*Jot* Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Cześć Weronika !! Jest jeszcze to pyszne ciasto? Bo mam ochotę. :D Quote
kiniaaa Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Cześć Weronika :p U Ciebie też taka okropna pogoda? Nic się nie chce przez to :( Quote
Guest Fusiafusia Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Cześć Weronika :multi: jaka u was jest pogoda???u nas taka sobie :shake: a kiedy foteczki będą???? :evil_lol: Quote
andzia23 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Hej Pączusie:smile: Kiedy będą Pączkowe zdjęcia bo dawno nie było? Quote
Connected Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 [quote name='karkakarka']Hej Paczki! U nas strasznie wieje... No i przez tą pogodę głowa mnie pobolewa wrrr Cześć :lol: U nas dziś też wichura i pada non stop , raz mocniej raz lżej :mad: [quote name='jot11']Cześć Weronika !! Jest jeszcze to pyszne ciasto? Bo mam ochotę. :D Hej Jola :cool3: jest, jeszcze zostało :evil_lol: [quote name='kiniaaa']Cześć Weronika :p U Ciebie też taka okropna pogoda? Nic się nie chce przez to :( Cześć Kinga :multi: tak u nas też taka pogoda.. tylko leżeć by można w taką pogodę, no ewentualnie książkę poczytać :cool3: [quote name='Ola & Kajtek']Cześć Weronika :multi: jaka u was jest pogoda???u nas taka sobie :shake: a kiedy foteczki będą???? :evil_lol: Cześć :lol: pogoda makabryczna - lepiej nie mówić :angryy: Fotki jutro bd ;) [quote name='andzia23']Hej Pączusie:smile: Kiedy będą Pączkowe zdjęcia bo dawno nie było? Hej, hej :multi: zdjęcia dam jutro :p Wiecie dziewczyny, śniło mi się dziś że spotkałam kilka osób z forum na jakiejś wystawie :cool3: Pomijając głupoty które ostatnio często mi się śnia.. muszę gdzieś uciekać i takie tam :shake: Lece się położę bo jakoś zmęczona jestem , [SIZE="1"]i jeszcze trzeba coś słodkiego wszamać :oops: O i słyszałam ostatnio o tej diecie dukana, ogólnie to podobno dla osób które mają bardzo zdrowy organizm, dla niektórych podobno nieciekawie się to skoczyło . [w pytaniu na śniadanie w piątek o tym mówili] Quote
kiniaaa Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Werka, a mi się dziś śniło, że byłam w jakiejś mieścinie i działy się rzeczy jak z horroru... masakra :shake: A co do dukana, to moja mama właśnie jest na niej. Też się zastanawiałam, ale nie wiem, zobaczę jak u niej pójdzie :lol: Quote
Paaula Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 witam po raz pierwszy ;) kiedy będą nowe zdjęcia Pączusia? Quote
*Jot* Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Connected napisał(a): pogoda makabryczna - lepiej nie mówić :angryy: Ej,no co chcecie od pogody? To jest jesień,listopad więc musi tak być.Deszcze,wiatr i zimno .Niedługo śnieg spadnie :multi: Jutro zdjęcia będą ,hura :multi: Cześć Weroniko !! Quote
Marzena* Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 jot11 napisał(a):Ej,no co chcecie od pogody? To jest jesień,listopad więc musi tak być.Deszcze,wiatr i zimno .Niedługo śnieg spadnie :multi: Jutro zdjęcia będą ,hura :multi: Cześć Weroniko !! Jolek Ty się nie wypowiadaj w kwestii pogody ;) Lubisz jesień więc nie przeszkadza Ci to psakudztwo za oknami. A ja chcę lato, słońce, upał ... Cześć Pączusie :) Quote
chrupcia Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Cześć Weronika :p liczyłam na Pączkowo-Tropkowe fotki, a tu ni ma :roll: przyjdę później ;) Quote
Paaula Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 chrupcia napisał(a):Cześć Weronika :p liczyłam na Pączkowo-Tropkowe fotki, a tu ni ma :roll: przyjdę później ;) ja też tu przyszłam żeby jakies fotki zobaczyć Quote
Guest Fusiafusia Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Cześć Weronika :multi: kiedy fotki będą??? :evil_lol: i co tam u Pączusia??? Quote
slawi Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 miały być zdjęcia Pączka i co... nie ma:( Quote
*Jot* Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 slawi napisał(a):miały być zdjęcia Pączka i co... nie ma:( Zjedli Pączka ....:-( Na pewno i dlatego fotek nie ma .:shake: Quote
Pegaza Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Viky i Ja napisał(a):Jolek Ty się nie wypowiadaj w kwestii pogody ;) Lubisz jesień więc nie przeszkadza Ci to psakudztwo za oknami. A ja chcę lato, słońce, upał ... Cześć Pączusie :) Marza dla mnie juz moze byc ciepla wiosna;) cze Werka i Paczek:) Quote
chrupcia Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Weronika !! gdzie jestes ? tak długo się nie odzywać :mad: Quote
*Agnieszka* Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Pączki gdzie jesteście??hop,hop.... Quote
dysia-u Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 pączki pojawią pewnie dopiero na tłusty czwartek hihi Quote
*Jot* Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 dysia-u napisał(a):pączki pojawią pewnie dopiero na tłusty czwartek hihi Może prędzej się pokażą? Mam nadzieję,że z Pączusiem :cool3: Cześć :multi: Quote
Connected Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Paaula napisał(a):witam po raz pierwszy ;) kiedy będą nowe zdjęcia Pączusia? Cześć , witamy nowego gościa i zapraszam częściej :cool3::multi: jot11 napisał(a):Ej,no co chcecie od pogody? To jest jesień,listopad więc musi tak być.Deszcze,wiatr i zimno .Niedługo śnieg spadnie :multi: Jutro zdjęcia będą ,hura :multi: Cześć Weroniko !! Jakby słoneczko świeciło to by było ok , a tak to leje cały czas :mad: Już lepiej niech szybko spadnie śnieg :multi: Viky i Ja napisał(a):Jolek Ty się nie wypowiadaj w kwestii pogody ;) Lubisz jesień więc nie przeszkadza Ci to psakudztwo za oknami. A ja chcę lato, słońce, upał ... Cześć Pączusie :) Oj ile ja bym dała żeby wymienić tą pogodę na latoo:loveu: chrupcia napisał(a):Cześć Weronika :p liczyłam na Pączkowo-Tropkowe fotki, a tu ni ma :roll: przyjdę później ;) musicie uzbroić się w cierpliwość , jutro będą :eviltong: Ola & Kajtek napisał(a):Cześć Weronika :multi: kiedy fotki będą??? :evil_lol: i co tam u Pączusia??? U Pączka wszystko ok :evil_lol: chrupcia napisał(a):Weronika !! gdzie jestes ? tak długo się nie odzywać :mad: kiniaaa napisał(a):a Pączki gdzie się zapodziały?? agamewa napisał(a):Pączki gdzie jesteście??hop,hop.... dysia-u napisał(a):pączki pojawią pewnie dopiero na tłusty czwartek hihi Już jesteśmy, ten tydzień tak szybko zleciał- nawet nie wiem kiedy :eviltong: Zaległości sobie na robiłam u was hoohooo :roll: Co wy dziewczyny na tłusty czwartek to my się właśnie schowamy, żeby czasem mi ktoś nie wszamał Pączula :evil_lol::evil_lol::evil_lol:hehe Tyle czasu bez dogo bym nie wytrzymała :cool3: ________________ Fotki dam jutro, zaraz po szkole . Teraz muszę troche poleżeć bo się nie wyspałam i wziąć się do naukii:shake::eviltong: Quote
chrupcia Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Cześć zaginiona, naszczęście szczęśliwie odnaleziona :multi: to ja jutro na foty przyjdę :p a dla mnie ten tydzien to tak normalnie z czasem się ruszał, nie za szybko, nie za wolno :) Quote
Gioco Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Witamy się po raz pierwszy ale nie ostatni :-) Super pączuś z tego Pączusia :loveu: Quote
*Jot* Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Któż to się odnalazł :razz: No to,o której kończysz lekcje? Quote
Recommended Posts