Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

iwa63 napisał(a):
Przyszliśmy do Pączusia w odwiedzinki a tu takie wieści ,biedactwo się nacierpiało ale dobrze że już jest lepiej ,tak trzeba uważać na te nasze odkurzacze
bo wszystko ląduje w pyszczku ,buziaczki dla Pączusia przesyłamy:)

Witamy się i cieszymy bardzo się że już jest lepiej:)mój za to bardzo lubi wcinać trawę-ale nie wiem czy to nie jest szkodliwe????????????

• Replies 974
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy ślicznego pączusia:multi:

Witamy się i cieszymy bardzo się że już jest lepiejmój za to bardzo lubi wcinać trawę-ale nie wiem czy to nie jest szkodliwe????????????

Ja mojemu nie pozwalam ale i tak mu się zdarza skubnąć i ostatnio przez to źle się czuł:angryy::-(

Posted

Witam:) mój Jazz to też mały odkurzacz wszystko potrafi zjeść trawą się też interesuje, ale mu mówie że nie wolno jak widze że je, chociaż słyszałam że ona jakoś tam działa wspomagająco dla spa, ale ile w tym prawdy i na co działa to nie wiem...

Posted

Super, że Pączuś zdrowieje :)

Zjedzenie trawki nie powinno zaszkodzić pod warunkiem, ze to tylko trawa i nie w ilościach hurtowych ;)
Gorzej jak złapie jakąś trującą roślinkę ... U nas było podejrzenie, że toksyny którymi zatruła się Viky pochodza od roślinki z parku. Do dziś nie ma pewności co to było :(

Posted

Czy Pączuś czuje się lepiej? Życzymy zdrówka.
Co do trawki to Eliza wcina ją na spacerze i na nic moję fee. Jak na razie nic jej nie było i oby tak dalej.

Posted

iwa63 napisał(a):
Przyszliśmy do Pączusia w odwiedzinki a tu takie wieści ,biedactwo się nacierpiało ale dobrze że już jest lepiej ,tak trzeba uważać na te nasze odkurzacze
bo wszystko ląduje w pyszczku ,buziaczki dla Pączusia przesyłamy:)

Pączuś już wycałowany :lol:
a odkurzacz z niego straszny :roll:

dziekujemy za miłe słowa ,
Pączuś już odżył całkowicie :multi: czuje się dobrze ;) (jak zaczyna rozrabiać to znaczy że już z nim dobrze:evil_lol:)
za chwilkę doprowadzę Pącza do porządku i zrobimy jakieś zdjęcia .

A jak pogoda u was ? Bo u nas to non stop leje ... :shake:

Posted

Świetne wiadomości - Pączuś zdrowy, a fotki prześliczne.
Co do pogody to u nas fatalnie :( - można zobaczyć na naszej galerii.

Posted

Trochę nas tu nie było, ale jakoś tak zrobiłam sobie przerwę od komputera :)
Pączek w chwili obecnej zmienił się nie do poznania ! hehe dziś byliśmy u fryzjera . Jutro jak znajdę wolną chwilę to cyknę jakieś fotki i wstawię . :-D
A jak u was ? nie pozalewało ? :(

Posted

Hej !!
U mnie na szczęście nic nie pozalewało.Moje rejony powódź omija i mam nadzieję,że tak będzie nadal.
Zdjęcia poproszę . :multi::multi: