*Jot* Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Cześć Weroniko ze słodziakiem !! :multi::multi: Quote
Connected Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 [quote name='jot11']Cześć Weroniko ze słodziakiem !! :multi::multi: Witamy się i dziękujemy za komplementy :loveu: :cool3: [quote name='agamewa']Pewnie że szybko zleci:)ja też czekałam żeby mojemu Westowi kudełki urosły....i się doczekałam:)chociaż to nie jest taka długość jaką bym chciała u niego mieć ale myślę ze już bliżej niż dalej,chociaż nie dawno mu podcinałam tę firankę na dolę,no właśnie firankę bo takie liche te włoski miał i nie równe,teraz jest lepiej ale i tak będę musiała jeszcze raz obciąć by zrównać górę z dołem.... właśnie, nie ma co się przejmować bo ten czas leci tak szybko.. :roll: ja to mojego obetnę pewnie dopieroo łuhuhu w czerwcu jakoś , chyba że mu szybciej odrosną , ale dużo i tak ciachać nie będziemy bo jednak doszliśmy do wniosku że lepiej ja ma więcej tych włosów :evil_lol: Dziewczyny , mam pytanko ile wasze psiaki mają w kłębie ? na wystawach sędziowie zwracają na tą wysokość uwagę ? jeśli jest na przykład przekroczona troszkuu Quote
Kadina_Malina Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 http://i55.tinypic.com/sg343t.jpg http://i53.tinypic.com/14bkr9t.jpg Fajniutki :loveu: Buziaczkii i pozdrawiamy :razz: Quote
chrupcia Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Cześć Weronika :multi: jeśli chodzi o biegnący czas to prawda.. leci jak torpeda.. Jazz już ze mną 5miesięcy, a dopiero był taki czarny malutki, a teraz gość za 4misiące kończy rok :lol: Quote
Connected Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Kadina_Malina napisał(a):http://i55.tinypic.com/sg343t.jpg http://i53.tinypic.com/14bkr9t.jpg Fajniutki :loveu: Buziaczkii i pozdrawiamy :razz: dzięki :loveu: chrupcia napisał(a):Cześć Weronika :multi: jeśli chodzi o biegnący czas to prawda.. leci jak torpeda.. Jazz już ze mną 5miesięcy, a dopiero był taki czarny malutki, a teraz gość za 4misiące kończy rok :lol: Hej Kasia, mój 5 października już rok będzie miał .. Quote
chrupcia Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 hehe ma wtedy urodziny co moja siostra :lol: ok idę do szkoły... ;) Quote
Pegaza Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Wpadlam z rewizyta:) Pozdrawiamy z dziewczynami kawalera i jego pancią..:) Quote
Connected Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 chrupcia napisał(a):hehe ma wtedy urodziny co moja siostra :lol: ok idę do szkoły... ;) idź, idź trzeba się kształtować hahaha ja już na szczęście pooo ufff Pegaza napisał(a):Wpadlam z rewizyta:) Pozdrawiamy z dziewczynami kawalera i jego pancią..:) Hej, cieszymy się że nas odwiedziliście. Dzięki i również pozdrawiamy ;) Quote
chrupcia Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Connected napisał(a):idź, idź trzeba się kształtować hahaha ja już na szczęście pooo ufff ) teraz to ja tez juz po od 13 ;) Quote
Connected Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Ja to dziś pierwszy dzień, bo przecież cały tydzień poprzedni leżałam w domu.. Masakra jakaś , rano mi się godziny pomyliły dobrze że nie poszłam do szkoły, niby blisko mam ale tak to chociaż mogłam na dogo wpaść z rana :evil_lol: Quote
chrupcia Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 mnie coś zaczyna rozbierać choroba chyba, a ja tak nie lubie na początku wole w środku szkoły :lol: Quote
Connected Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 No teraz panują jakieś wirusy.. ja lubię sobie poleżeć ale najgorsze jest te nadrabiane, Quote
chrupcia Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 kiedy będą zdjęcia Pączka ?? ja chce jeszcze :lol: Quote
*Agnieszka* Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Witamy Was:)oj tak teraz taka pogoda że i wirusów pełno:(u mnie wszyscy już chorowali. Quote
*Jot* Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Hej :multi: No ja już przeziębienie przeszłam.Mam nadzieję,że już na całą zimę się wychorowałam.:evil_lol: Quote
Connected Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 chrupcia napisał(a):kiedy będą zdjęcia Pączka ?? ja chce jeszcze :lol: Kasia, jutro planuję zabrać koleżankę , Pącza i aparat w plener :cool3: takie dworkowe fotki dla odmiany :lol: miały być dziś ale tak wyszło że nie było kiedy.. agamewa napisał(a):Witamy Was:)oj tak teraz taka pogoda że i wirusów pełno:(u mnie wszyscy już chorowali. Cześć :multi: no już lepiej mieć to za sobą, bo to nic przyjemnego :shake: jot11 napisał(a):Hej :multi: No ja już przeziębienie przeszłam.Mam nadzieję,że już na całą zimę się wychorowałam.:evil_lol: Hej :multi::multi: u mnie już też po chorobie ;) ja też mam nadzieję że już starczy tych przeziębień do wiosny przynajmniej :evil_lol: Quote
Karolina. Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 jot11 napisał(a):Hej :multi: No ja już przeziębienie przeszłam.Mam nadzieję,że już na całą zimę się wychorowałam.:evil_lol: Ja tak samo Jolu ;) :) Teraz taki czas, że każdy chory, w szkole kichają, w busie kichają, na ulicy kichają aaa, i weź tu się nie zaraź ;) *** Przyszłam w odwiedziny, nie wiem czy tu już kiedyś byłam, i nie wiem czy powinnaś się cieszyć z tego że będę obserwowała Twoją galerię, bo ja nie zawsze bywam miła :diabloti: :evilbat: Ale w każdym bądź razie chciałam powiedzieć że Pączek ma bardzo fajne, smakowite imię :p ;) I że czekam na Jego zdjęcia ;) :) Quote
Connected Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Karolina. napisał(a):Ja tak samo Jolu ;) :) Teraz taki czas, że każdy chory, w szkole kichają, w busie kichają, na ulicy kichają aaa, i weź tu się nie zaraź ;) *** Przyszłam w odwiedziny, nie wiem czy tu już kiedyś byłam, i nie wiem czy powinnaś się cieszyć z tego że będę obserwowała Twoją galerię, bo ja nie zawsze bywam miła :diabloti: :evilbat: Ale w każdym bądź razie chciałam powiedzieć że Pączek ma bardzo fajne, smakowite imię :p ;) I że czekam na Jego zdjęcia ;) :) Cześć Karolina :multi: oj tam nie przesadzaj, na pewno jesteś miła :evil_lol::evil_lol: my się nie boiimyy :cool3: Quote
Karolina. Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Connected napisał(a):Cześć Karolina :multi: oj tam nie przesadzaj, na pewno jesteś miła :evil_lol::evil_lol: my się nie boiimyy :cool3: Jesteś tego pewna? Może chcesz się przekonać? :diabloti: :roflt: Quote
Connected Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Dziewczyny , mam pytanko ile wasze psiaki mają w kłębie ? na wystawach sędziowie zwracają na tą wysokość uwagę ? jeśli jest na przykład przekroczona troszkuu ** pytałam już ale chyba nie widziałyście ;) Quote
*Jot* Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Karolina. napisał(a): nie wiem czy powinnaś się cieszyć z tego że będę obserwowała Twoją galerię, bo ja nie zawsze bywam miła :diabloti: :evilbat: :evil_lol: :evil_lol: Karola,Ty zawsze Jesteś miła....czasami trochę inaczej ,ale MIŁA :diabloti: Quote
Connected Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Karolina. napisał(a):A chcesz się przekonać? :diabloti: :roflt: no mogę się przekonać, zależy co masz na myśli :evil_lol: :p Quote
Karolina. Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 :lol::lol::lol: *** Lucky ma ~21cm w kłębie Quote
Connected Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 hmm no to małoo . ;) Oj Karolina ja tam wierzę że miła jesteś i o ! ;)) Quote
chrupcia Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Ja zawsze mojego Jazz w kłębie mierzyłam tak że przystawiałam do ściany rysowałam kreche równo z łopatkami i wtedy sobie od tego mierzyłam i zawsze mi inaczej wychodziło... mniej wiecej 21.5cm, a ostatnio go zmierzyłam tak jak stał i 23cm, wiec raczej ma te 23 :) Weronika, a planujesz iść z Pączkiem na wystawę? ;) Quote
Recommended Posts