malibo57 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 APSA:) Dziękuję z całego serca - dlaczego ten piękny nos nie ma wątku? Każdy inny, a wszystkie cudne! Quote
malibo57 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 A to gratuluję:) Podam Ci link do świetnego preparatu na przypływ energii - i bierz się do roboty, bo nosy czekają! Quote
migdalena Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Jakieś wiadomości o suni,może pierwsze telefony??? Quote
polubek Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 APSA napisał(a):Trzeci nos nie ma wątku, ponieważ a) dopiero w sobotę został lepiej poznany i miał sesję zdjęciową b) nie mam sił zakładać wszystkim nosom wątków. Potem ludzie znajdują im miejsce w hotelu, trzeba zbierać deklaracje, załatwiać transport itp. itd., okropne ;) a poważnie - autentycznie nie mam siły zakładać wszystkim wątków. Kilka innych nosów już od dawna czeka, aż się zmobilizuję. Jeden (mój schroniskowy nos #1) na szczęście zdążył już znaleźć dom :) to może ja Cię zmobilizuje? A-PSA, A-PSA do boju. czy chcesz aby zostały zapomniane w schronie? na pewno nie. niech wszyscy się o nich dowiedzą o ich istnieniu. :evil_lol: a teraz tak na poważnie. nie masz kogoś zaufanego kto mógłby pomóc w prowadzeniu tych wątków? każdy z tych psiaków zasługuje na dom i jeżeli im się nie pomoże to marne szanse na znalezienie domu ot tak sobie. Quote
luka1 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 migdalena napisał(a):Jakieś wiadomości o suni,może pierwsze telefony??? Nic, narazie cisza Quote
luka1 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Szanta na spacerach bardzo się cieszy ze swobody ale jeszcze bardziej się cieszy gdy nie odchodzimy zbyt daleko od boksów. Najlepiej się czuje koło swojego kącika. Owszem, chętnie z niego wychodzi , ale poza ogrodzenie - lepiej nie chodzić. No i jest strasznie kochanym psem, wybitnie rodzinnym. Quote
migdalena Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Juz po pierwszym spotkaniu czułam,że jest wyjątkowa.Kochana,piekna psina.Kto na nią zasłuży? Quote
Akrum Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Szanta co tam u ciebie słychać? Jak ci się żyje w nowym miejscu?? Nikt o ciebie nie pyta? nie dzwonią domki?? Quote
migdalena Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Szanta,dziś dzień wspaniałych psów-takich jak TY Quote
malibo57 Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 mamy straszny kocioł obecnie, ale jeszcze tydzień...hehe Chce zabrać Szantę do stomatologa psiego na przegląd. Ona jest tak niekłopotliwa, nie dopomina sie niczego, że "pilniejsze przypadki" wypychaja ja z kolejki. Ale ja pamietam. Quote
migdalena Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Też miałam taką idealną sunię,dlatego Szanta jest dla mnie ważna. Quote
malibo57 Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Szanta jedzie w sobotę na przegląd medyczny. Nic jej nie dolega, ale profilaktyka przede wszystkim. Quote
migdalena Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Ja myslę codziennie,ale moja rodzina też myśli...tylko inaczej. Tak się złożyło,że w zeszłym miesiącu ,kiedy wyjechaliśmy na ferie i moi rodzice mieli pod opieką mojego i swojego psa,przybłakał się pod klatkę 'ten trzeci".Zabrali go,bo były mrozy.Po tygodniu znalazł się właściciel(niestety beznadziejny),a rodzice zakomunikowali,że teraz to już nigdy, świadomie nie zrobią sobie takiego "kuku".3 psy ich przerastają,zwłaszcza na spacerach...No mój daje czadu,owszem.:evil_lol: Dziadek zaliczył tzw,glebę,ale był śnieg...na szczęście! Quote
luka1 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Szanta jest bezkonfliktowa, szczeniaki ją uwielbiają, a ona cierpliwie znosi lizanie dziesięciu jęzorków i czeka aż się odczepią od niej. Czesanko jest utrudnione, bo psina ma tendencję do wywracania się i pokazywania brzuszka, Za to brzuszek ma wyszczotkowany. Quote
sylwija Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 najwyraźniej jest tak mądra, jak śliczna :) Quote
malibo57 Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Jeszcze nie pokazane fachowcom. Mamy problem z transportem. Mam nadzieje ogarnąć to wszystko w ciągu najbliższego tygodnia. Niestety, żaden stomatolog psi nie przyjmuje w pobliżu, musimy tłuc się na Bemowo. Quote
migdalena Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 No dentyści nie są tacy żli,a Szanta jest dzielna...Napisz jak juz będzie po wizycie. Quote
Akrum Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Przepraszam za offa, ale potrzebujemy pomocy - niewidomy, z wysadzonym okiem -http://www.dogomania.pl/threads/181841-ALARM-Niewidomy-piesek-z-wysadzonym-okiem-schron-w-Poznaniu Quote
Akrum Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/181841-ALARM-Niewidomy-piesek-z-wysadzonym-okiem-schron-w-Poznaniu Quote
Recommended Posts