Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 974
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gucci13']cześć:multi:
to gratuluje 4 z polaka;)

[quote name='agamewa']Cześć Pączki,ja też gratuluję czwóreczki.

dzięki bardzo :oops:
[quote name='jot11']Cześć Weronka :eviltong: i Paczuś :multi:
Hej :multi:

[quote name='Karolina.']Gratulacje 4 :)
Ahhh, te piękne czasy, kiedy i ja dostawałam czwórki... :lol: Kiedy to było :evil_lol:

Lucky też uwielbia korki od butelek! Zawsze się nimi bawi! I czasami też daję mu korek z pustą butelką, i on sobie robi rozróbę - odrywa etykietkę z butelki, rwie ją na strzępy, po czym odkręca korek i sobie go memla :evil_lol:

Najgorsze jest tylko, jak pańcia zapomni sprzątnąć owego korka, i potem po ciemku w niego wdepnie :mad: Jenyyy.... okropne uczucie.

Oj nieźle musi boleć, ja czasem wdepnę na jakąś zabawkę albo kostkę :evil_lol: czasem się budzę patrze a tu jakieś zabawki koło głowy :-o
Mój to jest pies niszczyciel co się dostanie do jego mordki zostanie zniszczone :diabloti:
dobra może nie wszystko :evil_lol:
[quote name='Karolina.']

Tak szczerze mówiąc to ja już w gimnazjum sobie postanowiłam, że dość mam tego wiecznego siedzenia nad książkami, i uczenia się na czerwone paski itd. Całe gimnazjum jeszcze dzielnie się uczyłam, a teraz już sobie po prostu odpuściłam. Uczę się tylko z przedmiotów, z których maturę będę zdawała, i z nich mam 3,4,5, a reszta mnie nie obchodzi, aby zdać :eviltong:
Karolina nie strasz mnie i tak sie stresuję przed liceum :eviltong:
Ja świadectwo z paskiem miałam tylko na koniec 6 klasy :eviltong: no i wyróżnienie w 3 :diabloti: :-D
ogólnie jestem strasznie leniwa i zawsze robie minimum . :eviltong: coby się nie wysilić zanadto :evil_lol: choć powiem szczerze że zawsze miałam szczęście nie pytali mnie a i na klasówkach miałam farta to się dostało jakąś dobrą ocene . Teraz jestem bardzo mile zaskoczona bo jak na razie oceny mam 'ładne' choć dużo się nie uczę :eviltong: ale wiadomo troszkę się trzeba postarać żeby na koniec gimnazjum te oceny były troche lepsze ;)
[quote name='jot11']Cześć Weronika :multi:
hej :multi:

[quote name='dagos1']Zapraszamy Pączki na fotki.
byliśmy już :cool3:

Cześć wszystkim . Meldujemy się znów po krótkiej przerwie :p U nas wszystko dobrze, tylko mnie coś ból gardła łapie :angryy: Śniegu troszkę spadło, Pączka bardzo ciekawi białe coś na trawie :cool3: Czas na zakupy się wybrać i Pączowi kupić coś cieplejszego do ubrania
Zdjęcia wkleję jutro :

Posted

Ojtam ojtam, liceum nie jest złeeee :D Oprócz tego że musisz się 5 razy więcej uczyć niż w gimnazjum, to poza tym nic strasznego :evil_lol:

Powiem ci, że w gimnazjum też nie musiałam się dużo uczyć, żeby mieć te 4 czy 5. Teraz już jest inaczej, 3 to jest super ocena, a 4 to już w ogóle kosmos :lol:
Ale to oczywiście wszystko zależy do jakiego liceum trafisz, może u ciebie będzie inaczej ;)
Ja to się z kolei boję jak to na studiach będzie :roll: Ale szczerze mówiąc, już nie mogę się ich doczekać ;)

Dobra, dosyć gadania - zdjęcia chcemy!!!

Posted

miały być zdjęcia "jutro" a po tym jutrze już kupe czasu minęło :roll: :eviltong:
Weronika chyba cały dzień w książkach siedzi dlatego na dogo wpada tylko okazjonalnie :mad:

Cześć :multi:

Posted

chrupcia napisał(a):
miały być zdjęcia "jutro" a po tym jutrze już kupe czasu minęło :roll: :eviltong:
Weronika chyba cały dzień w książkach siedzi dlatego na dogo wpada tylko okazjonalnie :mad:

Cześć :multi:

coś ty nie uczę się tyle :D
*kleo* napisał(a):
Pączki, gdzie się podziewacie kiedy ja tu się przywitać przyszłam? ;)

już jesteśmy :)

Oj dziewczyny żebyście wiedziały jak mi ten czas szybko leci, każdego dnia tak samo .. Rano wstaję jem śniadanie ide do szkoły, wracam posiedzę chwilę na kompie , obiadek , potem lekcji skubnąć troche , umyć się no i wieczorne leżenie przed telewizorem :evil_lol: i tak jakoś zleci ten czas nie wiadomo kiedy i jak :eviltong: nic się specjalnego nie robi a czas biegnie nieubłaganie. Nie chce obiecywać fotek żeby was nie zawieść :oops:postaram sie coś wkleić w najbliższym czasie .
Pączek się cieszy ze śniegu jak i pańcia :evil_lol::evil_lol: co godzinę prawie że na dwór chce iść, czasem po prostu wypuszczamy go na balkon i też mu pasuje :evil_lol::evil_lol: biega po zaspach jak szalony. ostatnio jak napadało a jeszcze nie zdążyli odśnieżyć to topił się w zaspach :evil_lol: nie miał już siły skakać, musiałam iść przed nim i drogę przecierać. Jeśli chodzi o mnie to jestem bardzo szczęśliwa że mamy już śnieg, mam nadzieję tylko że dopada jeszcze (chociaż tak do kolan:diabloti:) ojj coś czuję że drogowcy i kierowcy by nie byli szczęśliwi z mojego podejścia do sprawy :eviltong: ale cóż .
Pozdrawiam was serdecznie i przesyłam buziaki :lol:

Posted

Hmm lubilam snieg ale w tym roku go nie lubie..raz ze jezdze autem wiec jazda jest okropna a dwa zle mi sie skojarzyl (1 snieg za oknem i pozegnanie Somy)
ale Livka nauczyla sie robic sik na balkonie bo wlasnie lezy tam snieg i mysli ze jest chyba na dworze;)heh
wiec kiedy widze ze chce jej sie sik to wypuszczam ją na balkon i mala zadowolona bo nie marznie a ja tez bo nie musze z nia schodzic;)

Posted

[quote name='Pegaza']Hmm lubilam snieg ale w tym roku go nie lubie..raz ze jezdze autem wiec jazda jest okropna a dwa zle mi sie skojarzyl (1 snieg za oknem i pozegnanie Somy)
ale Livka nauczyla sie robic sik na balkonie bo wlasnie lezy tam snieg i mysli ze jest chyba na dworze;)heh
wiec kiedy widze ze chce jej sie sik to wypuszczam ją na balkon i mala zadowolona bo nie marznie a ja tez bo nie musze z nia schodzic;)[/QUOTE]

Ja właśnie też Pączka na balkon wypuszczam , kiedyś patrzymy a on nogę zadziera na śnieg i siusia hehe .

[quote name='chrupcia']Weronika hop hop :eviltong:

wracaj kobito i fotki Pączulka wklejaj :mad:[/QUOTE]

[quote name='agamewa']Cześć Weronika:)W r a c a j!!!!![/QUOTE]

Cześć dziewczyny, na prawdę jakoś ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego . Przepraszam ale wpadłam tylko na momencik do swojej galerii, zostawię wam fotki i znów znikam . Pojawię się w piątek lub weekend, wtedy was odwiedzę ;)

[IMG]http://i53.tinypic.com/r1ah6s.jpg[/IMG]

[IMG]http://i52.tinypic.com/9fuzkj.jpg[/IMG]

[IMG]http://i54.tinypic.com/krwx1.jpg[/IMG]

[IMG]http://i55.tinypic.com/w0pee8.jpg[/IMG]

[IMG]http://i56.tinypic.com/33mllhu.jpg[/IMG]

Posted

[url]http://i52.tinypic.com/9fuzkj.jpg[/url] :loveu:
Wercia czym Ty go tak wymęczyłaś?
Chyba że AŻ TAK nie lubi fotek Pączulek? :)

oj to czekamy aż wrócisz na stałe, bo dawno Cię u nas nie było ;)