ooooo - tam!
- Acha ! Widzę... Dobra... Chyba trzeba było wziąć tuxmana - przynajmniej wyglądem by odstraszał...
- Hihihihihiiii...
- Bert!
- Nnno - co... Ja tak tylko...
- I ten facet ma aparat!

- Dobra - udajemy, że go nie widzimy... Hos zerknij no... Jest tam jeszcze?
- Eeeeee - jest!
- A co robi?

- No pstryka zdjęcia... Ale tak jakby się chował albo co?
- Ahaa! No jasne! To pewnie paparazzi... Ze też ich w Zimie do Bawarii przywiało..
- Wiosenne wiatry buahahah - dawniej wiała wiosna ze wschodu! Wiała wiosna na dobre!
- Bert... może nie śpiewaj już dobra? Zdecydowanie od ciebie bardziej wolę Wilki... Tzn. ich wycie... Ochhhh choroba - no nic złego na myśli bynajmniej nie miałam!

- Dobra pieski - zaraz tego paparazzi załatwimy na cacy!

- A to tak się da?
- No pewno! Jakby - wy jesteście psami... A on jakby - jest TYLKO człowiekiem... Jeśli się umówimy, że go nie lubicie...
- A kogo? Kogo?
- Ekhem... Sunia, proszę... No więc jeśli wy - psy go nie lubicie - człowieka - to przecież wystarczy, że JA WAS SPUSZCZĘ ZE SMYCZY A EFEKT BĘDZIE MUROWANY - NAJWYŻEJ ODGRYZIECIE PANU FOTOGRAFOWI DUPALA!
- Aaaaaa - a czemu Pancie tak krzyczy??
- Oooooo - hihihi - chyba gościu nawiewa!
- No bo usłyszał krzyk Pańci!
- Ale Pancia jest mądra oooooo!:-o
- Jaka jest?... No co?? Możesz przestać Bert?

c.d.n.

Posted

dodam, dziewczyny, ze Hosia zostala wykapana, i wyczesana, czego tak z wierzchu od razu nie widac, natomiast Hossa zrobila sie pieknie gladka i blyszczaca, miala mase martwego brudnego podszerstka. Nadal ma, sadzac po koszmarze jakim jest ilosc gubionych klakow - przebija bobtaile na leb, naprawde, mam chalupe PELNA klakow Hoski, na podlodze cale klebki, na tapczanach, ubraniach... ma taki jedwabisty wlos i cieniutki ze fruwa wszedzie, okropnosc :shake:
codziennie odkurzam....:flaming: :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Posted

Dorothy napisał(a):
dodam, dziewczyny, ze Hosia zostala wykapana, i wyczesana, czego tak z wierzchu od razu nie widac, natomiast Hossa zrobila sie pieknie gladka i blyszczaca, miala mase martwego brudnego podszerstka. Nadal ma, sadzac po koszmarze jakim jest ilosc gubionych klakow - przebija bobtaile na leb, naprawde, mam chalupe PELNA klakow Hoski, na podlodze cale klebki, na tapczanach, ubraniach... ma taki jedwabisty wlos i cieniutki ze fruwa wszedzie, okropnosc :shake:
codziennie odkurzam....:flaming: :mdleje: :mdleje: :mdleje:

skąd ja to znam ? hmmmmm
to jest kolejny dowód, że ona hovciowata

Posted

tuxman :cool2: :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz:

Hoska i Dorota - jak zwykle piękne :loveu: tuxman, szczęściarz jesteś, wiesz o tym???
Bercio... hmmmm... coś mi się zdaje, że on krewniak (przynajmniej mentalny) mojego Borynia, domowo nazwanego wszystkomówiącą ksywką - Ciaptak :evil_lol:

Za to Sunia - sama słodycz :p
jest cudna z tą minką :lilangel:

[quote name='tuxman']