Akrum Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Śliczna jest :) Coś mi się wydaje,że długo na nowy domek nie będzie musiała czekać :) Ona jest przesłodka :) Zdjęcia już sobie do ogłoszeń ściągnęłam. Teraz jeszcze jakiś tekścik i zacznę ją ogłaszać :) Quote
fizia Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Oj ja tez sądzę, że długo nie będzie musiała czekać Biedne te psiaki w schroniskach, tyle Ich jest, każdy wyjątkowy, każdy marzy o miłości, wiele niezwykle pięknych albo urzekająco brzydkich, tylko jak mają się wybić i pokazać? eghh zeby taka cudna pięknośc 3,5 roku czekała... Quote
feliksik Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 APSA napisał(a):Jedna z nowych sąsiadek. Nie biją się ludzie o tego stworka? Marmurek z niebieskimi oczami :) A, jeszcze o jedym zapomniałam: Szancie przyda się dieta odchudzająca ;) a te oczęta też cudne, można się zakochać 0- zawsze miałam słabość do niebieskookich... w jakim wieku ta piękność? Quote
Akrum Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 cioteczko APSA, możesz mi na pw podesłać namiary na Ciebie, bo to pewnie do Ciebie w sprawie adopcji kierować? czy do innej cioteczki? Chce zrobić dziś Szancie ogłoszenia Quote
Akrum Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 APSA napisał(a):Teraz to już chyba do Luki 1 :) A... no faktycznie ;) przecież to teraz u niej jest Szanta. Ok. to napisze do niej PW :) Quote
malibo57 Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 feliksik napisał(a):a te oczęta też cudne, można się zakochać 0- zawsze miałam słabość do niebieskookich... w jakim wieku ta piękność? Ta piękność ma jakieś 4,5 miesiąca - najstosowniejszy wiek do adopcji. Te szczeniaczki mają swój watek, gdzie jest więcej zdjęć. http://www.dogomania.pl/threads/177294-Sochaczew-SZCZENIAKI-ktoA-wyrzuciA-ze-A-mieciami Quote
migdalena Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 feliksik napisał(a):dzięki malibo Poproszę o nr.konta do wpłat.Sunia wyjątkowa!!! Quote
malibo57 Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Poprosimy, co łaska na konto fundacyjne. Zwalniam deklaracje stałe - sunia nie jest w płatnym hotelu. Fundacja na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt NERO ul. Kochanowskiego 37/12 96-500 Sochaczew tel. 502-156-186 mail :fundacjanero@gmail.com NIP : 837-177-02-16 Regon : 141662743 KRS : 0000317840 Numer konta : 75 1140 2004 0000 3102 5949 3364 Quote
morisowa Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 malibo57, zapomnieliśmy przekazać książeczki szczepień, tabletek na odrobaczenie i preparatu od pcheł i kleszczy :oops: Wysłać pocztą czy ktoś od Was bywa w Warszawie i przekazać? Jak się czuje Szantunia? Przydałaby się jej dobra karma light, prawda? Quote
malibo57 Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 O, dzięki za info - nikt nie poskarżył;-) Luka, hm ..wie, że Szanta musi odzyskać linię, ale nie zaszkodzi jej przypomnieć. Kurier do nas się wybiera? Quote
Akrum Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Szanteczka właśnie została ogłoszona na: [FONT=Times New Roman]www.eoferty.com.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.kupsprzedaj.pl[/FONT] [FONT=Calibri]www.adopcje.org[/FONT][FONT=Calibri] – czeka na akceptację[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.kokosy.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.kupiepsa.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.ofertka.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.ogloszenia.web-marketing.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.allezoo.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.drobny.com.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.przygarnijzwierzaka.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.spacerek.net[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.nasipupile.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.ojej.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.pajeczyna.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.pineska.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.adopcjapsa.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.autogielda.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.anonseogloszenia.pl[/FONT] [FONT=Calibri]www.rozglos.net[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.e-zwierzak.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.morusek.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.adpedia.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.gumtree.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.petworld.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.mammisia.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.ale.gratka.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.wszystkotujest.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.przylepa.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.zgubiono.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.ogloszenia-24h.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.cafeanimal.pl[/FONT] Quote
malibo57 Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Ojej! Już? Ja chcę jej jeszcze ząbki naprawic, bo widze, że lewy kieł nadłamany. Quote
Asiaczek Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Czy to konto podane na poprzedniej stronie jest aktualne? Bo ja chciałabym zrobić nieduża wpłatę. Piszę "niedużą", bo koniec miesiąca... Pzdr. Quote
Akrum Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 malibo57 napisał(a):Ojej! Już? Ja chcę jej jeszcze ząbki naprawic, bo widze, że lewy kieł nadłamany. A co, niech ludzie wiedzą że tak cudowna sunia poszukuje jedynego na świecie domku, który ją pokocha taką, jaką jest :) Quote
Ziutka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Asiaczek napisał(a):Czy to konto podane na poprzedniej stronie jest aktualne? Bo ja chciałabym zrobić nieduża wpłatę. Piszę "niedużą", bo koniec miesiąca... Pzdr. Tak, na to konto :) Tylko prosimy o dopisek "Szanta" i z góry dziękujemy za wpłatę :) Quote
clo Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 ja ostatnio mam amse pracy:(ale wpadam na dogo i podczytuje jak sie miewa sunieczka?:) Quote
Asiaczek Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Asiaczek napisał(a):Czy to konto podane na poprzedniej stronie jest aktualne? Bo ja chciałabym zrobić nieduża wpłatę. Piszę "niedużą", bo koniec miesiąca... Pzdr. Wczoraj przelałam 20 zł. Pzdr. Quote
luka1 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Szanta to oaza spokoju. Nie szczeka, nie wyrywa się, tylko przytula i chce być głaskana. Nawet inne psy na nią nie ujadają. Jest niesamowitą przylepką to prawdziwie rodzinny pies. Co jak Lusia. Z owczarkiem niemieckim ma raczej mniej niż więcej, ale dla kogoś kto szuka psa -przyjaciela nie powinno to mieć znaczenia. Jest śliczna. Quote
feliksik Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 przepraszam za off, ale Cygan przeżył horror i nadal domku nie widać - siedzi w schronie od roku, żadne reportarze, artukuły nie działają na ludzi, a pies potrzebuje DS, przez to co przeżył: Bo wpadł pod samochód, bo miał noge złamaną- własciciel usiłował zatłuc psa na śmierć http://www.dogomania.pl/threads/130415-Bo-wpadA-pod-samochA-d-bo-miaA-noge-zA-amanAE-wA-asciciel-usiA-owaA-zatA-uc-psa-na-A-mierAE Quote
migdalena Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Ja też zakochałam się w suni od pierwszego wejrzenia.Choć nie jest w typie moich ukochanych terierów,to skradła mi serce.Taka delikatna,łagodna i tak patrzy w oczy... Quote
fizia Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Przepraszam bardzo za offa, ale poważna sprawa, chodzi o życie dziecka...malutkiej, czteromiesięcznej Hani, potrzeba pieniążków na operację serca, Hania jest z rodziny mojej Przyjaciółki Zerknijcie proszę... http://www.dogomania.pl/threads/1807...CJAE-SERDUSZKA Quote
polubek Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Akrum napisał(a):Szanteczka właśnie została ogłoszona na: [FONT=Times New Roman]www.eoferty.com.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.kupsprzedaj.pl[/FONT] [FONT=Calibri]www.adopcje.org[/FONT][FONT=Calibri] – czeka na akceptację[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.kokosy.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.kupiepsa.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.ofertka.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.ogloszenia.web-marketing.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.allezoo.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.drobny.com.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.przygarnijzwierzaka.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.spacerek.net[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.nasipupile.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.ojej.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.pajeczyna.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.pineska.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.adopcjapsa.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.autogielda.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.anonseogloszenia.pl[/FONT] [FONT=Calibri]www.rozglos.net[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.e-zwierzak.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.morusek.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.adpedia.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.gumtree.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.petworld.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.mammisia.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.ale.gratka.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.wszystkotujest.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.przylepa.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.zgubiono.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.ogloszenia-24h.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.cafeanimal.pl[/FONT] rozumiem że są to wszystkie jak do tej pory ogłoszenia Szanty. może nie doczytałam dokładnie do kogo pisać kontakt w ogłoszeniach? ma się rozumieć porobię i ja ale na innych stronkach żeby się nie dublowały. Quote
malibo57 Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Dzięki Wam serdeczne! Jeśli można prosić, to w ogłoszeniach podajcie namiary na Nero. 502 156186 fundacjanero@gmail.com Quote
Recommended Posts