Agasia Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Głosem wiekszości działaczy naszego oddziału, na wystawie sędziowie będą wyposażeni w rękawiczki jednorazowe (lekarskie) w celu uniknięcia przenoszenia bakterii i wirusów miedzy poszczególnymi psami. Postanowiliśmy wyjśc na przekór sytuacji jaka miała miejsce po wystawie w Bratysławie w zeszłym roku (kaszel kennelowy). Mam nadzieję że juz niebawem na stałe również wśród innych oddziałów zagości taka powinnność. Oj tak, to bardzo madre posuniecie ! ;) Quote
Tiesto_kennel Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Sprawa była poruszona w srodę i po pół godzinie wszyscy po przedyskutowaniu podjeli decyzję że rękawiczki to świetny pomysł. Po pierwsze w kwestii zdrowotnej,a po drugie finansowej bo mając jednego psiaka to jeszcze idzie znieśc, ale na myśl że jedziesz na wystawe i przywozisz jakieś swiństwo, a w domu masz jeszcze kilka innych psiakow to mysl generujących się nawzajem kłopotów po powrocie do domu z nieświadomoscia ze masz swinstwo juz teraz doprowadzają mnie do gęsiej skórki. Kazdy sobie przekazuje bakterie i zamiast stado utytułowanych czworonogów masz stado chodzących chorych psiaków :-( Zobaczymy jeszcze jak to wyjdzie w praktyce ;-) Quote
Ania :) Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Niestety nie mogłam być na wystawie. Pochwalcie się jak tam się Wasze psy spisały :) Quote
Nikolaaa Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Ja byłam, było bardzo fajnie :D Mam zdjęcia ale nie zrzuciłam jeszcze :cool3: Quote
Shetanka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 To skoro my już w domku, to się pochwalimy: Syriusz - BLACK&WHITE Milthon Bohemia 1dosk, Zwycięstwo Młodzieży, Najlepszy Junior w Rasie, Zwycięzca Rasy BEST OF GROUP II [SIZE=2]Oraz na Junior Handling również z Syriuszem: 5/5 pkt [SIZE=3]IV LOKATA Quote
Vorph Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Czy ma ktoś zdjęcia zwycięzców III Grupy? Jeśli tak, byłabym wdzięczna za zdjęcia staffika :) Quote
Ania :) Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Shetanka wielkie gratulacje ! :) Bardzo żałuję, że nie mogłam Was poznać .. Quote
Shetanka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Ania :) napisał(a):Shetanka wielkie gratulacje ! :) Bardzo żałuję, że nie mogłam Was poznać .. Dzięki ^_^ no właśnie się zastanawiałam, czemu nie podchodzisz czy coś... ja mam nadzieję że ktoś ma fotki z BOG V grupy? Quote
betka-sp Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Shetanka napisał(a):To skoro my już w domku, to się pochwalimy: Syriusz - BLACK&WHITE Milthon Bohemia 1dosk, Zwycięstwo Młodzieży, Najlepszy Junior w Rasie, Zwycięzca Rasy BEST OF GROUP II [SIZE=2]Oraz na Junior Handling również z Syriuszem: 5/5 pkt [SIZE=3]IV LOKATA wielkie gratulacje.....:ylsuper: my w Kaliszu z Mellody Dream Quare Non -V1, Zw.Mł, Naj Jun w Rasie- ukończony Mł.Ch.PL :loveu: Quote
Agasia Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Tiesto_kennel napisał(a):Sprawa była poruszona w srodę i po pół godzinie wszyscy po przedyskutowaniu podjeli decyzję że rękawiczki to świetny pomysł. Po pierwsze w kwestii zdrowotnej,a po drugie finansowej bo mając jednego psiaka to jeszcze idzie znieśc, ale na myśl że jedziesz na wystawe i przywozisz jakieś swiństwo, a w domu masz jeszcze kilka innych psiakow to mysl generujących się nawzajem kłopotów po powrocie do domu z nieświadomoscia ze masz swinstwo juz teraz doprowadzają mnie do gęsiej skórki. Kazdy sobie przekazuje bakterie i zamiast stado utytułowanych czworonogów masz stado chodzących chorych psiaków :-( Zobaczymy jeszcze jak to wyjdzie w praktyce ;-) Cos chyba nie wypalilo z tymi rekawiczkami... ;) Mam kilka zdjec z finalow, na pewno mlody prezenter, BOG VI i VII. W razie czego mogę podeslac. Quote
McDzik Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Gratulacje dla ZIZI Lohrien (owczarek szetlandzki) za BOB i BOG2 !!! :multi: Quote
kira Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Shetanka napisał(a):Dzięki ^_^ no właśnie się zastanawiałam, czemu nie podchodzisz czy coś... ja mam nadzieję że ktoś ma fotki z BOG V grupy? Proszę bardzo ! i jeszcze kilka fotek z wystawy C.d.n Quote
Kasienkaa214 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Kochani czy uchwycił ktoś berneńczyki ? :loveu::loveu: :) Albo chociaż tego, który zgarnął BOG II :> Quote
husky_strzegom Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Czy kos ma zdjęcia z X grupy z Bisów ??? Quote
mrowa23 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 my wróciliśmy bardzo zadowoleni. Zaskakujący Zenek z Korczówki - I dosk. Zw. Mł. i Naj. Junior w stawce 5 psów (bardzo silna stawka.) Csikasz Frima- Zw. Mł. Naj. Junior i BOB i na deserek powiem, że ukończyła Mł. Ch. Pl. Bibiś- I WO, Naj. Szczenie Całus-ocena dosk. poza konkurencja, bo się spóźniliśmy grrrr Quote
Doginka Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Mam dużo fot, ale takich luźnych, może złapałam czyjegoś pupila;-) Gratuluję wszystkim uczestnikom wystawy - tym co wygrali wygranej, a wszystkim innym samej chęci pokazania psów i zadania sobie trudu, aby pieski godnie się prezentowały na ringach;-):klacz: My wróciliśmy szczęśliwie z CWC, ZW i BOB, na Gr.II Pani Sędzia wolała jednak większe rasy, więc mój mini sznup miał słabe szanse:roflt: Mam sporo Onków, wilczaków i kilka innych piesków - przeważnie spoza ringów;-) Quote
Recommended Posts