Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Apsa, wygrałaś! Szanta jest jako 6ta :)

Wyjaśniająco - mieszkam w bloku i normalnie nie mam aż siedmiu psich nosów :) To takie chwilowe zagęszczenie. W tej chwili zostało już sześć.

edit. kliknęłam odpowiedź zanim pojawił się post Malibo. Cóż, Apso, Ty znasz na żywo Vita, Roxę i Morisa - miałaś przewagę. Więc chyba trzeba uznać wygraną Malibo ;) Ta się jednak zna na Nosach :evil_lol:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dada M: Widzę że doskonale się orientujesz w naszym stadzie ;-) Aster został adoptowany jeszcze w styczniu - ale te szczeniory mają tendencję do wracania więc nie pisaliśmy na zaś.
APSA: Zabiegi trwają :evil_lol:

Posted

Miejsce psa jest na łóżku - to jego naturalne środowisko:p
Az żal, że Szantula musi wylądować w boksie, ale zapewniam, że nie na długo - praca wre.
Magda, poproszę zdjęcia w większej rozdzielczości na e-mail - potrzebujemy do gazety. Już posyłam na PW.

Posted

Właśnie to samo miałam napisać - że po zdjęciach w naturalnym psim środowisku ciężko będzie oddać ją do kojca ... ale mam nadzieję, że tylko na chwilę, w końcu kto nie chciałby adoptować TAKIEJ suni ?

Posted

Ale pięknosc!!! a jaki usmiech cudny :)

a może by tak wrzucić Ją na http://www.owczarki.eu/

Ostatnio dostałam PW od Anashara - dotyczyło Gufiego, który znacznie mniej przypomina moim zdaniem owczarka - to ten z mojego podpisu, a Anashar napisał, żeby Go tam wrzucić, bo mozna podciągnąć pod mix owczarka, a zawsze zwiększy to szanse

Posted

malibo57 napisał(a):
Miejsce psa jest na łóżku - to jego naturalne środowisko:p

Jak najbardziej.... hehehhehe tylko i wylacznie na lozku, ewentualnie na kanapie hehehhe

Pieknaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Szantaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Posted

Gdybym miała wybrać sunię, którą chciałabym adoptować (bez rozważań, która najbiedniejsza, najstarsza, z najmniejszymi szansami na adopcję) - wybrałabym Szantę. Od pierwszej chwili, gdy ją zobaczyłam, wiedziałam, że jest jak najbardziej w moim "typie": owczarkowata, mądre oczy, wierna, wybitny słodziak.

Gdy clo zapytała jakieś 2 miesiące temu, jaką adopcyjną sunię z Palucha "polecam", aż podskoczyłam z radości, że pojawiła się szansa dla Szanty :)

Posted

Szanta już jest u mnie. Zapoznaje się z innymi psiakami. Gadają, ze aż po okolicy przekłada. Opowuiadają sobie coś.
Szanta milutka i bardzo zadowolona ze spaceru, do boksu nie chciała wejść - znowu boks. Ale myślę, że szybko pozna na czym polega różnica i nie będzie tak źle.

Posted

ona jest piekna!!!!naprawde cudna!!!ciotki kochane od teraz prosze by wszystkie deklaracje i pieniazki na szante zostaly przekazywane malibo kochanej bo teraz ona zbiera na nasza ksiezniczke:))