dysia-u Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 http://i56.tinypic.com/vhw8zc.jpg ale on jaśniutki jest. Sliczny zabawke też ma okazałą hoho Quote
*kleo* Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 http://i51.tinypic.com/bim2d5.jpg "no i co mi przeszkadzasz?" :evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Witamy i dużo zdrówka życzymy:) Quote
Connected Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Pokażę wam kilka fotek jeszcze :eviltong: Miki, kumpel Pączka 1 kwiecień, jeszcze malutki i czarniutki hehe Hmm nie pamiętam czy już było to zdjęcie więc dodam A oto nasz zamek ciechanowski, akurat wylała nasza rzeka- Łydynia Quote
andzia23 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Witamy się po raz pierwszy w galerii Pączusia. Cudny jest!!! Pozdrawiamy i zapraszamy do nas. Quote
Connected Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Cześć, witamy nowego gościa :multi: zapraszam częściej :evil_lol: Quote
*Jot* Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Cześć !! http://i53.tinypic.com/14bkr9t.jpg ślicznotek :loveu::loveu: Zamek bardzo ładny.Kumpel Pączka też super.:loveu: Quote
Connected Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 No witamy się i dziękujemy :loveu: Quote
Sweet Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Hej:) http://i56.tinypic.com/2nsrk9j.jpg jaki łysolek:P I uszy ma duże;) hehe:D Quote
Connected Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 no duże duże są dość ;) :P Quote
*kleo* Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 http://i51.tinypic.com/efj420.jpg hehe zupełnie inny pies ;) Quote
Connected Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 no właśnie brakuje mi takiego 'owłosionego' Pączka :eviltong: teraz taka chudzinka.. ciekawe ile będzie mu odrastał ten włos teraz :???: Quote
Martens Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Ja u Was pierwszy raz ;) Bo właśnie odkryłam że Wy praktycznie moi sąsiedzi :) Z naszych okolic mało jest ludzi na dogo, niestety. Quote
andzia23 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Connected napisał(a):no właśnie brakuje mi takiego 'owłosionego' Pączka :eviltong: teraz taka chudzinka.. ciekawe ile będzie mu odrastał ten włos teraz :???: Witam się w ten brzydki czwartkowy dzień brrr!!! Na pewno jakiś czas będzie odrastał ja zastanawiam się czy nie obciąć Oskara tez z niego chudzielec a po obcięciu to jeszcze bardziej będzie widać i trochę szkoda mi tych kłaczków ale z drugiej strony uciążliwe są te jego włosy odpocząłby sobie troche od czesania. Quote
Connected Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Martens napisał(a):Ja u Was pierwszy raz ;) Bo właśnie odkryłam że Wy praktycznie moi sąsiedzi :) Z naszych okolic mało jest ludzi na dogo, niestety. hej, dziękujemy za odwiedziny :loveu::multi: no właśnie widzę że blisko mamy do siebie :eviltong: dziwne że nie ma nikogo z okolic na dogo oprócz nas :-o andzia23 napisał(a):Witam się w ten brzydki czwartkowy dzień brrr!!! Na pewno jakiś czas będzie odrastał ja zastanawiam się czy nie obciąć Oskara tez z niego chudzielec a po obcięciu to jeszcze bardziej będzie widać i trochę szkoda mi tych kłaczków ale z drugiej strony uciążliwe są te jego włosy odpocząłby sobie troche od czesania. ojj brzydki i to jak ! u nas niedawno była taka ulewa że szok :shake: niestety mamy net z neti i podczas deszczu nie działa :angryy: ja drugi raz na pewno już Pączka tak nie obetnę,jakoś wolę go z większą ilością włosów :evil_lol: my mamy z czesaniem problem właśnie, za żadne skarby nasz mały rozbójnik nie chce dać się uczesać. Jak był mały to nie było z tym problemu, stał grzecznie.. Może to wina szczotki , chyba jest za ostra :roll: Quote
andzia23 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Mi ładnie przy czesaniu leży tylko się boi. On ma bardzo dużo włosów i jak go dwa razy dziennie nie uczesze to później jest koszmar. Quote
Guest Fusiafusia Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Hej!!! twoja galeria też jest super :multi:......no i dzięx za odwiedziny :evil_lol: będę często wpadać ;) . Quote
*kleo* Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Connected napisał(a):no właśnie brakuje mi takiego 'owłosionego' Pączka :eviltong: teraz taka chudzinka.. ciekawe ile będzie mu odrastał ten włos teraz :???: Zależy do jakiej długości chcesz odhodować włos ;) Quote
Connected Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 andzia23 napisał(a):Mi ładnie przy czesaniu leży tylko się boi. On ma bardzo dużo włosów i jak go dwa razy dziennie nie uczesze to później jest koszmar. no to widzisz, zależy od włosa. ja na szczęście nie mam takie problemu, ale znów Pącz nie znosi czesania :roll: Axela_ napisał(a):Śliczny Pączek jak zawsze! :) dziękujemy :loveu: Ola & Kajtek napisał(a):Hej!!! twoja galeria też jest super :multi:......no i dzięx za odwiedziny :evil_lol: będę często wpadać ;) . dziękujemy za miłe słowa. zapraszamy serdecznie :loveu: *kleo* napisał(a):Zależy do jakiej długości chcesz odhodować włos ;) hmm, taki jak miał przed obcięciem by się przydał . :evil_lol: Quote
*kleo* Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Connected napisał(a):hmm, taki jak miał przed obcięciem by się przydał . :evil_lol: No to pewnie z pół roku byś sobie poczekała ;) Quote
*Agnieszka* Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Weronika mam nowe fotki-zapraszam:) Quote
Connected Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 agamewa napisał(a):Weronika mam nowe fotki-zapraszam:) byłam , widziałam :cool3: *kleo* napisał(a):No to pewnie z pół roku byś sobie poczekała ;) no to do wiosny pewnie , ach tam i tak szybko zleci :evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Pewnie że szybko zleci:)ja też czekałam żeby mojemu Westowi kudełki urosły....i się doczekałam:)chociaż to nie jest taka długość jaką bym chciała u niego mieć ale myślę ze już bliżej niż dalej,chociaż nie dawno mu podcinałam tę firankę na dolę,no właśnie firankę bo takie liche te włoski miał i nie równe,teraz jest lepiej ale i tak będę musiała jeszcze raz obciąć by zrównać górę z dołem.... Quote
Recommended Posts