Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 974
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Axela_ napisał(a):
może spróbujesz agility z Pączkiem ? ;] jesli masz działkę możesz sama skonstruować nietrudny tor ;)

zbytnio nie mamy gdzie, ale pomyslimy :cool3:

agamewa napisał(a):
Pozdrowionka dla Pączusia i jego panci:)

Dziękujemy i również pozdrawiamy :lol:

Juustii napisał(a):
Witamy się ślicznie ;) Pączuś jest uroczy ;)i już ładnie wybarwiony ;) a ucholinki ma cudowne ;) pozdrawiamy serdecznie :)

Dziękujemy ;)

Ppx napisał(a):
Będziecie na York Show w Dębicy :3 ?

niestety nie

Posted

Niestety dziewczyny nie mam dobrych wieści.. Pączkowi coś dolega, na razie nie wiemy co .. Prawdopodobnie coś połknął lub coś mu zaszkodziło. Dziś miał pobieraną krew i dostał 3 zastrzyki. Jutro pewnie będzie miał prześwietlenie. :(

Macie tu fotki z wczoraj:

Posted

Jest lekka poprawa . Brzuszek już miękki . Dziś Pączulo dostał szczepionkę z antybiotykiem i jakąś przeciw wymiotną .
Jutro znów powtórka..

A chodzi biedny taki smutny, leży cały czas ... wyszłam z nim na chwilę na dwór to ustał i nawet pobiegać nie chciał . No i oczywiście głodówka od wczoraj .. :(

Posted

Connected napisał(a):
Jest lekka poprawa . Brzuszek już miękki . Dziś Pączulo dostał szczepionkę z antybiotykiem i jakąś przeciw wymiotną .
Jutro znów powtórka..

A chodzi biedny taki smutny, leży cały czas ... wyszłam z nim na chwilę na dwór to ustał i nawet pobiegać nie chciał . No i oczywiście głodówka od wczoraj .. :(

No i od czego to???vet powiedział???ja mojemu podaję jak ma biegunkę trochę smekty,głodówka i przechodzi!!!

Posted

Biedny Pączuś :(
Wiem co czujesz patrząc jak sie maluszek męczy :(
My z choroba Vikuni walczymy już trzeci tydzień, ale na szczęście widać już poprawę :)
A jak wyniki Pączusia ??? Prawidłowe wyszły ??? Prześwietlenie miał robione czy nie było potrzeby ???
U nas krew wychodzi wzorcowo za to mocz fatalnie :(
Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia maluszka :)

Posted

W krwi troche coś nie tak było . A moczu to u nas praktycznie nie ma... Mały ani nie je ani nie pije .. :(
tak dokładnie to vet nie powiedział , połknął coś pewnie.
Prześwietlenia nie było.

Posted

Connected napisał(a):
W krwi troche coś nie tak było . A moczu to u nas praktycznie nie ma... Mały ani nie je ani nie pije .. :(
tak dokładnie to vet nie powiedział , połknął coś pewnie.
Prześwietlenia nie było.

My się borykałyśmy z biegunka i wymiotami w niedzielę:( Ale wiem czym były spowodowane byłyśmy na weekend u mamy i szwagier kosił trawę, a mama wyszła z Pixi przed dom i nie zauważyłam że zainteresowała się mleczem zjadła ten żółty kwiat bo łodygę zdążyłam jej wyciągnąć i cała niedziela była z głowy od rana wymioty i taka straszna biegunka przegłodziłam ją i w poniedziałek było już w porządku

Posted

dagos1 napisał(a):

A co do uszek to one nie są chyba aż tak duże, raczej włosiory dłuuugie:evil_lol:

Jestem tego samego zdania.

Jak tam Pączuś? Wszystko dobrze już? :p

Posted

Już stanowczo lepiej , odżył troche . ;)
jeszcze teraz podajemy mu antybiotyk tak jak zalecała wet.

Doti1986- u nas Pączek to chwyta wszystko co się nawinie.. kiedyś właśnie jak mama była z nim na dworze to mówiła że mleczyka też chciał zjeść ... ale chyba mu nie smakował bo teraz omija z daleka:evil_lol:

Posted

Przyszliśmy do Pączusia w odwiedzinki a tu takie wieści ,biedactwo się nacierpiało ale dobrze że już jest lepiej ,tak trzeba uważać na te nasze odkurzacze
bo wszystko ląduje w pyszczku ,buziaczki dla Pączusia przesyłamy:)