Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 974
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Się odnaleźliśmy :cool3:
Lekcje po 12 kończyłam , ale się zagadałam ze znajomymi a jak wpadłam do domu to mi internet nie chciał działać :mad:
Teraz już jestem i wpadam tylko dodać fotki, do was zaglądne wieczorkiem :lol:
[SIZE="1"]Z koleżanką na miasto lecim coś zjeść :eviltong: i nici z odchudzania :evil_lol:

Drapiemy się po uszku :evil_lol:

Posted

Oooo zguba się znalazła!!!
Fajne foty Pączusiowe,nie będę cytować bo wszystkie są bardzo ładne i mi się podobają;)Pączek widzę zarasta.
Dobra lecimy dalej bo też porobiłam sobię zaległośći.
Wpadnij na foty.

Posted

jot11 napisał(a):
Cześć Weroniko !!
http://i53.tinypic.com/14294rm.jpg pies w misce nie ma wody to sam sobie radzi :eviltong:
http://i53.tinypic.com/24m8fi9.jpg akrobata :loveu:
Jak tam,obiadek na mieście smakował? ;)

Cześć Jolcia :cool3: nie daje mu pić , to się mści i moją wodę mi zabiera :mad: :evil_lol::evil_lol:
Ah, tam najadłam się i mnie potem brzuch bolał. :angryy:
agamewa napisał(a):
Oooo zguba się znalazła!!!
Fajne foty Pączusiowe,nie będę cytować bo wszystkie są bardzo ładne i mi się podobają;)Pączek widzę zarasta.
Dobra lecimy dalej bo też porobiłam sobię zaległośći.
Wpadnij na foty.

Wróciliśmy, wróciliśmy :cool3: no zarasta i przez to wrażenie optyczne się robi takie jakby pogrubił się :evil_lol:

Yorkomanka napisał(a):
Cześć Pączusie

Hej :cool3:
*kleo* napisał(a):
Moje dziewuchy czasem bawią się korkami od butelek, ale całej to jeszcze nigdy nie dorwały :evil_lol:

Cześć :p

A on do bardzo lubi butelki, czym większa tym lepsza
KIEDYŚ O DZIWO, UDAŁO MU SIĘ TAKI KOREK ODKRĘCIĆ :crazyeye: dobrze że butelka pusta była :diabloti:

kiniaaa napisał(a):
Weronika, gdzie znów zniknęliście?? :shake:

Jak juz wrócisz, to wpadnij do mnie na filmik :eviltong:

Już jesteśmy :lol: byliśmy u was już :cool3:
chrupcia napisał(a):
Pączki wróciły widzę :multi:

tak :evil_lol:
ale właśnie chyba muszę już iść :evil_lol: Pącz zszedł ze swojego punktu obserwacyjnego(czytaj okno) i chodzi mi po laptopie , albo mnie drapie i warczy :diabloti: bawić się chce pewnie złośnik mały .
Ach.. no i jeszcze nauka.. troche czasowników nieregularnych z niemca muszę się pouczyć :mad:
średni dziś dzień mam, chociaż się cieszę bo 4 z polaka dostałam :multi:

Posted

Gratulacje 4 :)
Ahhh, te piękne czasy, kiedy i ja dostawałam czwórki... :lol: Kiedy to było :evil_lol:

Lucky też uwielbia korki od butelek! Zawsze się nimi bawi! I czasami też daję mu korek z pustą butelką, i on sobie robi rozróbę - odrywa etykietkę z butelki, rwie ją na strzępy, po czym odkręca korek i sobie go memla :evil_lol:

Najgorsze jest tylko, jak pańcia zapomni sprzątnąć owego korka, i potem po ciemku w niego wdepnie :mad: Jenyyy.... okropne uczucie.

Posted

Karolina. napisał(a):
Ahhh, te piękne czasy, kiedy i ja dostawałam czwórki... :lol: Kiedy to było :evil_lol:

Paaula napisał(a):
Dokładnie...

A ja tam prawie cały czas dostaję 4, albo nawet 4,5 ;)

Posted

[quote name='*kleo*']A ja tam prawie cały czas dostaję 4, albo nawet 4,5 ;)

Ciiiiiiiiiszej, nie chwal się tak :eviltong: :evil_lol:

Tak szczerze mówiąc to ja już w gimnazjum sobie postanowiłam, że dość mam tego wiecznego siedzenia nad książkami, i uczenia się na czerwone paski itd. Całe gimnazjum jeszcze dzielnie się uczyłam, a teraz już sobie po prostu odpuściłam. Uczę się tylko z przedmiotów, z których maturę będę zdawała, i z nich mam 3,4,5, a reszta mnie nie obchodzi, aby zdać :eviltong:

Posted

*kleo* napisał(a):
A ja tam prawie cały czas dostaję 4, albo nawet 4,5 ;)

Klaudia, my to pilne studentki jesteśmy, ja nawet stypendium naukowe w tym roku dostanę :lol:

Hej Weronika!!