Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 974
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pokażę wam kilka fotek jeszcze :eviltong:

Miki, kumpel Pączka

1 kwiecień, jeszcze malutki i czarniutki hehe

Hmm nie pamiętam czy już było to zdjęcie więc dodam

A oto nasz zamek ciechanowski, akurat wylała nasza rzeka- Łydynia

Posted

Connected napisał(a):
no właśnie brakuje mi takiego 'owłosionego' Pączka :eviltong: teraz taka chudzinka..
ciekawe ile będzie mu odrastał ten włos teraz :???:

Witam się w ten brzydki czwartkowy dzień brrr!!! Na pewno jakiś czas będzie odrastał ja zastanawiam się czy nie obciąć Oskara tez z niego chudzielec a po obcięciu to jeszcze bardziej będzie widać i trochę szkoda mi tych kłaczków ale z drugiej strony uciążliwe są te jego włosy odpocząłby sobie troche od czesania.

Posted

Martens napisał(a):
Ja u Was pierwszy raz ;)
Bo właśnie odkryłam że Wy praktycznie moi sąsiedzi :) Z naszych okolic mało jest ludzi na dogo, niestety.

hej, dziękujemy za odwiedziny :loveu::multi: no właśnie widzę że blisko mamy do siebie :eviltong: dziwne że nie ma nikogo z okolic na dogo oprócz nas :-o

andzia23 napisał(a):
Witam się w ten brzydki czwartkowy dzień brrr!!! Na pewno jakiś czas będzie odrastał ja zastanawiam się czy nie obciąć Oskara tez z niego chudzielec a po obcięciu to jeszcze bardziej będzie widać i trochę szkoda mi tych kłaczków ale z drugiej strony uciążliwe są te jego włosy odpocząłby sobie troche od czesania.

ojj brzydki i to jak ! u nas niedawno była taka ulewa że szok :shake: niestety mamy net z neti i podczas deszczu nie działa :angryy:
ja drugi raz na pewno już Pączka tak nie obetnę,jakoś wolę go z większą ilością włosów :evil_lol:
my mamy z czesaniem problem właśnie, za żadne skarby nasz mały rozbójnik nie chce dać się uczesać. Jak był mały to nie było z tym problemu, stał grzecznie.. Może to wina szczotki , chyba jest za ostra :roll:

Guest Fusiafusia
Posted

Hej!!! twoja galeria też jest super :multi:......no i dzięx za odwiedziny :evil_lol: będę często wpadać ;) .

Posted

Connected napisał(a):
no właśnie brakuje mi takiego 'owłosionego' Pączka :eviltong: teraz taka chudzinka..
ciekawe ile będzie mu odrastał ten włos teraz :???:

Zależy do jakiej długości chcesz odhodować włos ;)

Posted

andzia23 napisał(a):
Mi ładnie przy czesaniu leży tylko się boi. On ma bardzo dużo włosów i jak go dwa razy dziennie nie uczesze to później jest koszmar.

no to widzisz, zależy od włosa. ja na szczęście nie mam takie problemu, ale znów Pącz nie znosi czesania :roll:

Axela_ napisał(a):
Śliczny Pączek jak zawsze! :)

dziękujemy :loveu:

Ola & Kajtek napisał(a):
Hej!!! twoja galeria też jest super :multi:......no i dzięx za odwiedziny :evil_lol: będę często wpadać ;) .

dziękujemy za miłe słowa. zapraszamy serdecznie :loveu:

*kleo* napisał(a):
Zależy do jakiej długości chcesz odhodować włos ;)

hmm, taki jak miał przed obcięciem by się przydał . :evil_lol:

Posted

agamewa napisał(a):
Weronika mam nowe fotki-zapraszam:)

byłam , widziałam :cool3:

*kleo* napisał(a):
No to pewnie z pół roku byś sobie poczekała ;)

no to do wiosny pewnie , ach tam i tak szybko zleci :evil_lol:

Posted

Pewnie że szybko zleci:)ja też czekałam żeby mojemu Westowi kudełki urosły....i się doczekałam:)chociaż to nie jest taka długość jaką bym chciała u niego mieć ale myślę ze już bliżej niż dalej,chociaż nie dawno mu podcinałam tę firankę na dolę,no właśnie firankę bo takie liche te włoski miał i nie równe,teraz jest lepiej ale i tak będę musiała jeszcze raz obciąć by zrównać górę z dołem....