morisowa Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Apsa, wygrałaś! Szanta jest jako 6ta :) Wyjaśniająco - mieszkam w bloku i normalnie nie mam aż siedmiu psich nosów :) To takie chwilowe zagęszczenie. W tej chwili zostało już sześć. edit. kliknęłam odpowiedź zanim pojawił się post Malibo. Cóż, Apso, Ty znasz na żywo Vita, Roxę i Morisa - miałaś przewagę. Więc chyba trzeba uznać wygraną Malibo ;) Ta się jednak zna na Nosach :evil_lol: Quote
KWL Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Gratulacje dla zwycięzców ! Jaki chcecie następny konkurs ? :-) Czyja łapa czy czyj ogon ? :-) Quote
malibo57 Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Hurra! Zróbmy ex aequo - APSA, jesteśmy na podium:) Quote
KWL Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Dada M: Widzę że doskonale się orientujesz w naszym stadzie ;-) Aster został adoptowany jeszcze w styczniu - ale te szczeniory mają tendencję do wracania więc nie pisaliśmy na zaś. APSA: Zabiegi trwają :evil_lol: Quote
Dada M Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Aster :multi: Nie mogę się doczekać, by zobaczyć Szantę po zabiegach w domowym spa :cool3: Quote
morisowa Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Szanta tuż po kąpieli: Po wysuszeniu, wyszczotkowaniu i wycinaniu kołtunów: Quote
morisowa Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Szanta szybko się uczy złych manier... ale jak tej cudnej aniołeczce nie pozwolić na łóżko?? Quote
morisowa Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 "Tylko nie zapominaj Szanto, że ON jest MÓJ!!!" - Roxanka Quote
Dada M Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Piękna :loveu: Domki powinny się bić o tak śliczną i fajną sunię - a tu 3,5 roku w schronisku w pancerzu z szarych dredów :mad: Quote
malibo57 Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Miejsce psa jest na łóżku - to jego naturalne środowisko:p Az żal, że Szantula musi wylądować w boksie, ale zapewniam, że nie na długo - praca wre. Magda, poproszę zdjęcia w większej rozdzielczości na e-mail - potrzebujemy do gazety. Już posyłam na PW. Quote
Dada M Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Właśnie to samo miałam napisać - że po zdjęciach w naturalnym psim środowisku ciężko będzie oddać ją do kojca ... ale mam nadzieję, że tylko na chwilę, w końcu kto nie chciałby adoptować TAKIEJ suni ? Quote
malibo57 Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 U Jagódki będzie miała dobra opieke i latanie po terenie - niestety, na dziś nie mam domowego DT dla niej, ale szukam. Quote
fizia Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Ale pięknosc!!! a jaki usmiech cudny :) a może by tak wrzucić Ją na http://www.owczarki.eu/ Ostatnio dostałam PW od Anashara - dotyczyło Gufiego, który znacznie mniej przypomina moim zdaniem owczarka - to ten z mojego podpisu, a Anashar napisał, żeby Go tam wrzucić, bo mozna podciągnąć pod mix owczarka, a zawsze zwiększy to szanse Quote
Emigrantka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 malibo57 napisał(a):Miejsce psa jest na łóżku - to jego naturalne środowisko:p Jak najbardziej.... hehehhehe tylko i wylacznie na lozku, ewentualnie na kanapie hehehhe Pieknaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Szantaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
Dada M Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Gdybym miała wybrać sunię, którą chciałabym adoptować (bez rozważań, która najbiedniejsza, najstarsza, z najmniejszymi szansami na adopcję) - wybrałabym Szantę. Od pierwszej chwili, gdy ją zobaczyłam, wiedziałam, że jest jak najbardziej w moim "typie": owczarkowata, mądre oczy, wierna, wybitny słodziak. Gdy clo zapytała jakieś 2 miesiące temu, jaką adopcyjną sunię z Palucha "polecam", aż podskoczyłam z radości, że pojawiła się szansa dla Szanty :) Quote
malibo57 Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Ja cież! No, normalnie, szał:) Tylko Wy mnie rozumiecie, gdzie indziej ogony, uszka, całe pysie. Ale NOSY trafiają się naprawdę rzadko. Quote
bela51 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Rany!!! Jakie przecudne noski ! Dawno nie widziałam takich super zdjęć.:loveu: A jak miewa sie włascicielka noska z tego wątku? Quote
malibo57 Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Prawdopodobnie siedzi u APSY w aucie. Quote
luka1 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Szanta już jest u mnie. Zapoznaje się z innymi psiakami. Gadają, ze aż po okolicy przekłada. Opowuiadają sobie coś. Szanta milutka i bardzo zadowolona ze spaceru, do boksu nie chciała wejść - znowu boks. Ale myślę, że szybko pozna na czym polega różnica i nie będzie tak źle. Quote
clo Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 ona jest piekna!!!!naprawde cudna!!!ciotki kochane od teraz prosze by wszystkie deklaracje i pieniazki na szante zostaly przekazywane malibo kochanej bo teraz ona zbiera na nasza ksiezniczke:)) Quote
Recommended Posts