Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='APSA']Wątki - ogólny:
http://www.dogomania.pl/threads/109775-Trzylapki-z-dogo-do-adopcji!!-W-schronach....bez-szans!!
i szczególny - paluchowy:
http://www.dogomania.pl/threads/110290-Trojlapy-z-Palucha-...

Ostrzyc...
Po raz kolejny zbieram się do ogolenia Haralda (poprzednio jak mu tylko o tym powiedziałam, momentalnie przestał dyszeć ).

Asiulek, dziękuję Ci za wątek "trójłapków"! Nie wiem dlaczego, ale ja go nie widzę w dziale "psy do adopcji"!!!!

Jeśli chodzi o ostrzyżenie Szanty ... TZ już dawno mówił, żeby to zrobić... Ale ja się nie chcę zgodzić, bo nie jesteśmy groomerami i jak ją opierniczymy to będziecie się pytać czy to ona!:evil_lol:

A na razie foty z dzisiejszego upalnego, ponad wszelką normę, dnia :

,

Żadna tam "sesja".... :roll: Zdycham od tego upału ja i "moje"psy!

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

APSA napisał(a):
Ja mogę do Was wpaść i ją obciachać po swojemu. Będzie się z czego śmiać :roflt:

Kiedy się wybierasz? Wpadnę ze swoimi nożyczkami:evil_lol:

Posted

Szanta, bidulko, zabiorę Cię od tych nożycorękich wariatek, bo nic na tobie nie zostawią :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Albo Ci jakieś dziwne fryzurki porobią i psiury w domu będą uciekać na twój widok :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

APSA napisał(a):
Ja?
Bardziej szary tydzień, wieczorami

Jak będziecie pod bramą to proszę o "strzałkę" na komórę, bo domofon nie działa :evil_lol:!

Szancia "zdycha" w tym upale .... jak my wszyscy! :mdleje:
Na szczęście ma chyba najchłodniejszą "komnatę" w naszym domu.
Razem z Awką i nową koleżanką Fantą (wątek lada chwila!)

Posted

Ech.... chyba bez profesjonalnego strzyżenia dziewczyny się nie obędzie! :shake:

Ona ma to futro jak diabli, a golarka mojego małża po ostatnim strzyżeniu po prostu przestała działać! Ciekawe dlaczego...? :niewiem::evil_lol:

Posted

Mam tylko w trakcie heheh generalnie przed wszytsko wyglądała jak przód. Masa kłaków z kołtunami i dredami...to wkleję jeszcze zdjęcie bez gumki na łepku- sama nie wiem jak gorzej. Na szczęście na drugi dzień trafiła do fryzjera- normalnego...

Posted

malibo57 napisał(a):
Co nazywasz nieprofesjonalnym strzyżeniem? Wysiłki APSY?!

yyy... nie, no oczywiście, że jest bardzo profesjonalne!:evil_lol:

Ale ja myślałam o takim "profesjonalniejszym", w sensie u fryzjera.

Mam znajomą babeczkę-groomerkę w Sulejówku. Może by ją opitoliła w ramach działalności charytatywnej na rzecz bezdomnych zwierząt...
Jest tak gorąco a Szancia chodzi w tym kożuchu i nie ma jak go zdjąć.
Znowu musimy zająć się jej kudłami, bo wczoraj wieczorem na spacerze wlazła w zarośla i wyszła cała w takich zielonych kuleczkach. Cała zielona!
Zaraz się za nią biorę.... :mad:

Posted

a mi się to białe to to na zdjęciu podoba - przynajmniej już mu/jej gorąco nie jest :evil_lol:
To co, Szanta też będzie tak wyglądać?? :cool3::cool3::cool3:

Posted

jeszcze nie dzwoniłam w tej sprawie do DIF, ale wczoraj byłam u dr Bałucińskiej i ona serdecznie zaprasza Szantę wraz z dokumentacją.
Jesli by się udało być 2 razy w przyszłym tygodniu, to byłoby cudnie. Bo potem urlop i przerwa przez cały sierpień.
Pani doktor bardzo zainteresowała się tymi rzepkami wypadającymi oraz bólem w dolnej części kręgosłupa.
DIFciu, co Ty na to?

Posted

malibo57 napisał(a):
jeszcze nie dzwoniłam w tej sprawie do DIF, ale wczoraj byłam u dr Bałucińskiej i ona serdecznie zaprasza Szantę wraz z dokumentacją.
Jesli by się udało być 2 razy w przyszłym tygodniu, to byłoby cudnie. Bo potem urlop i przerwa przez cały sierpień.
Pani doktor bardzo zainteresowała się tymi rzepkami wypadającymi oraz bólem w dolnej części kręgosłupa.
DIFciu, co Ty na to?

Do końca miesiąca jestem bez auta!
Mogłabym spróbować wyrwać małżowi samochód raz w tym tygodniu i raz w następnym.
W jakich godzinach dr. Bałucińska przyjmuje?