Isadora7 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Albumik Szanty (przewracamy jak karteczki pociągając za prawy dolny róg foty) http://isadora.jalbum.net/SZANTA_DIF/ Quote
Becia66 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 malibo57 napisał(a):Ano, teraz to mnie zatkało! mnie też przytkało... a tak w ogóle to Isadora widzę pełna w talenta i nawet rapować potrafi na dogo / a to już było mistrzostwo świata :evil_lol: / Quote
Isadora7 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Becia66 napisał(a):mnie też przytkało... a tak w ogóle to Isadora widzę pełna w talenta i nawet rapować potrafi na dogo / a to już było mistrzostwo świata :evil_lol: / O kurcze pamiętasz? Quote
malibo57 Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Rapować?:) Powiedzcie coś bliższego - to szalenie interesujące. Quote
Hotel KADIF Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 malibo57 napisał(a):Rapować? Powiedzcie coś bliższego - to szalenie interesujące. Właśnie... właśnie!!! To bardzo interesujące.... A może zarapowałaby dla psów z hotelu KADIF?! :evil_lol: Qrde, Isadora! Rapuj... no..! :modla: Cokolwiek to znaczy.... :megagrin: A Szancia wczoraj była na kolejnej, przedostatniej akupunkturze! I jak zwykle była bardzo grzeczna :p. Czeka nas jeszcze tylko jeden zabieg a potem tylko "przypominajki"! Quote
Hotel KADIF Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Szanta 2 grudnia jedzie na konsultacje do dr. Sterny. Niestety ostatni zabieg aku się nie odbył. Umówię się z dr. Bałucińską w nadchodzącym tygodniu. Tylko dostanę grafik małża, jak on pracuje..:roll: Quote
migdalena Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Czy było choć jedno zapytanie o sunię? Ma tyle pięknych fotek i sama w sobie jest niezwykła... Quote
Hotel KADIF Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 U mnie tez cisza ... :shake: NIKT się nie pyta o Szancię. :-( Szkoda wielka, bo to psi ideał po prostu! Jest spokojna, posłuszna, cichutka,... Zupełnie nie kłopotliwy pies. Jak powiesz "pachnij" to pachnie.... jak powiesz "leż" to ...leży!! :p Niestety ma "tylko" allegro i żadnych innych ogłoszeń. Ech... Szanciu! Nie wstydź się tak! To nie Twoja wina, że nie masz chaty... :oops::-( Quote
Ziutka Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 DIFciu, podeślij mi na maila fotki Szanci, lecimy z ogłoszeniami na nowo :) Przyślij mi te, które uważasz za "najlepsze" do ogłoszeń ;) Quote
Asiaczek Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 O, będa nowe ogłoszenia = nowe szanse:) Pzdr. Quote
feliksik Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 kochani chciałabym zaprosić na wątek Dick'a, który został bohaterem roku 2010 a jest bezdomny http://www.dogomania.pl/threads/81546-CK-Dick-Honorowy-Dawca-Krwi-uratował-innemu-psiakowi-życie!Wciąż-czeka-na-Dom.../page34 Quote
malibo57 Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Ziutka, jak z ogłoszeniami Szanty? Quote
Ziutka Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 malibo57 napisał(a):Ziutka, jak z ogłoszeniami Szanty? Jutro będą linki na wątku :) Quote
malibo57 Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 O, fajnie, bo się pogubiłam zupełnie. Quote
Ziutka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Zapraszamy do nowej koleżanki Szantusi ;) Krysia - Sroczka : http://www.dogomania.pl/threads/198245-MLB-Krysia-skopana-przez-patologiczną-młodzież-(?p=15927227#post15927227 Quote
Hotel KADIF Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Brawa dla dogomanii!!! Spędziłam ponad godzinę na wklejaniu aktualnych zdjęć na wątek Szanty! I NIC!!!! Po ponownym logowaniu ... po prostu zero zdęć!!:angryy::angryy::angryy: Spróbuję po raz drugi wieczorem.... :roll: Quote
Isadora7 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 A tak sprawdzam czy wznawiać czy moze w domu Quote
malibo57 Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Fajnie się tu wkleja różne rzeczy - np. banerek Krysi - nie będzie koegzystował z innym na tym samym piętrze i kwita. Quote
Hotel KADIF Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Nie da siuę ukryś.... Doga z dnia na dzień staje się coraz gorsze... I tyle! Obawiam się, że nie mam dla Was dobrych wiadomości..... Szancia się nieszczęśliwie zakochała! Kilka dni temu w naszym hoteliku zamieszkał Borysek. Nie wklejam watku, bo ten pies nawet tego nie ma... Jest bezdomny, biedny, prosto z ulicy.... Ale podbił serce Szanci od pierwszego wejrzenia! Zakochała się kobitka bez dwóch zdań! Oto Borysek: No i zakochana Szantusia: :iloveyou::iloveyou::iloveyou: ............... Quote
KWL Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Szanta to kochliwa panienka, i lubi dużych facetów. W schronisku tworzyła parę z Fritzem mixem kaukazika :-) O takim misiem :-) Quote
Delph Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 DIF: Wtrącę się nie na temat, ale skąd wytrzasnęłaś Boryska? Bardzo proszę, sprawdź, czy nie ma blizny na gardle (po poderżnięciu) i jednej łapki przedniej nie stawia trochę krzywo (po złamaniu). Nie mogę się dodzwonić do właścicielki zapytać czy jej ukochany psiak nie zaginął, a Borysek na zdjęciu wygląda prawie identycznie jak on. Quote
Recommended Posts