Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 974
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kiniaaa napisał(a):
No to super, że się chłopak wyhasał :D trzeba korzystać z ostatnich kilku dni ładnej pogody ;)
Więc czekamy na fotki... :p
I przy okazji wpadnij do nas na coś nowego :D

ok, zaraz wpadne :)

andzia23 napisał(a):
Hej:multi:
Wpadliśmy zobaczyć co u was słychać:lol:

Cześć, u nas wszystko dobrze. zmęczeni leży .

Na zdjęcia poczekajcie jeszcze troche dziewczyny, musze wziąć kąpiel :evil_lol::evil_lol:

Posted

Obiecane zdjęcia ;) coś mi tinypic nawala :mad: musiałam na imageshacku zlinkować , eh ten internet mnie dobija :shake:

nie no tylko jedna fotka wyszła w tym image a tyle wgrywałam :angryy: jutro dam resztę teraz mam dość

Posted

[quote name='chrupcia']http://img411.imageshack.us/img411/6991/dsc00379rh.jpg widzę że Pączek już ma dość dużo włosów na grzebiecie :cool3: jeszcze troche i będzie się firanka pokazywać pewnie ;)
właśnie na grzbiecie już podrosły mu, już nie jest tak 'łyso':evil_lol: a grzywka jeszcze troche i oczy zasłoni :p

[quote name='kiniaaa']http://img411.imageshack.us/img411/6991/dsc00379rh.jpg ale Pączusiowi już włoski urosły ładnie:) taki jaśniutki aniołek tu wyszedł ;)
to czekamy niecierpliwie jutro na resztę fotek :D
podrosły już , to prawda. no jaśniutki to jest :evil_lol::evil_lol: ale aniołek to w żadnym wypadku :diabloti:

[quote name='agamewa']Faktycznie Pączkowy ładnie zarasta...oby Werka tak dalej;)
zapuścimy, zapuścimy :cool3: już się nie mogę doczekać, bo teraz to praktycznie nawet nie mam co uczesać :evil_lol:

Witam się z wami , dziś niedziela... i to jeszcze taka marna pogoda. Nie lubię niedziel , a to dlatego że to już ostatni dzień odpoczywania :roll: Pączek dał mi dzisiaj troche pospać, o 8 byliśmy zwarci i gotowi do wyjścia :evil_lol:

Posted

Connected napisał(a):

Witam się z wami , dziś niedziela... i to jeszcze taka marna pogoda. Nie lubię niedziel , a to dlatego że to już ostatni dzień odpoczywania :roll: Pączek dał mi dzisiaj troche pospać, o 8 byliśmy zwarci i gotowi do wyjścia :evil_lol:

Hej Werka!
U nas pogoda też nieciekawa...
Oj to rzeczywiście dał Ci pospać, jak na Pączka to dobra godzina :p
Mnie mój śpioch w ogóle nie budzi, raczej ja jego ;) dziś o 9:30 :razz:

Posted

megi82 napisał(a):
cześc
a gdzie reszta fotek,bo obiecałas???

cześć, przepraszam ale mam nawał nauki i po prostu nawet nie mam kiedy odetchnąć , na dogo już mnie z ponad 1 dzień nie było :roll:

agamewa napisał(a):
Witamy się:multi:

hej ;)

Mawe napisał(a):
Witamy się niedzielnie i nie wieczorowo :)

cześć :lol:

Pegaza napisał(a):
Cze niedzielne:)
taa o szkole to mi nawet nie mowcie ja sie tam wybieram ale opierdzielic nauczycielke bo nie podobaja mi sie jej formy oceniania..wrr

Hej , a co się stałooo ?:evil_lol:

iwa63 napisał(a):
Witamy Pączusie
Focie śliczniusie:)))

Dzięki i również witamy ;)

dysia-u napisał(a):
wpadłam z życzeniami miłego dnia

dziękuję i wzajemnie :cool3:

Widzę u nas dużego ruchu nie ma , ostatnio nie mam czasu żeby wpaść na dogo - a mnie również uzależnienie dopadło :evil_lol: i nie mogę wytrzymać teraz :-(:evil_lol::evil_lol: Fotek nie obiecuję bo nie wiem kiedy będę miała dłuższą chwilkę wolnego :oops:

Posted

megi82 napisał(a):
ok to czekamy na więcej czasu
znam to-ja też ostatnio nie mam czasu na sesje

tyle nauki się zwaliło na ten tydzień że to masakra jakaś, codziennie prawie na każdy przedmiot trzeba umieć bo kartkówka.. w życiu nie miałam takiego ciężkiego tygodnia. Wpadłam tylko na chwilkę odwiedzić was i zaraz lece... fizyka, sztuka i polski mnie wzywają...

agamewa napisał(a):
Cześć Weronika:)

Hej Aga :)

dagos1 napisał(a):
Cześć Weronika, uściskaj Pącza.

Cześć , zaraz go uściskam , tylko mi się nawinie :)

Posted

Hej Wercia ;)
A to faktycznie dużo nauki, najgorzej pewnie fizyka i polski:p a ja się męczę z zadaniami z zarządzania projektami inwestycyjnymi i też nie jest zbyt miło... :(