*Agnieszka* Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Najgorzej chyba wspominam zabalsowane żaby w fenotolu(tak to chyba się nazywało???)..fuj.... Quote
andzia23 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Hej:multi: Wpadliśmy zobaczyć co u was słychać:lol: Quote
Connected Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 kiniaaa napisał(a):No to super, że się chłopak wyhasał :D trzeba korzystać z ostatnich kilku dni ładnej pogody ;) Więc czekamy na fotki... :p I przy okazji wpadnij do nas na coś nowego :D ok, zaraz wpadne :) andzia23 napisał(a):Hej:multi: Wpadliśmy zobaczyć co u was słychać:lol: Cześć, u nas wszystko dobrze. zmęczeni leży . Na zdjęcia poczekajcie jeszcze troche dziewczyny, musze wziąć kąpiel :evil_lol::evil_lol: Quote
Connected Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Obiecane zdjęcia ;) coś mi tinypic nawala :mad: musiałam na imageshacku zlinkować , eh ten internet mnie dobija :shake: nie no tylko jedna fotka wyszła w tym image a tyle wgrywałam :angryy: jutro dam resztę teraz mam dość Quote
chrupcia Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 http://img411.imageshack.us/img411/6991/dsc00379rh.jpg widzę że Pączek już ma dość dużo włosów na grzebiecie :cool3: jeszcze troche i będzie się firanka pokazywać pewnie ;) Quote
kiniaaa Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 http://img411.imageshack.us/img411/6991/dsc00379rh.jpg ale Pączusiowi już włoski urosły ładnie:) taki jaśniutki aniołek tu wyszedł ;) to czekamy niecierpliwie jutro na resztę fotek :D Quote
*Agnieszka* Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Faktycznie Pączkowy ładnie zarasta...oby Werka tak dalej;) Quote
Connected Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 [quote name='chrupcia']http://img411.imageshack.us/img411/6991/dsc00379rh.jpg widzę że Pączek już ma dość dużo włosów na grzebiecie :cool3: jeszcze troche i będzie się firanka pokazywać pewnie ;) właśnie na grzbiecie już podrosły mu, już nie jest tak 'łyso':evil_lol: a grzywka jeszcze troche i oczy zasłoni :p [quote name='kiniaaa']http://img411.imageshack.us/img411/6991/dsc00379rh.jpg ale Pączusiowi już włoski urosły ładnie:) taki jaśniutki aniołek tu wyszedł ;) to czekamy niecierpliwie jutro na resztę fotek :D podrosły już , to prawda. no jaśniutki to jest :evil_lol::evil_lol: ale aniołek to w żadnym wypadku :diabloti: [quote name='agamewa']Faktycznie Pączkowy ładnie zarasta...oby Werka tak dalej;) zapuścimy, zapuścimy :cool3: już się nie mogę doczekać, bo teraz to praktycznie nawet nie mam co uczesać :evil_lol: Witam się z wami , dziś niedziela... i to jeszcze taka marna pogoda. Nie lubię niedziel , a to dlatego że to już ostatni dzień odpoczywania :roll: Pączek dał mi dzisiaj troche pospać, o 8 byliśmy zwarci i gotowi do wyjścia :evil_lol: Quote
*Jot* Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Cześć Weronika :multi: http://i54.tinypic.com/2dqc04.jpg ledwo go tutaj widać. :diabloti: Ładnie już Pączuś zarasta :loveu: Quote
kiniaaa Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Connected napisał(a): Witam się z wami , dziś niedziela... i to jeszcze taka marna pogoda. Nie lubię niedziel , a to dlatego że to już ostatni dzień odpoczywania :roll: Pączek dał mi dzisiaj troche pospać, o 8 byliśmy zwarci i gotowi do wyjścia :evil_lol: Hej Werka! U nas pogoda też nieciekawa... Oj to rzeczywiście dał Ci pospać, jak na Pączka to dobra godzina :p Mnie mój śpioch w ogóle nie budzi, raczej ja jego ;) dziś o 9:30 :razz: Quote
megi82 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 cześc a gdzie reszta fotek,bo obiecałas??? Quote
Mawe Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Witamy się niedzielnie i nie wieczorowo :) Quote
*kleo* Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 http://img411.imageshack.us/img411/6991/dsc00379rh.jpg no no, trochę już kudełki dłuższe :p Jestem ciekawa kiedy Gracka mi zarośnie, chociaż pewnie jak tylko to nastąpi znów wpadnie pod maszynkę :evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Cze niedzielne:) taa o szkole to mi nawet nie mowcie ja sie tam wybieram ale opierdzielic nauczycielke bo nie podobaja mi sie jej formy oceniania..wrr Quote
Connected Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 megi82 napisał(a):cześc a gdzie reszta fotek,bo obiecałas??? cześć, przepraszam ale mam nawał nauki i po prostu nawet nie mam kiedy odetchnąć , na dogo już mnie z ponad 1 dzień nie było :roll: agamewa napisał(a):Witamy się:multi: hej ;) Mawe napisał(a):Witamy się niedzielnie i nie wieczorowo :) cześć :lol: Pegaza napisał(a):Cze niedzielne:) taa o szkole to mi nawet nie mowcie ja sie tam wybieram ale opierdzielic nauczycielke bo nie podobaja mi sie jej formy oceniania..wrr Hej , a co się stałooo ?:evil_lol: iwa63 napisał(a):Witamy Pączusie Focie śliczniusie:))) Dzięki i również witamy ;) dysia-u napisał(a):wpadłam z życzeniami miłego dnia dziękuję i wzajemnie :cool3: Widzę u nas dużego ruchu nie ma , ostatnio nie mam czasu żeby wpaść na dogo - a mnie również uzależnienie dopadło :evil_lol: i nie mogę wytrzymać teraz :-(:evil_lol::evil_lol: Fotek nie obiecuję bo nie wiem kiedy będę miała dłuższą chwilkę wolnego :oops: Quote
megi82 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 ok to czekamy na więcej czasu znam to-ja też ostatnio nie mam czasu na sesje Quote
Connected Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 megi82 napisał(a):ok to czekamy na więcej czasu znam to-ja też ostatnio nie mam czasu na sesje tyle nauki się zwaliło na ten tydzień że to masakra jakaś, codziennie prawie na każdy przedmiot trzeba umieć bo kartkówka.. w życiu nie miałam takiego ciężkiego tygodnia. Wpadłam tylko na chwilkę odwiedzić was i zaraz lece... fizyka, sztuka i polski mnie wzywają... agamewa napisał(a):Cześć Weronika:) Hej Aga :) dagos1 napisał(a):Cześć Weronika, uściskaj Pącza. Cześć , zaraz go uściskam , tylko mi się nawinie :) Quote
*Jot* Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Cześć Weronika :multi: Uczysz się? :razz: Quote
kiniaaa Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Hej Wercia ;) A to faktycznie dużo nauki, najgorzej pewnie fizyka i polski:p a ja się męczę z zadaniami z zarządzania projektami inwestycyjnymi i też nie jest zbyt miło... :( Quote
chrupcia Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Ja też jakos dużo nauki mam i do tego te różańce musze robić... :roll: jeszcze dwa.. Cześć:p Quote
Recommended Posts