Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malibo57']Hej Malutka!
Ciocia malibo dorzuca 250 jednorazowej, co by zamknąć pierwszy miesiąc w hoteliku.[/QUOTE]

:o :o :o wooo ludzie! toż takie majętne ciotki powinny być na każdym wątku :D

Posted

Lo ranyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy same znajome te no... pysie tu widzie na watku....

Jaks Ty szanta piekna......

Obiecuje ze w sobote nadrobie Dogo i sobie o TObie tu poczytam malenstwo Ty.....

A narazie Ci dorzuce 25 miesiecznie do stalych (od marca) - jezeli bedzie potrzeba ale.... mam nadzieje ze puchatek jednak domek znajdzie...

Posted

Rany - co tu się dzieje!!

Sa pieniążki, jest Metro - musi coś dobrego z tego wyniknąć!

Jeśli chodzi o Metro - to oni czasem nawet, jeśli miejscowośc jest podana w ogłoszeniu, nie wpisują jej do wersji papierowej

Posted

[quote name='APSA']Telefon nr 3, z Łodzi:
"A czy ona wysterylizowana jest? Bo ja bym chciała, żeby ona jeszcze miała pieski..." :diabloti:

Byłoby to zabawne, gdyby tylko nie było w efekcie tragiczne :roll:

Dada M, orientujesz się, czy ona jest wysterylizowana? Wtedy do szpitala trafiła na sterylkę właśnie?[/QUOTE]

No to takim Paniom dziękujemy....

Posted

[quote name='APSA']Dada M, orientujesz się, czy ona jest wysterylizowana? Wtedy do szpitala trafiła na sterylkę właśnie?[/QUOTE]

Byłoby logiczne, gdyby wówczas została wykastrowana. Ale, jak wszyscy wiemy, schronisko na Paluchu dostarcza nam różnych niespodzianek (napiszę zaraz do Agaty, wiem, że w tym boksie na pewno przebywa teraz niewykastrowany samiec, więc po ostatniej wpadce chyba zadbali już o Szantę).

Posted

Moja cudna Kulka-Szanta ma wątek, a ja dopiero teraz się melduję. Szanta jest baaardzo towarzyska, dla niej idealny byłby dom z innym psem :-)