Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

APSA napisał(a):
Trzeci nos nie ma wątku, ponieważ
a) dopiero w sobotę został lepiej poznany i miał sesję zdjęciową
b) nie mam sił zakładać wszystkim nosom wątków. Potem ludzie znajdują im miejsce w hotelu, trzeba zbierać deklaracje, załatwiać transport itp. itd., okropne ;) a poważnie - autentycznie nie mam siły zakładać wszystkim wątków. Kilka innych nosów już od dawna czeka, aż się zmobilizuję. Jeden (mój schroniskowy nos #1) na szczęście zdążył już znaleźć dom :)

to może ja Cię zmobilizuje?

A-PSA, A-PSA do boju.
czy chcesz aby zostały zapomniane w schronie? na pewno nie. niech wszyscy się o nich dowiedzą o ich istnieniu. :evil_lol:

a teraz tak na poważnie. nie masz kogoś zaufanego kto mógłby pomóc w prowadzeniu tych wątków?
każdy z tych psiaków zasługuje na dom i jeżeli im się nie pomoże to marne szanse na znalezienie domu ot tak sobie.

Posted

Szanta na spacerach bardzo się cieszy ze swobody ale jeszcze bardziej się cieszy gdy nie odchodzimy zbyt daleko od boksów. Najlepiej się czuje koło swojego kącika. Owszem, chętnie z niego wychodzi , ale poza ogrodzenie - lepiej nie chodzić. No i jest strasznie kochanym psem, wybitnie rodzinnym.

Posted

mamy straszny kocioł obecnie, ale jeszcze tydzień...hehe
Chce zabrać Szantę do stomatologa psiego na przegląd.
Ona jest tak niekłopotliwa, nie dopomina sie niczego, że "pilniejsze przypadki" wypychaja ja z kolejki.
Ale ja pamietam.

Posted

Ja myslę codziennie,ale moja rodzina też myśli...tylko inaczej.
Tak się złożyło,że w zeszłym miesiącu ,kiedy wyjechaliśmy na ferie i moi rodzice mieli pod opieką mojego i swojego psa,przybłakał się pod klatkę 'ten trzeci".Zabrali go,bo były mrozy.Po tygodniu znalazł się właściciel(niestety beznadziejny),a rodzice zakomunikowali,że teraz to już nigdy, świadomie nie zrobią sobie takiego "kuku".3 psy ich przerastają,zwłaszcza na spacerach...No mój daje czadu,owszem.:evil_lol:
Dziadek zaliczył tzw,glebę,ale był śnieg...na szczęście!

Posted

Szanta jest bezkonfliktowa, szczeniaki ją uwielbiają, a ona cierpliwie znosi lizanie dziesięciu jęzorków i czeka aż się odczepią od niej. Czesanko jest utrudnione, bo psina ma tendencję do wywracania się i pokazywania brzuszka, Za to brzuszek ma wyszczotkowany.

Posted

Jeszcze nie pokazane fachowcom. Mamy problem z transportem. Mam nadzieje ogarnąć to wszystko w ciągu najbliższego tygodnia. Niestety, żaden stomatolog psi nie przyjmuje w pobliżu, musimy tłuc się na Bemowo.

Posted

Przepraszam za offa, ale potrzebujemy pomocy - niewidomy, z wysadzonym okiem -http://www.dogomania.pl/threads/181841-ALARM-Niewidomy-piesek-z-wysadzonym-okiem-schron-w-Poznaniu