Dorothy Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 nie wkurzajcie ciotki Dorothy bo tak przyrabala dzisiaj dupa w ogrodzenie ujezdzalni ze teraz nie moze chodzic i tuxman jej pomaga sie przemieszczac.:angryy: Mam nadzieje ze nic nie peknelam w srodku, bo siedziec moge, i nawet na konia wlazlam i dalej jezdzilam, ale jak zeszlam z konia to sie okazalo ze sie ta noga w ogole podeprzec nie moge bo strasznie boli, tam gdzies w korzonko-miednicy albo cholera wie gdzie. Wiec - nie wkurzac ucha!! Quote
Katcherine Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 hmmm ja mam tylko jeden typ na taki bol....kosc ogonowa ciocia zlikwidowala...pomimo ze niby ewolucyjnie nie mamy ogonka...ale akurat ta resztkowa czesc naogol sie w takich sytuacjach sypie... wiem sama zalatwilam...ale jadac na kantarku po lodzie za ogierkiem... 2 lata lupalo- teraz na starosc odpuscilo:loveu: Quote
PaulinaT Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Ty ciocia Dorothy na siebie uważaj, bo kto bedzie z pieskami na spacerki zasuwał jak ciebie cos w miednicy łupnie?? :shake: Quote
Dorothy Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 No kiedy JUZ mnie lupnelo. Tak to jest jak dresazystka czyli tzw. pingwin zabiera sie za skoki.:angryy: Katcherine to boli z boku, nie na srodku.:placz: Quote
tuxman Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Wy tam ciotki lepiej mojej Dorotce współczujcie, bo ona to tak naprawdę nieźle pie^!$*ła - aż się bauer (właściciel stajni) obejrzał, mimo że jechał w dzwiękochłonach na swoim ulubionym traktorze z 1947-go roku... Jak coś z Dorotkiem będzie - to ja nie wiem... Daliśmy jednym słowem dzisiaj popis nieodpowiedzialności... Dorotek zmusił do skoku Hankę, która skakać raczej nie lubi a ja chciałem żeby to było dość szybko bo fotkę chciałem zrobić - a już się ściemniało... Echh... Quote
PaulinaT Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Ja Dorotce współczuję i to bardzo bo doskonale znam ten ból i na swoich krzyżach... Dorothy - 3maj się!!! Twarda babka z Ciebie przecież, żadne pierdoły ci straszne nie sa! :glaszcze: Quote
Dorothy Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 no.... :-( najgorzej ze nasz plac ograniczaja belki grube takie kanciaste , jak podklady kolejowe. Tym kantem w strone placu tez wystaja. I w ten kant walnelam krzyzem z wysokosci 164 cm. A 10 cm blizej bylo miekkie podloze :placz: nie moglam to tam pie..&>^".. nąć???? A nie, bo do konca sie utrzymac chcialam. Jak widac takie zaciecie nie zawsze poplaca. Quote
kiwi Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Oj Dorothy, zebys tylko sobie czegos nie uszkodzila :thumbs: Quote
Dorothy Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 chyba nie bedzie serialu.... :-( tuxman bardzo sie na nas pogniewal. Znaczy na Hoske, a poza tym na mnie, i na psy w ogole. A w ogole to podobno wszystko moja wina, ze jest jak jest. Ide spac. Jak na mnie to zbyt duzo dzisiaj. D Quote
swan Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=17010&page=192 zobaczcie post 1912, siostra Hoski:crazyeye: Quote
kinga Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 o matko:crazyeye: ...i jeszcze ją określili: hovka :lol: a co Ty swan :p - dalej czarnuszki szukasz?:eviltong: Quote
Elso Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Dorotko pamiętaj koń to nie kangur...trzymaj się i szybko do pionu...egoistyczne wielbicielki dogoserialu niecier[pliwie czekaja na nową dawkę wrażeń... Quote
swan Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 :loveu: no przecież to dopiero początki stada, a jako gospodarz imprezy klubowej po stopnieniu śniegu, muszę się zaprezentować odpowiednią czernią w odpowiednim nasileniu:vamp: Quote
PaulinaT Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Dorothy napisał(a):chyba nie bedzie serialu.... :-( tuxman bardzo sie na nas pogniewal. Znaczy na Hoske, a poza tym na mnie, i na psy w ogole. A w ogole to podobno wszystko moja wina, ze jest jak jest. Ide spac. Jak na mnie to zbyt duzo dzisiaj. D kochana Dorothy się nie martwi, jutro nowy dzień i wszystko będzie w nowych kolorach You will see ;) Quote
tuxman Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Ehhhh... Noc jakos minela - nastal nowy dzionek - i nic (nawet kaluża zostawiona przez Buńkę w nocy na środku w dużym pokoju :cool3: ) nie bylo w stanie zaklócić radości plynącej z jednego z pierwszych (prawie) już wiosennych dni... :loveu: Uciekająca Panna Hoska - pod podobnym tytulem, zostanie dziś wieczorem zaprezentowana wam historia z życia wzięta - te podobno sią najlepsze... Zobrazujemy i skomentujemy za pomocą blisko 30-tu zdjęć wydarzenia z życia Hoski na obczyźnie i towarzyszącej jej grupce czworo-/dwu- nogów... ;) Zagramy przepięknie - niczym etudią rewolucjną na waszych uczuciach...:p Dodatkowa ilość chusteczek wskazana - będzie i milo i przerażająco i lagodnie i wzruszająco... Premiera - punkt 22:00 Zapraszamy :diabloti: Quote
kinga Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 rozumiem, ze obowiązują stroje wieczorowe? :lol: Quote
PaulinaT Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 tuxman - trzymam za słowo i obym nie żałowała... :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja się dzisiaj czujesz Dorothy? Drugi dzień najgorszy....:shake: Quote
Camara Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 biegnę po zapas chusteczek jednorazowych wielokrotnego użytku ;) zawsze się wzruszam na wenezuelskich serialach :evil_lol: więc nie sądzę żeby na tym serialu było inaczej :cool3: Quote
Dorothy Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Doopa boli ale juz chodze :multi: albo moze lepiej kustykam:lol: a tuxman mi nie pozwolil na koniiikaaaaaa:placz: :placz: :placz: ja chce na koniiiiiiiiiiikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a na serial tez czekam, ciotki Wy wiecie ze tuxman mi nigdy nic nie zdradza co bedzie??? Zawsze siedze i sie denerwuje i dopytuje tylko JUZ??? czy JUZ???? Quote
kinga Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 Dorothy napisał(a):Doopa boli ale juz chodze :multi: albo moze lepiej kustykam:lol: a tuxman mi nie pozwolil na koniiikaaaaaa:placz: :placz: :placz: ja chce na koniiiiiiiiiiikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a na serial tez czekam, ciotki Wy wiecie ze tuxman mi nigdy nic nie zdradza co bedzie??? Zawsze siedze i sie denerwuje i dopytuje tylko JUZ??? czy JUZ???? :shake: :shake: :shake: o matko to Ty masz nerwowe zycie...:-( Quote
tuxman Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Aaaa - wlaśnie! Ciocia Kinga będzie poproszona przed wpuszczeniem na widownię o okazanie zdjęcia w stroju wieczorowym :loveu: :evil_lol: (na mnie nie patrzcie! ja nie spraszalem! - to pomysl Dorotki! Ona jest Bileterką!:lol: :loveu: ) Quote
Elso Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 o jeeeezu...ale bedzie fajnie...koniecznie stroje wieczorowe...dziś 22.00 Quote
Recommended Posts