*kleo* Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 A ja mam jutro koło z metod uszlachetniania pierza, zaraz będzie trzeba się zabrać za naukę ;) Cześć Pączki :p Quote
*Agnieszka* Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Cześć Weronika:multi:jak tam w szkole??? Quote
Connected Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 jot11 napisał(a):Cześć Weronika :multi: Uczysz się? :razz: Hej, hej . no niestety nie mam wyboru, bronię się jak mogę , ale wreszcie kiedyś trzeba się wziąć do roboty :cool3::evil_lol::evil_lol: kiniaaa napisał(a):Hej Wercia ;) A to faktycznie dużo nauki, najgorzej pewnie fizyka i polski:p a ja się męczę z zadaniami z zarządzania projektami inwestycyjnymi i też nie jest zbyt miło... :( Cześć :lol: z fizy to na szczęście sama teoria, bo jakby zadania były to już bym leżała :oops: na szczęście mamy takiego pana że można ściągać ile wlezie :oops: jedno doświadczenie musiałam zobaczyć to zerknęłam sobie do zeszyty a cooo:eviltong: tylko z drugiej strony to tak średnio bo mało wynosimy z tych lekcji.. do tablicy chodzą sami ci co chcą no i się nie przykładam a potem nie umiem rozwiązywać tych zadań :mad: chrupcia napisał(a):Ja też jakos dużo nauki mam i do tego te różańce musze robić... :roll: jeszcze dwa.. Cześć:p Heeej :multi:mi został tylko jeden , jutro pójdę . :lol: *kleo* napisał(a):A ja mam jutro koło z metod uszlachetniania pierza, zaraz będzie trzeba się zabrać za naukę ;) Cześć Pączki :p Witamy :cool3: hmm , bardzo ciekawy temat tego koła :evil_lol::evil_lol: opowiedz nam coś więcej o tym uszlachetnianiu pierza ;) agamewa napisał(a):Cześć Weronika:multi:jak tam w szkole??? Czeeeść ;) a doobrzee , na szczęście jutro piątek . tylko z polaka zostało mi się troche poduczyć (pani przeniosła klasówkę) no i na biolę trzeba się 'naumieć' pocieszające jest to że jutro ostatni dzień.. i będę mogła sobie odpocząć . :multi: Pączek właśnie zapragnął sobie wejść na okno, leży nieruchomo na parapecie i obserwuje co się dzieje za oknem :evil_lol::evil_lol: Quote
*kleo* Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Connected napisał(a):Witamy :cool3: hmm , bardzo ciekawy temat tego koła :evil_lol::evil_lol: opowiedz nam coś więcej o tym uszlachetnianiu pierza ;) Na pewno chcecie to czytać? :eviltong: To wcale nie jest takie ciekawe, z resztą na pewno nie planuję pracy w zakładach pierzarskich, więc nie wiem po co mi to... Quote
andzia23 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Cześć Weronika i Pączuszek:multi: ucałuj słodziaka:kiss_2: Quote
Connected Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 *kleo* napisał(a):Na pewno chcecie to czytać? :eviltong: To wcale nie jest takie ciekawe, z resztą na pewno nie planuję pracy w zakładach pierzarskich, więc nie wiem po co mi to... tak z grubsza opowiedz, o co chodzi w tym :evil_lol: andzia23 napisał(a):Cześć Weronika i Pączuszek:multi: ucałuj słodziaka:kiss_2: witamy :multi: już ucałowany :lol: No na reszcie mamy weekend. nie wiem co się dzieje ale Pączek się dziwnie zachowuje, jakby jakąś chandrę miał :roll: cały czas na parapecie chce leżeć, i może tak z dwie godziny.. ogólnie jakoś mniej ruchliwy jest dziś, niż zwykle. nie wiem , a może mu coś zaszkodziło ? ostatnio lubi podgryzać oparcie od łóżka mojego..:mad: ale muszę powiedzieć że Pączek zaczął reagować na komendę 'siad'. tylko w sumie działa tylko wtedy jak stoję nad nim.. :oops: mimo wszystko się cieszę, że nauka nie poszła na marne :eviltong: :lol: lepszy rydz niż nic :evil_lol: Tak jak już wspominałam jutro przyjeżdża ciocia, nie wiem więc jak to będzie z czasem na internet..:oops:;) zajrzę wieczorkiem , to dodam resztę zdjęć z zeszłego tygodnia Quote
chrupcia Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Cześć Weronika :) wymarzony weekend od poniedziałku :multi: Quote
Borówka16 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Cześć Werka :) http://img411.imageshack.us/img411/6991/dsc00379rh.jpg Śliczny pan Pącz i jaki dumny :lol: :p Quote
Connected Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 [quote name='agamewa']Cześć Weronika:) Hej Aga ;) [quote name='chrupcia']Cześć Weronika :) wymarzony weekend od poniedziałku :multi: Cze Kasia, no na reszcie nadszedł czas 'leżenia' [quote name='Borówka16']Cześć Werka :) http://img411.imageshack.us/img411/6991/dsc00379rh.jpg Śliczny pan Pącz i jaki dumny :lol: :p Cześć Ola ;) Quote
*Agnieszka* Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Witamy się:multi: Obiecałam sobie dziś dłużej pospać..marzenie ech...a to dzieciaki spać nie dają,psy po mnie zaczęły biegać..no jakaś masakra,i jak tu się można wyspać???przegoniłam całe towarzystwo ale i tak już nic z tego. Quote
Connected Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 Obiecane zdjęcia :cool3: Wiecie oglądałam wczoraj horror na jedynce, mimo że nikt nie spał w domu światła pozapalane to z mamą drżałyśmy ze strachu :-o:evil_lol::evil_lol: Quote
Connected Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 agamewa napisał(a):Witamy się:multi: Obiecałam sobie dziś dłużej pospać..marzenie ech...a to dzieciaki spać nie dają,psy po mnie zaczęły biegać..no jakaś masakra,i jak tu się można wyspać???przegoniłam całe towarzystwo ale i tak już nic z tego. Cześć ;) mnie Pącz o 8 skomleniem obudził.. po mnie Pącz tez biega , i to jeszcze z zabawką w pysku.. heh . na dodatek dziś mi się przeciągał na krawędzi łóżka i mnie pazurami po brodzie przejechał.. Quote
*Agnieszka* Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 http://i51.tinypic.com/eskjr4.jpg He he jak fajnie tu wyszedł Miałam oglądać ten horror ale przypomniałam sobie że muszę przecież jeszcze wykąpać mojego brudasa:p i o czym był? Quote
kiniaaa Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Hej :multi: http://i54.tinypic.com/2m3sk8o.jpg śliczny Pączuś :loveu: miłej soboty :) Quote
Yoko2009 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 http://i54.tinypic.com/2m3sk8o.jpg śliczne sreberko Quote
Karolina. Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Pączek śliczny :) A co to za piesek na łańcuchu? Quote
*kleo* Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 http://i51.tinypic.com/eskjr4.jpg skąd ja to znam, moje dziołchy jak węszą na spacerze to co rusz któraś ma liście we włosach, a Uli jeszcze gratis na papilotach się zaczepiają ;) [quote name='Connected']tak z grubsza opowiedz, o co chodzi w tym :evil_lol: Uczą nas skąd i jak się pozyskuje pierze, jakie się nadaje na wsady i co się z nim robi zanim zostanie uszyta kołdra czy poduszka. Czyli ogólnie takie tam pierdoły :eviltong: Quote
chrupcia Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 http://i51.tinypic.com/eskjr4.jpg z Pączka wcale nie taki pączek ;) śliczny jest :loveu: i widzę chyba nowe szeleczki, bo wcześniej chyba mieliście niebieskie pamiętam :p my na obroże przeszliśmy ostatnio i smycz zwykłą :) Quote
Pegaza Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Pytalas o oceny i dlaczego sie mialam wybrac do tej nauczycielki -jeszcze tam nie doszlam w dzien ktory zaplanowalam tam sie wybrac poszlam na pogrzeb do sasiada a potem nie mialam dnia wolnego by sie ponownie wybrac w kazdym badz razie chodzi mi o to ze pewne pupilki kleczaly na kolanach przed nauczycielka by im podniosla ocene no i ta to uczynila wiec wkurzylam sie bo jak podnosi oceny to wszystkim a nie tylko wybrancom.. no i takich przykladow moglam by tu wymieniac bez konca... widzialam fotki z psem ktorego nie znam to jakis znajomy piesek przy tej budzie? Quote
*Jot* Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Cześć Weronika :multi: http://i51.tinypic.com/eskjr4.jpg jak pancia nie karmi to trzeba jakoś sobie radzić. :evil_lol: Super foteczki :loveu: Quote
Connected Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 [quote name='agamewa']http://i51.tinypic.com/eskjr4.jpg He he jak fajnie tu wyszedł Miałam oglądać ten horror ale przypomniałam sobie że muszę przecież jeszcze wykąpać mojego brudasa:p i o czym był? od początku nie oglądałam ale to jacyś młodzi ludzie opowiadali sobie jakieś straszne historie . Czwórka nastoletnich przyjaciół – Lauren, Alex, Cliff i Eric – wraca nocą z koncertu. Ich samochód nieoczekiwanie psuje się gdzieś na odludziu, a młodzi zmuszeni są do przeczekania na nadchodzącą pomoc. Zaszywają się w lesie, gdzie rozpalają ognisko, a dla zabicia czasu opowiadają sobie mrożące krew w żyłach opowieści. W pierwszej z nich para małżonków wybiera się w podróż poślubną do smętnego lasu, który to chce odwiedzić jedno z nich. Rick i Valerie, bo tak nazywają się nieszczęśnicy, ignorują ostrzeżenia zdziwaczałego mężczyzny, odciągającego ich od lasu, i pozostają w nim na noc. Nocą zaczynają dziać się niepokojące rzeczy. Bohaterką drugiej opowieści jest nastoletnia Amanda, którą rodzice pozostawiają pod opieką starszej siostry w domu. Na nieszczęście Amandy, jej siostra nie zostaje z dziewczynką w domu, a nowo poznana w Internecie i chłonna ciekawych znajomości Jennifer okazuje się... niebezpiecznym psychopatą. W trzeciej opowieści poznana przez motocyklistę piękna dziewczyna okazuje się duchem. pokusiałam się o wklejenie czegoś z netu :eviltong: [quote name='kiniaaa']Hej :multi: http://i54.tinypic.com/2m3sk8o.jpg śliczny Pączuś :loveu: miłej soboty :) cześć , dzięki :eviltong: [quote name='Karolina.']Pączek śliczny :) A co to za piesek na łańcuchu? to piesek u babci, na wsi przy budzie stoi ... tzn teraz to się praktycznie cały czas urywa i lata po podwórku ;) pamiętam jak go sąsiad przyniósł , to wujek od małego go rozpieścił bo go drapał po brzuchu, teraz jak się do niego podejdzie to się kładzie na plecy :evil_lol: [quote name='chrupcia']http://i51.tinypic.com/eskjr4.jpg z Pączka wcale nie taki pączek ;) śliczny jest :loveu: i widzę chyba nowe szeleczki, bo wcześniej chyba mieliście niebieskie pamiętam :p my na obroże przeszliśmy ostatnio i smycz zwykłą :) noo właśnie jakiś słaby ten Pączek :evil_lol: sporo waży , ale żeberka czuć :cool3: [quote name='Axela_']śliczny, śliczny, śliczny i śliczny ;) dzięki :oops: [quote name='Pegaza']Pytalas o oceny i dlaczego sie mialam wybrac do tej nauczycielki -jeszcze tam nie doszlam w dzien ktory zaplanowalam tam sie wybrac poszlam na pogrzeb do sasiada a potem nie mialam dnia wolnego by sie ponownie wybrac w kazdym badz razie chodzi mi o to ze pewne pupilki kleczaly na kolanach przed nauczycielka by im podniosla ocene no i ta to uczynila wiec wkurzylam sie bo jak podnosi oceny to wszystkim a nie tylko wybrancom.. no i takich przykladow moglam by tu wymieniac bez konca... widzialam fotki z psem ktorego nie znam to jakis znajomy piesek przy tej budzie? noo to tak nie powinno się robić :mad: w słysznej sprawie więc musisz się pofatygować do tej szkoły :eviltong: a to piesek mojej babci ;) [quote name='kiniaaa']Werka a Ty gdzie się zapodziałaś? a no zniknęłam na pare dni :oops: nie miałam kiedy zajrzeć . Zalatane te dni takie były Quote
chrupcia Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Cześć Weroinika :) kurczę.... tak się czekało na ten weekend, a przeminął strasznie szybko.. wrrr. jutro już do szkoły :roll: Quote
Recommended Posts