Camara Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 a ja jestem zawiedziona :shake: dlaczego nie ma zdjęcia mumii tuxmana ????? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rk66 Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Camara napisał(a):TZ = towarzysz zycia a wzięło sie ze Słownika Skrótów Interentowych, dość specyficznego tworu używanego na czatach ;) a teraz idę pudrować nosek, wszak wielka gala ma się już za chwilę rozpocząć :p O! A ja myślałam, że to skrót w znaczeniu jw. ale od „też zwierz” :evil_lol: No to nareszcie jestem uświadomiona... A za cykliczny odcinek :klacz: :klacz: :klacz: i do roboty, bo tu ludzie czekają na więcej :eviltong: Quote
kiwi Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 :klacz::klacz::klacz: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Dorothy Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 co nie??? tez mi sie podobalo....:shiny: :shiny: :shiny: Quote
kinga Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 Camara napisał(a):a ja jestem zawiedziona :shake: dlaczego nie ma zdjęcia mumii tuxmana ????? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tuxman, podejrzewamy fałszerstwo! :mad: 1. że Hoska narozrabiała -to widać po jej minie i skrusze 2. że Bert walnął - to widać po jego odkształconych łapkach 3. że Sunia deczko bezmyślna... to też widzimy:p ale jako dowód, ze film był dokumentalny, prosimy stanowczo zdjęcia: 1. Karetki 2. Gipsu z zawartością ;) 3. Rurek :lol: :lol: :lol: Quote
tuxman Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Ależ z niektórych z was niewierne Tomaszowe! Proszę bardzo - oto zdjęcia dowody: Tutaj zmagania cierpiącego tuxmana z materialem "tfurczym" - żeby zaspokoić wasze rozbuchane oczekiwania! To wlaśnie ta karetka przyjechala po mnie! A tutaj rury - jeszcze PRZED osadzeniem w częsciach mego zbolalego ciala i gipsu... Jak można MI niewierzyć! Jak można! :cry: :cry: :cry: Quote
PaulinaT Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 :mdleje: :mdleje: :mdleje: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
kinga Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 noooo.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Film był prawdziwy! Film był prawdziwy! :multi: :multi: :multi: tuxman, ależ Ty masz płaskiego tego laptopa! :lol: Quote
Monia70 Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 A pampersy na "siku" ze śmiechu są ?????????? :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: No nawiasem mówiąc ale przystojniak Ci się Dorotko trafił :ices_bla: Quote
Dorothy Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 CO NIE??? :-o :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Elso Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 ale czy to naprawdę był Tuxman...ja nic nie widziałam oprócz białego bandażu...filmik super! Quote
swan Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 O RANY:crazyeye: balsam na zbolałą duszę kochani moi:loveu: dziękuję Wam bardzo za taką zabawę:modla: Quote
kinga Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 Elso napisał(a):ale czy to naprawdę był Tuxman...ja nic nie widziałam oprócz białego bandażu...filmik super! tuxman, a czy to naprawde byles Ty? :shake: czy ...hmmmm..... moglbys nam to jakos udowodnic ? - nie zebysmy sie czepiali, ale ...wiesz...tak dla pewnosci...:p Quote
Dorothy Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 O NIE, ja jako zona domagam sie zaprzestania tych supozycji !!! Tuxmana z bandazy odwijac nie bede bo jeszcze byscie zobaczyly co nie trzeba a ja mam tylko trzy pokoje!!! I malo miejsca dla gosci!!!:placz: Quote
kinga Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 Dorothy :shake: :shake: :shake: ale my wcale nie mieliśmy NIC zdrożnego na myśli :-( ...my?... nam po prostu chodziło o to, zeby CZŁOWIEK W BANDAŻACH wziął np. na kolana Hoskę czy Berta czy Konia...:lol: ...rozumiesz coś w tym rodzaju...:evil_lol: , a nie jakieś tam golizny...:oops: :oops: :oops: Quote
supergoga Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Dorotko, cos Ty taka zaborcza. Ja wprawdzie rzadko tu ostatnio zaglądałam, bo problemów z moja suńka miałam co niemiara, a teraz mam domowy szpital - ale dziś mogłam wreszcie, w totalnej gorączce i depresji chorobowej zajrzeć. Niezły numer. Tuxman - vel mumik - jest zupełnie niezły, z tym prehistorycznym laptopem. A jak Bertusiowe łapki, bo to dla mnie zdecydowanie ważniejsze. Tuxmanowe rurki jakoś podziałają - swoją drogą kruchy jakiś ten tuxman, żeby tak od razu cały :lol: , tak wszystko :lol: , tak całkowicie w gipsie :evil_lol: . Oby się dobrze zroslo, bo bęzie dziwnie, żeby nie powiedzieć śmiesznie wyglądał później. Ogólnie Dorotko, macie wesoło, jak nic. No wracam do łóżka, bo już znów padam, ale jutro poczytam - jakie nowe odcinki przygotowało życie w Waszym wydaniu - a później może ktoś to poskłada i zrobimy hit sezonu, serial super. Quote
Dorothy Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 dziewczyny, no CO WY, litosci nie macie?? Widzicie ze chlop polamany w bandazach i calunach, w dodatku rurki mu wystaja, a Wy chcecie zeby se wzial na kolana pieska, (maciupka Hosie albo Bertusia:-o ) albo i moze nawet konika?? Ja zaczynam podejrzewac ze juz nie chcecie wiecej odcinkow. Bo jesli on sie da namowic na taki czyn, nigdy juz nie odzyskam go w calosci z tego gipsu z rurkami:shake: :shake: Quote
Dorothy Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 tuxman siedzi nieszczesliwy w swoim gipsie, BO OD GODZ 13 NIKT GO NIE WIELBI :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: na forum. Quote
swan Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 A Dorotka obserwuje, notuje i punktuje:evil_lol: Oj, jak my się tutaj w tej puszczy lubuskiej spotkamy wreszcie w te kilkadziesięcioro oczu, to się będzie działo:diabloti: :crazyeye: Quote
Monia70 Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Oj , oj , oj,oj a puszcza lubuska szeroka Ci i rozległa.....;) Quote
evita. Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Dorothy napisał(a):tuxman siedzi nieszczesliwy w swoim gipsie, BO OD GODZ 13 NIKT GO NIE WIELBI :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: na forum. Już skwapliwie nadrabiam zaległości w imieniu wszystkich wielbicieli tuxmana :evil_lol: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: O Wielki Tuxmanie padamy przed Tobą na kolana błagamy: nie pozbawiaj nas kolejnych odcinków swego cudownego serialu będącego dowodem Twojego niezmierzonego talentu i bystrości umysłu. P.S. Czy to wystarczy na dzisiejszy wieczorny odcinek ? :evil_lol: Quote
kinga Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 Dorothy napisał(a):tuxman siedzi nieszczesliwy w swoim gipsie, BO OD GODZ 13 NIKT GO NIE WIELBI :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: na forum. no bo wciąż nie potwierdził, ze on to on:shake: :shake: :shake: Quote
tuxman Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Ojejku, ojejku... :oops: :oops: Ale się porobiło... I Dorothy stająca w mojej obronie! (ale mam fajną żonę co nie?) OCZYWIŚCIE, że odcinek wieczorny będzię... Gdzieś po 22-giej - bo ostatnio z trudem się mieścimy w czasie antenowym - a Dogo Tiwi jest bezlitosne ze swoją ramówką... :eviltong: :p Tylko - dlaczego Kinga chce mnie wykończyć? Z tym Koniem na moich kolanach... Czyżby nie wiedziała, że takie "cudo" waży minimum 600 kilogramów?:razz: Pozdrawiam Quote
kiwi Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Pieknie tuxmam, film jak tzreba! przesylam w zwiazku z tym wyrazy uwielbienia :modla: :lol: Quote
Recommended Posts