PaulinaT Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Ojojojoj miałam jutro jechać po Kiltix - to widze że pojadę koniecznie! Katcherine - a czym zabezpieczałas swoje psy? Co sie tak nie sprawdziło? Czy moze krople zdążyły przestać działć...? Quote
tuxman Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 PaulinaT napisał(a):Ojojojoj miałam jutro jechać po Kiltix - to widze że pojadę koniecznie! A czy ten Kiltix nie jest obrożą produkowaną przez niemiecki Bayer? (ten od Aspiriny?) Quote
PaulinaT Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Kiltix to obroża ale prawdę powiedziawszy nie wiem przez kogo produkowana... :oops: zbierałam opinie i wygląda na to, ze Kiltix wypada najskuteczniej i najkorzystniej, o jest skuteczny przez (badajże) 6 miesięcy.. Bayer natomiast produkuje Frontline. Quote
lupe Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Pozdrawiam piekną Hoskę. :) Ale, ale ja tu w innej sprawie.....co Hoska robi w dalszym ciągu na 4lapy.pl ????? Może by tak jednak dbać o usuwanie nieaktualnych ogloszeń :) bo zawału można dostać.......:cool3: :lol: Quote
PaulinaT Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 A ja to się w ogóle upominam - o zdjęcia Hosski z placu boju... z podpisikami odpowiednimi :razz: Quote
iza_g Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 tuxman napisał(a): Acha! I skoro się slowo rzeklo - dziś zdjęty odcisk lapy Hoski jutro zostanie wyslany do Warszawy do izy_g! Gratulujemy!:cool3: Chyba jakiś element przewrotowy przechwycił cenną przesyłkę, bo nie dotarła ... :sad: Quote
tuxman Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Och... qrcze! Faktycznie jacyś okrutni kontrrewolucjoniści! :mad: Bo (wstyd się przyznać) jeszcze nawet na pocztę nie dotrala... :mad: Nadrobimy towarzyszko traktorzystko - nadrobimy! Quote
Katcherine Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 PaulinaT napisał(a): Katcherine - a czym zabezpieczałas swoje psy? Co sie tak nie sprawdziło? Czy moze krople zdążyły przestać działć...? wszystkie sa frontlinem kropelki plus obrozki - pilnujemy dat- psy sa zabezpieczone 24/24 godziny bez 'zimowej' przerwy- przestrzegamy wszelkich zalecen producentow. Jakiej firmy obrozki nie mam pojecia- bo rodzice kupowali ostatnia partie... Quote
Kathleen Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 A ja nieśmiało pytam Pana reżysera tuxmana, kiedy będą kolejne odcinki? :cool1: Quote
swan Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 PONIEWAŻ WIOSNA ZAWITAŁA NA DOBRE I JUŻ CHYBA SOBIE NIE PÓJDZIE, TO JA PORUSZAM WIELCE ISTOTNĄ SPRAWĘ - KIEDY ROBIMY ZLOT??? wzywam tutaj zarówno zrzeszonych jak i niezrzeszonych (jeszcze:razz: ) towarzyszy, deklarujcie dogodny termin.... właściciele czworonogów zza Odry - kiedy wybieracie się do nowego domu? Czy Tuxman, zostawszy na obczyźnie, da radę przyjechać? Koleżanki z wybrzeża, szeroko pojętego i rozpiętego, jak tam możliwość urządzenia sobie długiego weekendu??:cool3: Z Pyrlandii mojej kochanej macie blisko, ale czy jakies terminy wykluczone?? Krakusy dojadą?? Czy ze "stolycy" ktoś się deklaruje? Zbieramy zapisy i rezerwacje metrów kwadratowych na podłodze do spania:cool3: Patyk do kiełbasek zapewniamy, kiełbaskę przywieź sobie sam:diabloti: No dalej, wpisywać się:loveu: Miłośnicy czarnych futrzaków, odwiedziny się szykują:multi: Darma do wglądu od zaraz:loveu: PaulinaT, Baron już też niedługo:loveu: Quote
swan Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 HALO HALO:???: :comp26: :niewiem:JEST TAM KTO? Quote
swan Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 no to ja przepraszam:oops: przyjdę kiedy indziej....:scared: Quote
swan Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 cieszyć się trza:diabloti: swan Baronka adoptuje:loveu: kolejny czarny potfur zamieszka w lubuskiej puszczy:evil_lol: Quote
tuxman Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 ja cie ja cie!:multi: Poważnie? No to SUPEROWO!!!!!!:multi: Weźże miła zapodaj jakimś linkiem - bo coś o niejakim Baronie ostatnio szemrało w trawie... Chandra? Jaka chandra? ŚNIEG leży na zewnątrz !!!! Właśnie wczoraj i dzis padał... :mad: :cool1: Pan Bócek szczególnie chyba umiłował niemców i ich kraj obdarzając łaskawie "pogodą" - a ja wciąż zachodzę po rozum do głowy by sobie przypomnieć za jakie grzechy jeszcze tutaj siedzę... :-( :p Quote
Camara Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 tuxman napisał(a): a ja wciąż zachodzę po rozum do głowy by sobie przypomnieć za jakie grzechy jeszcze tutaj siedzę... :-( :p nie za grzechy, ino żeby Hosce dwór wybudować. Arystokratka nie będzie bez końca mieszkać w blokowisku :mad: a jak będziecie grzeczni... to was weźmie ze sobą :evil_lol: Quote
masienka Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Swan:Cool!: :cool2: Watek Baronka http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21843&highlight=baron I snieg?? :-o gdzie Wy mieszkacie?? W Norymberdze piekne sloneczko dzis swiecilo:p Quote
PaulinaT Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Swen - się pisze tyle że długi majowy odpada :shake: strasznie bym chciała Barona poznać.... :cool1: tuxman - grzeszyłeś chłopie to teraz cierp! :mad: hihihiiii :evil_lol::evil_lol: Quote
swan Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 A CO BYŚCIE POWIEDZIELI NA WEEKEND 13-14 MAJA, albo okolice?? Quote
Dabrowka Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Pewnie wszyscy siedzą nad kalendarzem, żeby podjąć świadomą i dojrzałą decyzję co do spotkania :evil_lol: Ja - o ile w ogóle miałam sie czuć zaproszona - odpadam, z powodu odległości przede wszystkim. I z powodu nie-wolnej soboty :( Quote
PaulinaT Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Ja sie wstępnie piszę na to :p A Tuxmany i Dorothy co tak cicho zachandrzone siedzą? :shake: Ani o Hosce nie napiszę ani słowa ani nic..... :shake: Quote
Camara Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 swan... jestem.... i od wczoraj studiuję mape... i gały mi z orbit wyłażą :cool1: Ja to jestem "miejski kierowca". Pokręcić sie po ulicach, przebić przez korki, zaparkować tam gdzie absolutnie nie ma prawa nic się zmieścić ;) jak najbardziej... :evil_lol: ale sama tyle kilometrów przejechać??? chyba nie potrafię... w każdym razie teraz jestem potwornie zastrachana od samego patrzenia w mapę :oops: nie wiem, czy zdołam się przełamać :oops: a tak bym chciała Was wszystkich zobaczyć :roll: Quote
swan Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 w pociąg wsiadaj, w pociąg Camara! Kraków - Warszawa , bardzo dobre połączenia, Warszawa - Poznań , bardzo dobre połączenia. A z Poznania to już do mnie rzut beretem, no takim dużym beretem:cool3: na tyle dużym, że może się na nim zmieścicie z PaulinaT:razz: Dabrowka, jak dasz radę i masz ochotę to przyjeżdżaj:cool3: Tu naprawdę żadnych wersali nie będzie, impreza pod chmurką, ognisko i te sprawy, nocne Polaków rozmowy a potem nocleg na materacach na podłodze:evil_lol: a może nawet nocleg będzie zbędny:p Quote
Recommended Posts