Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miałem na myśli Fritza-Leona z którym była poprzednio w boksie na rejonie 6 czyli tym w którym obecnie jest Szanta z nowym zestawem. A co do starego F127 z którego oboje pochodzili to faktycznie - rozeszły się tak jak APSA pisze.

Posted

Szanta Ty szczesciaro :)

Nie obraz sie sunia.... ale tu taka straszna psia bida jest - moze ktos zajrzy i do niego?

Czy mozecie zajrzec do tej psiej bidy bardzo prosze.....

Polamany znaleziony mieszkal w betonowej rurze pod mostem - tragiczna psia bida....

http://www.dogomania.pl/threads/179385-Lucky-poturbowany-psiak-w-potrzebie-ZBIERAMY-KASAE-NA-DT-I-LECZENIE

Posted

nasz podopieczny Troll znalazł wspaniały domek. Deklaracje zlożona na przystojniaka przeniosę w poniedziałek na SZANTĘ zlecenie stałe niewielkie ale... przyda się 10 zł. ten pies miał ogromne szczęście( cudowny, łagodny przytulak skazany na igiełkę za etykietką agresywnego!!!) może Szanta je odziedziczy wraz z ta dyszką???

Posted

Przecudnej urody jest Szantunia :loveu:. Wieczorem poczytam cały wątek, bo na razie trochę tylko "poskakałam".
Przy okazji tego "skakania":

Emigrantka napisał(a):
O Boszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee a to drugie biedactow kolo Szanty?

Tez prosi.... tylko tak niesmialo z tylu za Szanta :(

Te jego oczęta... :placz:, jaki bidulek...

Posted

A ja czekam na wiesci od Clo i Malibo - bo wiem, ze mialy ciekawe plany odnosnie hotelikowania Szanty i nie wiem czy cos z tego wyszlo

Super, ze tyle osob zaglada tutaj!!

Posted

Apsa, nie wie?! ojej... :oops:
Ale to znaczy, że ostatnio za mało z nami rozmawia :mad:

Oby, oby te plany wyszły :cool3:

Szarotka- Szanta wprawdzie obok kaukaza stała (swego czasu była zakochana w Filtzu, takim mixie kaukazim) ale nie ma nic z ta rasą wspólnego ;)