Hotel KADIF Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 [quote name='APSA']Wątki - ogólny: http://www.dogomania.pl/threads/109775-Trzylapki-z-dogo-do-adopcji!!-W-schronach....bez-szans!! i szczególny - paluchowy: http://www.dogomania.pl/threads/110290-Trojlapy-z-Palucha-... Ostrzyc... Po raz kolejny zbieram się do ogolenia Haralda (poprzednio jak mu tylko o tym powiedziałam, momentalnie przestał dyszeć ). Asiulek, dziękuję Ci za wątek "trójłapków"! Nie wiem dlaczego, ale ja go nie widzę w dziale "psy do adopcji"!!!! Jeśli chodzi o ostrzyżenie Szanty ... TZ już dawno mówił, żeby to zrobić... Ale ja się nie chcę zgodzić, bo nie jesteśmy groomerami i jak ją opierniczymy to będziecie się pytać czy to ona!:evil_lol: A na razie foty z dzisiejszego upalnego, ponad wszelką normę, dnia : , Żadna tam "sesja".... :roll: Zdycham od tego upału ja i "moje"psy! Quote
migdalena Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Ale fotki doskonałe.:loveu: Zdolny z Ciebie fotograf , a może i utalentowany groomer ?;) Quote
Margo05 Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 ło matko, biedna psina... jak ją APSA z DIF obciachają to ona przez rok na ulicę nie wyjdzie :D Quote
malibo57 Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 APSA napisał(a):Ja mogę do Was wpaść i ją obciachać po swojemu. Będzie się z czego śmiać :roflt: Kiedy się wybierasz? Wpadnę ze swoimi nożyczkami:evil_lol: Quote
Margo05 Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Szanta, bidulko, zabiorę Cię od tych nożycorękich wariatek, bo nic na tobie nie zostawią :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Albo Ci jakieś dziwne fryzurki porobią i psiury w domu będą uciekać na twój widok :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
malibo57 Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 Jakaś fotka? Szanta się nie obrazi, wręcz przeciwnie.:cool3: Kiedy masz czas? Łikendzik, czy szary tydzień? Quote
Hotel KADIF Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 APSA napisał(a):Ja? Bardziej szary tydzień, wieczorami Jak będziecie pod bramą to proszę o "strzałkę" na komórę, bo domofon nie działa :evil_lol:! Szancia "zdycha" w tym upale .... jak my wszyscy! :mdleje: Na szczęście ma chyba najchłodniejszą "komnatę" w naszym domu. Razem z Awką i nową koleżanką Fantą (wątek lada chwila!) Quote
Hotel KADIF Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 [quote name='APSA']Do pośmiania - Harald w pół drogi do celu Qrde, ale żeście go załatwiły! :megagrin::megagrin::megagrin: A oto wątek Fanty, mojej kolejnej hotelowiczki! :loveu: Zajrzyjcie tam, bo sunia jest cudna! FANTA po wypadku komunikacyjnym Quote
Akrum Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Szanta nie daj się... ciotki zrobią ci maiż-masz na główce, pod szyjką i na całym grzbiecie... w razie co kłap je zębami :) Quote
Hotel KADIF Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 [quote name='Akrum']Szanta nie daj się... ... w razie co kłap je zębami No co Ty.. Akrum?!:crazyeye::evil_lol: Ona w życiu tego nie zrobi! To bardzo łagodna sucz jest!! :loveu: :p Quote
Akrum Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 ahahaha... ale w końcu to panienka jest, a panienki muszą ślicznie wyglądać i o to dbają, więc będzie walka o wizerunek zewnętrzny :) Quote
Becia66 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 śliczna ta wasza Szantusia. Tylko nie tnijcie za mocno...;) Quote
Akrum Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 heh, widzę że nie tylko ja się boję co zostanie z Szanty, jak ją ciotki dopadniecie z nożyczkami :) Quote
Hotel KADIF Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Ech.... chyba bez profesjonalnego strzyżenia dziewczyny się nie obędzie! :shake: Ona ma to futro jak diabli, a golarka mojego małża po ostatnim strzyżeniu po prostu przestała działać! Ciekawe dlaczego...? :niewiem::evil_lol: Quote
malibo57 Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 Co nazywasz nieprofesjonalnym strzyżeniem? Wysiłki APSY?! Quote
agata-air Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Na moje łapki nie liczycie...wyszło mi kiedys tak: z psa się proszę nie śmiać...z fryzjera a i owszem- zasłużyłam hehe Quote
malibo57 Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 Agatko, a masz zdjęcie "przed"?:evil_lol: Quote
agata-air Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Mam tylko w trakcie heheh generalnie przed wszytsko wyglądała jak przód. Masa kłaków z kołtunami i dredami...to wkleję jeszcze zdjęcie bez gumki na łepku- sama nie wiem jak gorzej. Na szczęście na drugi dzień trafiła do fryzjera- normalnego... Quote
Hotel KADIF Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 malibo57 napisał(a):Co nazywasz nieprofesjonalnym strzyżeniem? Wysiłki APSY?! yyy... nie, no oczywiście, że jest bardzo profesjonalne!:evil_lol: Ale ja myślałam o takim "profesjonalniejszym", w sensie u fryzjera. Mam znajomą babeczkę-groomerkę w Sulejówku. Może by ją opitoliła w ramach działalności charytatywnej na rzecz bezdomnych zwierząt... Jest tak gorąco a Szancia chodzi w tym kożuchu i nie ma jak go zdjąć. Znowu musimy zająć się jej kudłami, bo wczoraj wieczorem na spacerze wlazła w zarośla i wyszła cała w takich zielonych kuleczkach. Cała zielona! Zaraz się za nią biorę.... :mad: Quote
Akrum Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 a mi się to białe to to na zdjęciu podoba - przynajmniej już mu/jej gorąco nie jest :evil_lol: To co, Szanta też będzie tak wyglądać?? :cool3::cool3::cool3: Quote
malibo57 Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 jeszcze nie dzwoniłam w tej sprawie do DIF, ale wczoraj byłam u dr Bałucińskiej i ona serdecznie zaprasza Szantę wraz z dokumentacją. Jesli by się udało być 2 razy w przyszłym tygodniu, to byłoby cudnie. Bo potem urlop i przerwa przez cały sierpień. Pani doktor bardzo zainteresowała się tymi rzepkami wypadającymi oraz bólem w dolnej części kręgosłupa. DIFciu, co Ty na to? Quote
Hotel KADIF Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 malibo57 napisał(a):jeszcze nie dzwoniłam w tej sprawie do DIF, ale wczoraj byłam u dr Bałucińskiej i ona serdecznie zaprasza Szantę wraz z dokumentacją. Jesli by się udało być 2 razy w przyszłym tygodniu, to byłoby cudnie. Bo potem urlop i przerwa przez cały sierpień. Pani doktor bardzo zainteresowała się tymi rzepkami wypadającymi oraz bólem w dolnej części kręgosłupa. DIFciu, co Ty na to? Do końca miesiąca jestem bez auta! Mogłabym spróbować wyrwać małżowi samochód raz w tym tygodniu i raz w następnym. W jakich godzinach dr. Bałucińska przyjmuje? Quote
malibo57 Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 O, jesteś:) Od 12.30 do 18 chyba - muszę sprawdzić. Dam znać. Tyle, że tam trzeba się umawiać na konkretną godzinę. Quote
Recommended Posts