chrupcia Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Witam:) Pączek jest słiczny;) dlaczego Pączek ?;) Quote
megi82 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='Connected']Dziękujemy ślicznie za miłe słowa i witamy wszystkich .:lol: Zdjęcia nowe jutro powinny być . :evil_lol: megi82 jestem wdzięczna za pomoc z banerkiem :multi:[/QUOTE] nie ma problemu-polecam się na przyszłość Quote
Connected Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 [quote name='karkakarka']Hej!! Jaki ładny baner :D[/QUOTE] dziękujemy :-D chrupcia - pani z hodowli tak go nazywała, może dlatego że był jej ulubieńcem ;) Quote
chrupcia Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='Connected']dziękujemy :-D chrupcia - pani z hodowli tak go nazywała, może dlatego że był jej ulubieńcem ;)[/QUOTE] Czesc:) to teraz rozumiem:) Quote
*Agnieszka* Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 No to mojego p.Ania Zwolińska nazywała Westerna Pusiem-no i tak zostało,reaguje na Pusio:)ale dlaczego Pusio?pojęcia nie mam?Chociaż szczerze mówiąc Western bardziej mi się podoba. Quote
*Jot* Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Hej !! Banerek śliczny. :loveu: Czekamy na foteczki.:cool3: Quote
chrupcia Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Mojego Jazz'a też inaczej nazywali chyba BOB, ale ja chciałam coś z muzyki albo BLUES, albo JAZZ, ale zostało Jazz i mówie że na drugie ma Blues;) i reagował na Bob, ale zaczeło się mówić od początku Jazz, Jazz, Jazz i po dniu już na Jazz'a reaguje:) Quote
*kleo* Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 A ja do Askana wołam synuś i przychodzi :eviltong: Quote
chrupcia Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 *kleo* napisał(a):A ja do Askana wołam synuś i przychodzi :eviltong: No to masz synusia;) Quote
Connected Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 Witam, witamy :-D u nas dziś pogoda dopisała , słoneczko grzeje ! Już umówiliśmy się z Pączusiem do fryzjera, ale dopiero na 22 maja.. niestety trzeba poczekać I mamy dla was kilka fotek z dziś ;) : nie ma to jak tarzać się w trawie, hehe może wieczorkiem będą jeszcze jakieś zdjęcia, jak na razie idziemy was poodwiedzać ;) Quote
Axela_ Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Ale Pączek jest śliczny ! ;) I te jego ogromne ucholki ! Przeboskie ;* Pozdrawiam ;* Quote
*Jot* Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 http://i41.tinypic.com/30iuhdd.jpg ślicznie wygląda w tej zielonej trawie :loveu::loveu: Quote
Connected Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 Pączek jak hasa po trawie to jest w swoim żywiole , przejdzie 10 kilometrów a i tak jest niezmęczony :evil_lol: Quote
Axela_ Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Connected napisał(a):Pączek jak hasa po trawie to jest w swoim żywiole , przejdzie 10 kilometrów a i tak jest niezmęczony :evil_lol: no to 10 km to czasem nawet Beagle są już zmęczone :lol: Quote
Connected Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 ja się czasem zastanawiam co musiałabym zrobić żeby go zmęczyć tak że jak przyjdzie do domu to wpadnie do legowiska i uśnie :cool3: zabawy i wariacji nigdy mu nie mało :evil_lol: Quote
Axela_ Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Connected napisał(a):ja się czasem zastanawiam co musiałabym zrobić żeby go zmęczyć tak że jak przyjdzie do domu to wpadnie do legowiska i uśnie :cool3: zabawy i wariacji nigdy mu nie mało :evil_lol: może spróbujesz agility z Pączkiem ? ;] jesli masz działkę możesz sama skonstruować nietrudny tor ;) Quote
Juustii Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Witamy się ślicznie ;) Pączuś jest uroczy ;)i już ładnie wybarwiony ;) a ucholinki ma cudowne ;) pozdrawiamy serdecznie :) Quote
Recommended Posts