feliksik Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 o rany to wizyta dla Szantusi? no to jak wyszła? Quote
OlimpiaK Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Wizyta wyszła całkiem dobrze jak na pierwszą konfrontację kotów z Szantą, ale pani nie dzwoni, więc na razie czekamy na decyzję. Quote
OlimpiaK Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 nowe zdjęcia Szanty ze spaceru :) https://www.facebook.com/media/set/?set=a.311264858917403.75447.100001016737390&type=3 Quote
OlimpiaK Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 i dla tych co nie mają fb :) http://s1016.photobucket.com/albums/af289/OlimpiaK/Szanta%20do%20adopcji/ na zachętę :D Quote
malibo57 Posted May 11, 2012 Author Posted May 11, 2012 Pani, która odwiedziła Szantę i przyjęła rewizytę nie jest jeszcze zdecydowana. Quote
Asiaczek Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Hm, ciekawe, w czym jest problem, aby podjąć decyzję pozytywną dla Szanty... No nic, ja w kazdym bądź razie - zaciskam:) pzdr. Quote
OlimpiaK Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Problem polega na tym, że decyzja musi być nie tylko pomyślna dla Szanty, ale i dla dwóch kotów, które są rezydentami ewentualnego domu ;) Szantuś szuka domu, ale nic na siłę. Quote
paula_t Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Przepraszam za pisanie nie na temat, ale potrzebujemy pomocy:-( http://www.dogomania.pl/forum/threads/226652-Maniek-wykrzywiona-%C5%82apka-dziura-na-ciele-i-w-sercu-i-jedno-marzenie-by-godnie-%C5%BCy%C4%87 Quote
OlimpiaK Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 nikt do Szantosi nie zagląda :( a lalunia dzisiaj robiła za modelkę :) Quote
malibo57 Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 Dzień dobry:) Piękna Dama. Jak waga i apetyt? Samopoczucie? Quote
OlimpiaK Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 waga nie wiem, bo ostatnio nam nie po drodze do weta :eviltong: apetyt jak zwykle wilczy :razz:, samopoczucie łobuza :evil_lol: tylko domku wciąż brak... :shake: Quote
malibo57 Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 Tak, szkoda, że nie ma domu. Ale reszta pocieszająca:) Quote
Asiaczek Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 [quote name='OlimpiaK']nikt do Szantosi nie zagląda :( a lalunia dzisiaj robiła za modelkę :) NOnono.... piekne zdjęcia:) pzdr. Quote
OlimpiaK Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Po dzisiejszym dniu mam ochotę Szantusi powyrywać zęby... :mad: Obgryzła mi stolik kawowy w dużym pokoju... Nie wiem dlaczego, bo jak stał w innym miejscu to się nim nie interesowała, a teraz go popsuła... :roll: Poza tym u nas wszystko w porządku, chociaż domku własnego nadal brak. Quote
malibo57 Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 O rany! Coś się wydarzyło? Nowe zwierzątko w domu? Jakaś zmiana w rutynie? Co jej odbiło?:shake: Quote
APSA Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Skoro bycie grzeczną nie przynosiło efektów, to może Szanta uznała, że pokazując rogi zostanie w końcu wykopana do ds ;) Quote
OlimpiaK Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 APSA napisał(a):Skoro bycie grzeczną nie przynosiło efektów, to może Szanta uznała, że pokazując rogi zostanie w końcu wykopana do ds ;) ten argument mi się podoba :D w sumie to nie wiem co się stało, myślałam, że może to przez burze, które były, ale to jednak myślę, że z nudów. po przestawieniu kilkanaście dni temu stolika w inne miejsce Szanta czasem go lizała w mojej obecności, nie wiem dlaczego i dlaczego dopiero teraz, ale po upomnieniach przestawała. jak mnie w domu nie było to nie miał kto upomnieć, może dlatego ją poniosło. ;) to nie pierwszy mebel, który został uszkodzony przez dt-ciaka u mnie w domu, więc jak to zwykle bywa - mówi się trudno. ;) ważne, że nie narozrabiała tak, by zrobić krzywdę sobie, czy innemu zwierzakowi u mnie w domu i to się liczy. Quote
Asiaczek Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 OlimpiaK napisał(a):Po dzisiejszym dniu mam ochotę Szantusi powyrywać zęby... :mad: Obgryzła mi stolik kawowy w dużym pokoju... Nie wiem dlaczego, bo jak stał w innym miejscu to się nim nie interesowała, a teraz go popsuła... :roll: Poza tym u nas wszystko w porządku, chociaż domku własnego nadal brak. Wariatka.... A może właśnie ta zmiana miejsca dla stolika jej nie podpasowała... pzdr. Quote
Temida Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Przepraszam za off, ale to mnie przerasta, gdyż mamy 14 psów pod opieką. Może ktoś coś poradzi na sytuację z linku :-( http://tablica.pl/oferta/dwa-fajn******-do-strozowania-dwie-budy-radomsko-ID1disH.html Quote
OlimpiaK Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 hop hop ;) Szantusia się przypomina :painting: coraz mocniej się zastanawiam nad zgoleniem jej futra, które jest piękne, ale w te upały ją wykańcza... jak tylko moja koleżanka groomerka wróci z urlopu zapytam czy jakoś ładnie tniemy, czy ordynarnie golimy...:chainsaw: :D Quote
__Lara Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='OlimpiaK']hop hop ;) Szantusia się przypomina :painting: coraz mocniej się zastanawiam nad zgoleniem jej futra, które jest piękne, ale w te upały ją wykańcza... jak tylko moja koleżanka groomerka wróci z urlopu zapytam czy jakoś ładnie tniemy, czy ordynarnie golimy...:chainsaw: :D[/QUOTE] Ordynarnie golimy, hehehe. :diabloti: Quote
Asiaczek Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='__Lara']Ordynarnie golimy, hehehe. :diabloti:[/QUOTE] Tez bym byla za tym:) pzdr. Quote
Recommended Posts