Jump to content
Dogomania

Hossa dla koszalińskiej HOSSY - MISSION COMPLETED ;-)

Recommended Posts

Posted

Ojojojoj miałam jutro jechać po Kiltix - to widze że pojadę koniecznie!

Katcherine - a czym zabezpieczałas swoje psy? Co sie tak nie sprawdziło? Czy moze krople zdążyły przestać działć...?

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

PaulinaT napisał(a):
Ojojojoj miałam jutro jechać po Kiltix - to widze że pojadę koniecznie!

A czy ten Kiltix nie jest obrożą produkowaną przez niemiecki Bayer?
(ten od Aspiriny?)

Posted

Kiltix to obroża ale prawdę powiedziawszy nie wiem przez kogo produkowana... :oops: zbierałam opinie i wygląda na to, ze Kiltix wypada najskuteczniej i najkorzystniej, o jest skuteczny przez (badajże) 6 miesięcy..
Bayer natomiast produkuje Frontline.

Posted

Pozdrawiam piekną Hoskę. :)

Ale, ale ja tu w innej sprawie.....co Hoska robi w dalszym ciągu na 4lapy.pl ????? Może by tak jednak dbać o usuwanie nieaktualnych ogloszeń :) bo zawału można dostać.......:cool3: :lol:

Posted

tuxman napisał(a):

Acha! I skoro się slowo rzeklo - dziś zdjęty odcisk lapy Hoski jutro zostanie wyslany do Warszawy do izy_g!
Gratulujemy!:cool3:

Chyba jakiś element przewrotowy przechwycił cenną przesyłkę, bo nie dotarła ... :sad:

Posted

Och... qrcze!
Faktycznie jacyś okrutni kontrrewolucjoniści! :mad:

Bo (wstyd się przyznać) jeszcze nawet na pocztę nie dotrala... :mad:

Nadrobimy towarzyszko traktorzystko - nadrobimy!

Posted

PaulinaT napisał(a):

Katcherine - a czym zabezpieczałas swoje psy? Co sie tak nie sprawdziło? Czy moze krople zdążyły przestać działć...?

wszystkie sa frontlinem kropelki plus obrozki - pilnujemy dat- psy sa zabezpieczone 24/24 godziny bez 'zimowej' przerwy- przestrzegamy wszelkich zalecen producentow. Jakiej firmy obrozki nie mam pojecia- bo rodzice kupowali ostatnia partie...

Posted

PONIEWAŻ WIOSNA ZAWITAŁA NA DOBRE I JUŻ CHYBA SOBIE NIE PÓJDZIE, TO JA PORUSZAM WIELCE ISTOTNĄ SPRAWĘ - KIEDY ROBIMY ZLOT???

wzywam tutaj zarówno zrzeszonych jak i niezrzeszonych (jeszcze:razz: ) towarzyszy, deklarujcie dogodny termin....

właściciele czworonogów zza Odry - kiedy wybieracie się do nowego domu? Czy Tuxman, zostawszy na obczyźnie, da radę przyjechać?

Koleżanki z wybrzeża, szeroko pojętego i rozpiętego, jak tam możliwość urządzenia sobie długiego weekendu??:cool3:

Z Pyrlandii mojej kochanej macie blisko, ale czy jakies terminy wykluczone??

Krakusy dojadą??

Czy ze "stolycy" ktoś się deklaruje?

Zbieramy zapisy i rezerwacje metrów kwadratowych na podłodze do spania:cool3: Patyk do kiełbasek zapewniamy, kiełbaskę przywieź sobie sam:diabloti:

No dalej, wpisywać się:loveu: Miłośnicy czarnych futrzaków, odwiedziny się szykują:multi: Darma do wglądu od zaraz:loveu: PaulinaT, Baron już też niedługo:loveu:

Posted

ja cie ja cie!:multi:
Poważnie? No to SUPEROWO!!!!!!:multi:
Weźże miła zapodaj jakimś linkiem - bo coś o niejakim Baronie ostatnio szemrało w trawie...

Chandra? Jaka chandra? ŚNIEG leży na zewnątrz !!!!
Właśnie wczoraj i dzis padał...
:mad: :cool1:
Pan Bócek szczególnie chyba umiłował niemców i ich kraj obdarzając łaskawie "pogodą" - a ja wciąż zachodzę po rozum do głowy by sobie przypomnieć za jakie grzechy jeszcze tutaj siedzę... :-( :p

Posted

tuxman napisał(a):
a ja wciąż zachodzę po rozum do głowy by sobie przypomnieć za jakie grzechy jeszcze tutaj siedzę... :-( :p

nie za grzechy, ino żeby Hosce dwór wybudować. Arystokratka nie będzie bez końca mieszkać w blokowisku :mad:
a jak będziecie grzeczni... to was weźmie ze sobą :evil_lol:

Posted

Swen - się pisze tyle że długi majowy odpada :shake:
strasznie bym chciała Barona poznać.... :cool1:

tuxman - grzeszyłeś chłopie to teraz cierp! :mad:
hihihiiii :evil_lol::evil_lol:

Posted

Pewnie wszyscy siedzą nad kalendarzem, żeby podjąć świadomą i dojrzałą decyzję co do spotkania :evil_lol:
Ja - o ile w ogóle miałam sie czuć zaproszona - odpadam, z powodu odległości przede wszystkim. I z powodu nie-wolnej soboty :(

Posted

swan... jestem.... i od wczoraj studiuję mape... i gały mi z orbit wyłażą :cool1:
Ja to jestem "miejski kierowca". Pokręcić sie po ulicach, przebić przez korki, zaparkować tam gdzie absolutnie nie ma prawa nic się zmieścić ;) jak najbardziej... :evil_lol: ale sama tyle kilometrów przejechać??? chyba nie potrafię... w każdym razie teraz jestem potwornie zastrachana od samego patrzenia w mapę :oops: nie wiem, czy zdołam się przełamać :oops:
a tak bym chciała Was wszystkich zobaczyć :roll:

Posted

w pociąg wsiadaj, w pociąg Camara! Kraków - Warszawa , bardzo dobre połączenia, Warszawa - Poznań , bardzo dobre połączenia. A z Poznania to już do mnie rzut beretem, no takim dużym beretem:cool3: na tyle dużym, że może się na nim zmieścicie z PaulinaT:razz:

Dabrowka, jak dasz radę i masz ochotę to przyjeżdżaj:cool3: Tu naprawdę żadnych wersali nie będzie, impreza pod chmurką, ognisko i te sprawy, nocne Polaków rozmowy a potem nocleg na materacach na podłodze:evil_lol: a może nawet nocleg będzie zbędny:p