Jump to content
Dogomania

Hossa dla koszalińskiej HOSSY - MISSION COMPLETED ;-)

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

nie wkurzajcie ciotki Dorothy bo tak przyrabala dzisiaj dupa w ogrodzenie ujezdzalni ze teraz nie moze chodzic i tuxman jej pomaga sie przemieszczac.:angryy:
Mam nadzieje ze nic nie peknelam w srodku, bo siedziec moge, i nawet na konia wlazlam i dalej jezdzilam, ale jak zeszlam z konia to sie okazalo ze sie ta noga w ogole podeprzec nie moge bo strasznie boli, tam gdzies w korzonko-miednicy albo cholera wie gdzie.
Wiec - nie wkurzac ucha!!

Posted

hmmm ja mam tylko jeden typ na taki bol....kosc ogonowa ciocia zlikwidowala...pomimo ze niby ewolucyjnie nie mamy ogonka...ale akurat ta resztkowa czesc naogol sie w takich sytuacjach sypie...
wiem sama zalatwilam...ale jadac na kantarku po lodzie za ogierkiem...

2 lata lupalo- teraz na starosc odpuscilo:loveu:

Posted

Wy tam ciotki lepiej mojej Dorotce współczujcie, bo ona to tak naprawdę nieźle pie^!$*ła - aż się bauer (właściciel stajni) obejrzał, mimo że jechał w dzwiękochłonach na swoim ulubionym traktorze z 1947-go roku...
Jak coś z Dorotkiem będzie - to ja nie wiem...

Daliśmy jednym słowem dzisiaj popis nieodpowiedzialności...
Dorotek zmusił do skoku Hankę, która skakać raczej nie lubi a ja chciałem żeby to było dość szybko bo fotkę chciałem zrobić - a już się ściemniało...

Echh...

Posted

Ja Dorotce współczuję i to bardzo bo doskonale znam ten ból i na swoich krzyżach...
Dorothy - 3maj się!!! Twarda babka z Ciebie przecież, żadne pierdoły ci straszne nie sa! :glaszcze:

Posted

no.... :-(
najgorzej ze nasz plac ograniczaja belki grube takie kanciaste , jak podklady kolejowe. Tym kantem w strone placu tez wystaja. I w ten kant walnelam krzyzem z wysokosci 164 cm. A 10 cm blizej bylo miekkie podloze :placz: nie moglam to tam pie..&>^".. nąć????
A nie, bo do konca sie utrzymac chcialam. Jak widac takie zaciecie nie zawsze poplaca.

Posted

chyba nie bedzie serialu....
:-(
tuxman bardzo sie na nas pogniewal.
Znaczy na Hoske, a poza tym na mnie, i na psy w ogole.
A w ogole to podobno wszystko moja wina, ze jest jak jest.
Ide spac. Jak na mnie to zbyt duzo dzisiaj.
D

Posted

Dorotko pamiętaj koń to nie kangur...trzymaj się i szybko do pionu...egoistyczne wielbicielki dogoserialu niecier[pliwie czekaja na nową dawkę wrażeń...

Posted

:loveu: no przecież to dopiero początki stada, a jako gospodarz imprezy klubowej po stopnieniu śniegu, muszę się zaprezentować odpowiednią czernią w odpowiednim nasileniu:vamp:

Posted

Dorothy napisał(a):
chyba nie bedzie serialu....
:-(
tuxman bardzo sie na nas pogniewal.
Znaczy na Hoske, a poza tym na mnie, i na psy w ogole.
A w ogole to podobno wszystko moja wina, ze jest jak jest.
Ide spac. Jak na mnie to zbyt duzo dzisiaj.
D

kochana Dorothy się nie martwi, jutro nowy dzień i wszystko będzie w nowych kolorach You will see ;)

Posted

Ehhhh... Noc jakos minela - nastal nowy dzionek - i nic (nawet kaluża zostawiona przez Buńkę w nocy na środku w dużym pokoju :cool3: ) nie bylo w stanie zaklócić radości plynącej z jednego z pierwszych (prawie) już wiosennych dni... :loveu:

Uciekająca Panna Hoska - pod podobnym tytulem, zostanie dziś wieczorem zaprezentowana wam historia z życia wzięta - te podobno sią najlepsze...
Zobrazujemy i skomentujemy za pomocą blisko 30-tu zdjęć wydarzenia z życia Hoski na obczyźnie i towarzyszącej jej grupce czworo-/dwu- nogów... ;)

Zagramy przepięknie - niczym etudią rewolucjną na waszych uczuciach...:p Dodatkowa ilość chusteczek wskazana - będzie i milo i przerażająco i lagodnie i wzruszająco...

Premiera - punkt 22:00

Zapraszamy :diabloti:

Posted

biegnę po zapas chusteczek jednorazowych wielokrotnego użytku ;)
zawsze się wzruszam na wenezuelskich serialach :evil_lol: więc nie sądzę żeby na tym serialu było inaczej :cool3:

Posted

Doopa boli ale juz chodze :multi:
albo moze lepiej kustykam:lol:
a tuxman mi nie pozwolil na koniiikaaaaaa:placz: :placz: :placz:
ja chce na koniiiiiiiiiiikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a na serial tez czekam, ciotki Wy wiecie ze tuxman mi nigdy nic nie zdradza co bedzie???
Zawsze siedze i sie denerwuje i dopytuje tylko JUZ??? czy JUZ????

Posted

Dorothy napisał(a):
Doopa boli ale juz chodze :multi:
albo moze lepiej kustykam:lol:
a tuxman mi nie pozwolil na koniiikaaaaaa:placz: :placz: :placz:
ja chce na koniiiiiiiiiiikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a na serial tez czekam, ciotki Wy wiecie ze tuxman mi nigdy nic nie zdradza co bedzie???
Zawsze siedze i sie denerwuje i dopytuje tylko JUZ??? czy JUZ????

:shake: :shake: :shake: o matko to Ty masz nerwowe zycie...:-(

Posted

Aaaa - wlaśnie! Ciocia Kinga będzie poproszona przed wpuszczeniem na widownię o okazanie zdjęcia w stroju wieczorowym :loveu: :evil_lol:

(na mnie nie patrzcie! ja nie spraszalem! - to pomysl Dorotki! Ona jest Bileterką!:lol: :loveu: )