Axela_ Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Rzeczywiście, z Pączka taka chudzinka ;) A tak ostrzyżony wygląda jak sznaucerek :) Buziaki dla Was :* Quote
chrupcia Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Cześć Weronika :) ale Pączuś krótko ścięty i nie ma kiteczki :p Quote
Connected Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 no nie ma już kiteczki ;p to było takie ścięcie na próbe ;) żeby zobaczyć jak będzie wyglądał ;] no nic nie lepiej mu .. dziś jedziemy do weta.. Quote
*kleo* Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Cześć :) Sorry, ale kto mu tak uszy opitolił? I tak ma spore, a tak obcięte wyglądają na jeszcze większe [COLOR=PaleTurquoise](wiem, wiem, czepiam się, ale to już zboczenie zawodowe ;))[/COLOR] Quote
Nati28 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 witamy :) paczek faktycznie jak sznaucer teraz wyglada, ale ladnie ;), ale na przyszlosc nie pozwol obstrzyc mu tak tych uszu, bo nie zbyt one do niego pasuja Quote
Connected Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 a jak mają być obcięte ?:???: Fryzjerka go tak obcięła, ja się nie znam - to ona psy obcina :evil_lol: tak mama poszła z nim do weta, dostał jakieś tabletki na uspokojenie :eviltong: Quote
Borówka16 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 http://i54.tinypic.com/11ju680.jpg Fajny portrecik ;) A uszy - masakrycznie mu opitoliła :mad: Quote
dagos1 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Wg mnie mogła zostawić dłuższe włosy na łapkach, głowę zrobić bardziej na okrągło, a nie tak sznaucerowato. A uszy obcięła mu prawie całe, normalnie tnie się 1/3, a z tego co wiem, im większe ucho, tym mniej powinno być obcięte. Ale co tam, włos odrośnie:loveu: Quote
Doti1986 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 http://i54.tinypic.com/11ju680.jpg ale przystojniak:) Quote
*kleo* Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Connected napisał(a):a jak mają być obcięte ?:???: Fryzjerka go tak obcięła, ja się nie znam - to ona psy obcina :evil_lol: Yorkowe uszy tnie się standardowo na 1/3, tak jak z resztą dagos napisała. To że obcina nie znaczy, że się zna :eviltong: Quote
dysia-u Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 noooo mógl mieć troszke dłuższe włoski na uszach , ale teraz podobny bardziej do sznaucerka -też fajnie Quote
dagos1 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 *kleo* napisał(a): To że obcina nie znaczy, że się zna :eviltong: Święta prawda. Zresztą znam fryzjerkę, nie osobiście, bo nie byłam u niej, nie mam zaufania do osoby, która standardowo wyczesuje Yorkom podszerstek. Nie wie ile potrwa obcinanie yorka, zależy ile będzie podszerstka do wyczesania. Zresztą to ta sama, co już kiedyś pisałam, co twierdzi, że istnieje rasa Yorki angielskie. Quote
*Jot* Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 dagos1 napisał(a): nie mam zaufania do osoby, która standardowo wyczesuje Yorkom podszerstek. Yorki mają podszerstek? Zawsze myślałam,że to psy bez,tylko z włosem,który stale rośnie.:roll: Cześć !! Pączuś słodki :loveu::loveu: Quote
*kleo* Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 dagos1 napisał(a):Święta prawda. Zresztą znam fryzjerkę, nie osobiście, bo nie byłam u niej, nie mam zaufania do osoby, która standardowo wyczesuje Yorkom podszerstek. Nie wie ile potrwa obcinanie yorka, zależy ile będzie podszerstka do wyczesania. Zresztą to ta sama, co już kiedyś pisałam, co twierdzi, że istnieje rasa Yorki angielskie. Cisną mi się na usta pewne słowa, ale chyba nie wypada tego pisać :diabloti: Quote
dysia-u Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 eee co tam kleo nie wypada , wal prosto z mostu, po to nas masz , wszystko wysłuchamy Quote
*Agnieszka* Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 No tak od kiedy to york ma podszerstek ku.....mać!!! Quote
Axela_ Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 W imieniu Weroniki chciałam serdecznie wszystkich zaprosić na blog Pączka - http://mojyork.blog.pl/ ;) Quote
Connected Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 dzięki dziewczyny za rady , teraz jak coś nakieruję Panią fryzjer . ;) właśnie też mi się wydaje że główka powinna być bardziej na okrągło , ale w sumie jeśli chodzi o tą fryzurkę to to był taki eksperyment - nowa pani fryzjer i inna niż dotychczas fryzura. Jeśli chodzi o łapki to ona dużo mu nie ścinała , bo w sumie miał krótkie już takie ;) Quote
dysia-u Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 hej co tak przepadliscie bez wieści??!! Quote
Connected Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 jesteśmy jesteśmy ;) ja leżę zakatarzona w łóżku, wygrzewam się . Dobrze że mi laptopa naprawili to biorę go do łóżka i mogę odwiedzać was :evil_lol: jak się wygrzebię, to powędruję po aparat i wstawię kilka fotek Pącza :lol: Quote
dagos1 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Witamy Pączusia i jego biedną, chorą panią. Dużo zdrówka, czekamy na fotki. Quote
Connected Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 kurcze no nie wiem co się dzieje.. pododwałam zdjęcia , a tu mi wyskakuje komunikat że niezalogowana jestem , coś mnie wylogowało :mad:teraz nie chce mi się drugi raz tych zdjęć linkować.. :shake: przeciągamy się: Quote
Recommended Posts