Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 974
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jot11']Cześć Weroniko ze słodziakiem !! :multi::multi:

Witamy się i dziękujemy za komplementy :loveu: :cool3:

[quote name='agamewa']Pewnie że szybko zleci:)ja też czekałam żeby mojemu Westowi kudełki urosły....i się doczekałam:)chociaż to nie jest taka długość jaką bym chciała u niego mieć ale myślę ze już bliżej niż dalej,chociaż nie dawno mu podcinałam tę firankę na dolę,no właśnie firankę bo takie liche te włoski miał i nie równe,teraz jest lepiej ale i tak będę musiała jeszcze raz obciąć by zrównać górę z dołem....

właśnie, nie ma co się przejmować bo ten czas leci tak szybko.. :roll: ja to mojego obetnę pewnie dopieroo łuhuhu w czerwcu jakoś , chyba że mu szybciej odrosną , ale dużo i tak ciachać nie będziemy bo jednak doszliśmy do wniosku że lepiej ja ma więcej tych włosów :evil_lol:

Dziewczyny , mam pytanko ile wasze psiaki mają w kłębie ? na wystawach sędziowie zwracają na tą wysokość uwagę ? jeśli jest na przykład przekroczona troszkuu

Posted

Cześć Weronika :multi:

jeśli chodzi o biegnący czas to prawda.. leci jak torpeda.. Jazz już ze mną 5miesięcy, a dopiero był taki czarny malutki, a teraz gość za 4misiące kończy rok :lol:

Posted

Kadina_Malina napisał(a):
http://i55.tinypic.com/sg343t.jpg
http://i53.tinypic.com/14bkr9t.jpg

Fajniutki :loveu:
Buziaczkii i pozdrawiamy :razz:

dzięki :loveu:
chrupcia napisał(a):
Cześć Weronika :multi:

jeśli chodzi o biegnący czas to prawda.. leci jak torpeda.. Jazz już ze mną 5miesięcy, a dopiero był taki czarny malutki, a teraz gość za 4misiące kończy rok :lol:

Hej Kasia, mój 5 października już rok będzie miał ..

Posted

chrupcia napisał(a):
hehe ma wtedy urodziny co moja siostra :lol:

ok idę do szkoły... ;)

idź, idź trzeba się kształtować hahaha ja już na szczęście pooo ufff

Pegaza napisał(a):
Wpadlam z rewizyta:)
Pozdrawiamy z dziewczynami kawalera i jego pancią..:)

Hej, cieszymy się że nas odwiedziliście. Dzięki i również pozdrawiamy ;)

Posted

Ja to dziś pierwszy dzień, bo przecież cały tydzień poprzedni leżałam w domu.. Masakra jakaś , rano mi się godziny pomyliły dobrze że nie poszłam do szkoły, niby blisko mam ale tak to chociaż mogłam na dogo wpaść z rana :evil_lol:

Posted

chrupcia napisał(a):
kiedy będą zdjęcia Pączka ?? ja chce jeszcze :lol:

Kasia, jutro planuję zabrać koleżankę , Pącza i aparat w plener :cool3: takie dworkowe fotki dla odmiany :lol: miały być dziś ale tak wyszło że nie było kiedy..

agamewa napisał(a):
Witamy Was:)oj tak teraz taka pogoda że i wirusów pełno:(u mnie wszyscy już chorowali.

Cześć :multi: no już lepiej mieć to za sobą, bo to nic przyjemnego :shake:

jot11 napisał(a):
Hej :multi:
No ja już przeziębienie przeszłam.Mam nadzieję,że już na całą zimę się wychorowałam.:evil_lol:

Hej :multi::multi: u mnie już też po chorobie ;) ja też mam nadzieję że już starczy tych przeziębień do wiosny przynajmniej :evil_lol:

Posted

jot11 napisał(a):
Hej :multi:
No ja już przeziębienie przeszłam.Mam nadzieję,że już na całą zimę się wychorowałam.:evil_lol:

Ja tak samo Jolu ;) :)

Teraz taki czas, że każdy chory, w szkole kichają, w busie kichają, na ulicy kichają aaa, i weź tu się nie zaraź ;)

Przyszłam w odwiedziny, nie wiem czy tu już kiedyś byłam, i nie wiem czy powinnaś się cieszyć z tego że będę obserwowała Twoją galerię, bo ja nie zawsze bywam miła :diabloti: :evilbat:

Ale w każdym bądź razie chciałam powiedzieć że Pączek ma bardzo fajne, smakowite imię :p ;) I że czekam na Jego zdjęcia ;) :)

Posted

Karolina. napisał(a):
Ja tak samo Jolu ;) :)

Teraz taki czas, że każdy chory, w szkole kichają, w busie kichają, na ulicy kichają aaa, i weź tu się nie zaraź ;)

Przyszłam w odwiedziny, nie wiem czy tu już kiedyś byłam, i nie wiem czy powinnaś się cieszyć z tego że będę obserwowała Twoją galerię, bo ja nie zawsze bywam miła :diabloti: :evilbat:

Ale w każdym bądź razie chciałam powiedzieć że Pączek ma bardzo fajne, smakowite imię :p ;) I że czekam na Jego zdjęcia ;) :)

Cześć Karolina :multi: oj tam nie przesadzaj, na pewno jesteś miła :evil_lol::evil_lol: my się nie boiimyy :cool3:

Posted

Connected napisał(a):
Cześć Karolina :multi: oj tam nie przesadzaj, na pewno jesteś miła :evil_lol::evil_lol: my się nie boiimyy :cool3:

Jesteś tego pewna? Może chcesz się przekonać? :diabloti:

:roflt:

Posted

Dziewczyny , mam pytanko ile wasze psiaki mają w kłębie ? na wystawach sędziowie zwracają na tą wysokość uwagę ? jeśli jest na przykład przekroczona troszkuu
**
pytałam już ale chyba nie widziałyście ;)

Posted

Karolina. napisał(a):
nie wiem czy powinnaś się cieszyć z tego że będę obserwowała Twoją galerię, bo ja nie zawsze bywam miła :diabloti: :evilbat:

:evil_lol: :evil_lol:
Karola,Ty zawsze Jesteś miła....czasami trochę inaczej ,ale MIŁA :diabloti:

Posted

Ja zawsze mojego Jazz w kłębie mierzyłam tak że przystawiałam do ściany rysowałam kreche równo z łopatkami i wtedy sobie od tego mierzyłam i zawsze mi inaczej wychodziło... mniej wiecej 21.5cm, a ostatnio go zmierzyłam tak jak stał i 23cm, wiec raczej ma te 23 :)

Weronika, a planujesz iść z Pączkiem na wystawę? ;)