BoWa Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 W marcu prawdopodobnie , na 80% ,będzie możliwe zabranie Hossy z Koszalina do Poznania samochodem. To już kawałek na poludnie:lol: Quote
kinga Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 GoWa, dzięki śliczne, ale my mamy czas do konca tego weekendu:p - i dlatego to taaaakie pilne Quote
PaulinaT Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Jak co - to ja ją moge przenocować w Poznaniu :cool3: co by nam biedaczka z sił nie opadła przy taaaakie podróży przez całą Polskę :evil_lol: Quote
kinga Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 PaulinaT - jakby co to w imieniu Hossy ślicznie dziękujemy za ew. hotel:lol: . Pościel nie musi być tak koniecznie krochmalona...:evil_lol: Quote
Bea1 Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 jadę w niedzielę po jamniczkę do Gliwic z Wrocławia...gdyby coś..piszcie Quote
kinga Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 to może napiszę dokładniej: Dorothy jest w Bielsku Białej do niedzieli Hossa jest w Koszalinie trzeba je jakoś połączyć...:lol: ja chwilowo mam w domu mały szpital, więc jestem słabo mobilna, ale: - w sobotę rano mój mąż jedzie słuzbowo do Szczecina - tam mozemy ją dowieźć ( słabo, wiem...ale może stamtąd?) proszę, myślmy dalej:modla: Kinga Quote
swan Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 OK, to ja mogę dołożyć swoją cegiełkę. Dawno nie byłam u rodziców w Poznaniu.... To bym "podskoczyła" po Hossę do Szczecina (przynajmniej poznam moją niedoszłą sunię:razz: ) i mogę ją zawieźć do **************gwiazdkowego hotelu "U PaulinyT" TYlko duży apartament prosimy, bo to duża panna:razz: Quote
Camara Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Poznań- Wrocław i okolice Poznania - la_pegaza 61-8201-102 Kinga zadzwonisz może la_pegaza pomoże??? Quote
kinga Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 swan, kochana jesteś:calus: ale jest jeden problem: mój mąż ( który na razie nic o tej wersji nie wie:eviltong: ) w Szczecinie zaczyna coś-tam o 8.30 rano, a ponieważ bedzie miał w samochodzie jeszcze dwie osoby, podejrzewam, że mógłby mnie co najwyżej wyrzucić gdzieś przy drodze z Hossą ( nie, z natury nie jest taki wredny:p ) - ok. 8.00 rano... swan, a Ty byś na którą dojechała? No i potrzebujemy transportu dalej: w sobotę ( ew. niedzielę rano) z Poznania na południe PaulinaT - hotel, choćby na godziny:eviltong: - byłby aktualny? Quote
swan Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 no to pół Polski już mamy obstawione:evil_lol: kto da więcej??? Quote
swan Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 jak trzeba będę o ósmej:loveu: tylko proszę się nie zdziwić, jak będę w piżamie:cool3: Quote
swan Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 A Dorothy gdzieś może po "małą";) wyjechać? Żeby wiedzieć, jak daleko szukać transportu...i dokładniej w jakim kierunku? Którędy Ona jedzie do Niemiec do siebie?? No i qurcze, to Hossę jeszcze trzeba chyba zachipować przed weekendem?? Quote
kinga Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 :lol: rozmawiałam przed chwilą z la_pegaza zbombardowałam ją mnóstwem informacji i dałam trochę czasu do ochłonięcia:p obiecała, ze odnajdzie ten wątek i da znać, co i jak Quote
swan Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 O rany:crazyeye: To jak Ona przebrnie przez cały wątek Mazaka i Hossy, to nie będzie już czasu na dojazd do Dorothy:eviltong: Quote
kinga Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 w razie czego podaję wszystkim zainteresowanym moją komórkę: 600-870-571 (Kinga) Quote
PaulinaT Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Na godziny czy jakkolwiek-bądź, do usług :p To ja moją tez podam: 509-018-999 Quote
la_pegaza Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 i się zorientowałam. :lol: teraz po kolei: sama mam trzy bestia (bokser+ON+ biały żarłacz poduszek, któremu szukamy domku http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=22308&highlight=bullowaty). PIerwsza 'się szkoli' ;) w wekeendy więc po 14 jestem wolna. Wtedy mogę ją odebrać. Nie wiem czy wyrobię z kasą na paliwo w 2 strony, ale mogę pociągiem do Wrocławia ją dostarczyć. Kwestia czy ktoś by mógł ją odebrać tam? Bo bym wracała tego samego dnia. :evil_lol: Jak jest domek to nie można zmarnować szansy :loveu: na 99% mogę ją z Poznania do Wrocławia przewieźć w sobotę. Quote
kinga Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 la_pegaza rozmawiałam właśnie z Dorothy - przyszłą właścicielką Hossy: 1. koszty paliwa pokryje bez problemu - Hossa na pociag absolutnie się nie nadaje, jest zbyt zestresowana 2. do Wrocławia przyjechałaby już sama po Hossę i dalej pojechałaby do Niemiec, czyli Hossa przeszłaby " z rąk do rąk" - wie, ze chcesz wracać tego samego dnia, godziny dograłybyście la_pegaza - wstępnie ok? Quote
supergoga Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Dopiero dzis się dowiedziałam, że Mazaczek odszedł - a myślałam, że szczęśliwie żyje. Hossa - masz wielką szansę na domek. Jak już Hossa będzie bezpieczna w domku, a będzie ktos na podobną sunię chętny, to pamiętajcie o http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1411635#post1411635 Ona tak długo czeka, a taka w typie Hossy. Może też jej sie powiedzie. Tak bardzo bym chciała. Quote
la_pegaza Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Kinga no to luzik :lol: daj znać tylko skąd ją odebrać i o której Quote
kinga Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 supergoga, telepatia:lol: - w tejże chwili pomyślałam o Czarnej... jak tak dwie mocno myślimy, to może się coś uda...?;) la_pegaza, będziemy dzwonić do siebie albo na PM - duża buźka Quote
swan Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 OK to się udała akcja błysk!!! Wy macie szczęście, że ten weekend to jest akurat ten jeden jedyny mój wolny od trzech miesięcy:cool3: A Dorotka niech już oczka ociera, bo tutaj wielka kudłata panna do Niej jedzie na oswajanko:p Quote
kinga Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 ... i współpasażerki mojego męża - jadące z nim służbowo, a więc takie raczej "zrobione" - też się zgodziły na jazdę z duzym śmierdzielem:evil_lol: ... -dla równowagi - ja będę w stroju bojowym, a więc od ścierania i czyszczenia...:lol: Quote
Recommended Posts