Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 974
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agamewa napisał(a):
Cześć Pączule....horrory to ja ubóstwiam,także lubię się bać a im film straszny to tym lepiej..gorzej jest tylko jak wyłącze telewizor i słyszę tą ciszę i te tykanie zegara tik tik tik..wtedy jestem zła że się skusiłam na oglądanie i teraz mam....he he.
Zdjęcia Pączka super.

Connected napisał(a):
Ja to już podczas filmu się rozglądam , bo myślę że mi coś wyjdzie za łóżka albo z szafy jakiejś:evil_lol: no i najgorsze jest to jak się zachce do łazienki :-(

a dobrze wam tak :evil_lol: :evil_lol::evil_lol:
w sumie jak się człowiek boi to znaczy,że film dobrze zrobiony

Posted

Connected napisał(a):
Ja to już podczas filmu się rozglądam , bo myślę że mi coś wyjdzie za łóżka albo z szafy jakiejś:evil_lol: no i najgorsze jest to jak się zachce do łazienki :-(

mam dokładnie tak samo
nawet z Mejsi boje sie wieczorem wyjść kawałek dalej od domu , M sie śmieje że przecież z psem ide . PIES hihihihi

Posted

[quote name='Connected']Ja to już podczas filmu się rozglądam , bo myślę że mi coś wyjdzie za łóżka albo z szafy jakiejś:evil_lol: no i najgorsze jest to jak się zachce do łazienki :-(

:evil_lol: Dla mnie też najgorzej jest jak mam iść do łazienki.:evil_lol:

http://i51.tinypic.com/20ix3du.jpg :loveu:
Cześć Weroniczko :multi:

Posted

agamewa napisał(a):
No to dziewczyny nocniczek sobie postawcie koło łóżeczka i nie będziecie się bały iść do łazienki hi hi:evil_lol:

Albo pampersa na wiadomą część ciała :diabloti:

Posted

[quote name='agamewa']Cześć Wiki:multi:

Witam :multi:

[quote name='*kleo*']http://i54.tinypic.com/2niphjn.jpg pies tropiący pierwsza klasa :p

Cześć :)

on teraz i tak mniej 'tropi' , kiedyś to nosa od ziemi nie odrywał :evil_lol:
[quote name='chrupcia']http://i54.tinypic.com/2niphjn.jpg Weronika powinnaś go przechrzcić na imię Tropek :evil_lol:

Cześć :)
pasowało by , ale pączuś i tak się ostatnio sprawdza bo coś mi się wydaje że kawaler się rozrasta w szerokości :evil_lol:
[quote name='slawi']a dobrze wam tak :evil_lol: :evil_lol::evil_lol:
w sumie jak się człowiek boi to znaczy,że film dobrze zrobiony

racja :lol:
[quote name='dysia-u']mam dokładnie tak samo
nawet z Mejsi boje sie wieczorem wyjść kawałek dalej od domu , M sie śmieje że przecież z psem ide . PIES hihihihi
takie z tych naszych yorczków psy obronne, co my byśmy musieli je bronić ;)
[quote name='jot11']:evil_lol: Dla mnie też najgorzej jest jak mam iść do łazienki.:evil_lol:

http://i51.tinypic.com/20ix3du.jpg :loveu:
Cześć Weroniczko :multi:
Cześć Jolcia :multi::multi:

[quote name='agamewa']No to dziewczyny nocniczek sobie postawcie koło łóżeczka i nie będziecie się bały iść do łazienki hi hi:evil_lol:

[quote name='Viky i Ja']Albo pampersa na wiadomą część ciała :diabloti:

wy to jesteście pomysłowe :evil_lol: trzeba opatentować :cool3:

Witam sie z wami dziewczyny, dziś mam straszny dzień... w nocy obudził mnie ból brzucha , leżałam z pół godziny nie mogąc zasnąć przez ten straszny ból, rano jak wstałam znów mnie boli. no i klops - musiałam zostać w domu. Od godziny 7 do tej pory boli mnie ten brzuch... [SIZE="1"] , ani tabletki ani termofor nie pomagają.. Mam nadzieję że żadnej galerii nie ominęłam, pozdrawiam was serdecznie :bye:

Posted

Ojeje jak ja nie lubie bólu brzucha, jak byłam mała to co drugi dzień bolał mnie brzuch, robiłam wszystkie badania i nic nie wyszło, ale na szczęście już teraz nie boli :multi:
przez te bóle prawie codzienne brzucha to wole jak mnie głowa boli, jakoś szybciej mi przechodzi :p

Weronika przyszłam znowu z dobrą wiadomością :cool3: jeszcze jutro i dłuuuuuuuuuugi weekend :multi:

Posted

A tam ten długi weekend, jakoś u mnie niezbyt się ciekawie zaczyna.. Może jutro będzie lepiej :)
Dziś już lepiej jest , tym razem tabletka i termofor pomogły, ale zostałam i tak w domu na wszelkiego, bo po co się już męczyć ten ostatni dzień w szkole - jeszcze problem ze zwolnieniem ze szkoły by był , jakby mnie dopadło. Poza tym po wczorajszym byłam wykończona..

Kasiu co do twojej opowieści to współczuję.. Pamiętam że kiedyś w podstawówce miałam przez kilka dni straszny ból brzucha. Non stop.. nie pamiętam co mi wtedy było. Nienawidzę jak mnie brzuch boli..

Posted

Cześć Weronika:)współczucia..u mnie dobrze spisuje się no-spa.Nigdy nie potrafiłam poradzić sobie z bólem brzucha,zawsze chodziłam po ścianach...najgorzej jednak wspominam ból porodowy..ale nie będę się tu rozdrabniać na jego temat(po co mam straszyć..)

Posted

Connected napisał(a):
A tam ten długi weekend, jakoś u mnie niezbyt się ciekawie zaczyna.. Może jutro będzie lepiej :)
Dziś już lepiej jest , tym razem tabletka i termofor pomogły, ale zostałam i tak w domu na wszelkiego, bo po co się już męczyć ten ostatni dzień w szkole - jeszcze problem ze zwolnieniem ze szkoły by był , jakby mnie dopadło. Poza tym po wczorajszym byłam wykończona..

Kasiu co do twojej opowieści to współczuję.. Pamiętam że kiedyś w podstawówce miałam przez kilka dni straszny ból brzucha. Non stop.. nie pamiętam co mi wtedy było. Nienawidzę jak mnie brzuch boli..

Mam nadzieję,że już lepiej się czujesz?
Sprawdzone: no spa ale brana już od dnia przed:)

Posted

Mnie czasami też w nocy budzi - ale potworny skurcz w nodze. Rzadko mi się zdarza, ale zdarza. I nie wiem od czego... to jest taki okropny skurcz, że leżę na łóżku, skręcam się z bólu, i nie mogę ruszyć nogą. To nie jest zwykłe mrowienie, czy kłucie, to jest takie 'rwanie', nie wiem jak to nazwać. Okropne uczucie :shake:

Posted

agamewa napisał(a):
najgorzej jednak wspominam ból porodowy..ale nie będę się tu rozdrabniać na jego temat(po co mam straszyć..)

No właśnie Aga,nie strasz młodzieży. :shake: :diabloti:

Cześć Werka :multi:
Współczuję bólu brzucha :calus:

Posted

Hej Werka :multi:

Mam nadzieję, że już lepiej? Znam to cierpienie, kilka lat temu miałam miesiącami taki ból brzucha, że płakałam z bólu non stop :( okazało się, że mam refluks i po wzięciu tabletek od razu się poprawiło. Ale czasem jeszcze mnie ból weźmie, ale biorę wtedy swoje tabletki i jest ok :p

jesienny Pączulek http://i51.tinypic.com/2e2gh9s.jpg :loveu:

Posted

[quote name='agamewa']Cześć Weronika:)współczucia..u mnie dobrze spisuje się no-spa.Nigdy nie potrafiłam poradzić sobie z bólem brzucha,zawsze chodziłam po ścianach...najgorzej jednak wspominam ból porodowy..ale nie będę się tu rozdrabniać na jego temat(po co mam straszyć..)
Cześć Aga , ból brzucha to coś potwornego.. ja jeszcze nie jestem zbyt wytrzymała - masakra.
A tam zaraz straszyć , musimy wiedzieć co nas czeka :eviltong:

[quote name='slawi']Mam nadzieję,że już lepiej się czujesz?
Sprawdzone: no spa ale brana już od dnia przed:)
Tak , już dobrze :lol:

[quote name='FREDZIU']Cześć, witamy sie po długim czasie. Dzięki za odwiedzinki. Twoja mala pocieszka- super Pączuś:loveu:
Ból brzucha brrrrrrrr, mam nadzieję ze juz ok:shake:
Hej :multi: witam się . Oj pocieszka pocieszka, ostatnio spokoju w ogóle nie daje mi bo tylko bawić by się chciał .. :evil_lol:
Na szczęście już z brzuchem ok :multi:

[quote name='Karolina.']Mnie czasami też w nocy budzi - ale potworny skurcz w nodze. Rzadko mi się zdarza, ale zdarza. I nie wiem od czego... to jest taki okropny skurcz, że leżę na łóżku, skręcam się z bólu, i nie mogę ruszyć nogą. To nie jest zwykłe mrowienie, czy kłucie, to jest takie 'rwanie', nie wiem jak to nazwać. Okropne uczucie :shake:
ja kiedyś miałam okropny skurcz w stopie, podobno od braku witamin :oops:
musisz się do lekarza wybrać bo to nigdy nie wiadomo :roll:

[quote name='jot11']No właśnie Aga,nie strasz młodzieży. :shake: :diabloti:

Cześć Werka :multi:
Współczuję bólu brzucha :calus:

Cześć Jola :cool3:
dzięki, na szczęście już wszystko jest dobrze :multi:

[quote name='kiniaaa']Hej Werka :multi:

Mam nadzieję, że już lepiej? Znam to cierpienie, kilka lat temu miałam miesiącami taki ból brzucha, że płakałam z bólu non stop :( okazało się, że mam refluks i po wzięciu tabletek od razu się poprawiło. Ale czasem jeszcze mnie ból weźmie, ale biorę wtedy swoje tabletki i jest ok :p

jesienny Pączulek http://i51.tinypic.com/2e2gh9s.jpg :loveu:

Cześć Kinia :cool3: lepiej, stanowczo lepiej :)
oj nie zazdroszczę ... cieszę się że mi już przeszło , wymęczyło mnie to za wszystkie czasy :oops:

Dziewczyny , na poprawę humoru postanowiłam zrobić ciasto :evil_lol: co prawda zdjęcie z internetu , ale to taki tam szczególik :lol: Częstujcie się :cool3:

Posted

ale mi smaczka tym ciasteczkiem zrobiłaś , mniam mnia
a na skórcz w łydkach kup sobie magne B6 to zestaw witamni z magnezem
ja miałam takie skurcze że potem robiła mimsie aż taka dziura w łydce
po jednym opakowaniu ustąpiło
polecam , bo mnie to lekarz polecił
1 tabl dziennie żadna fatyga a pomoc pewna

Posted

Oj Weronika aż ślinka cieknie :p
U nas w domu też ciasto, moja młodsza siostra zrobiła murzynka :razz:
Jesień na całego, nic tylko siedzieć w domu i opychać się słodyczami... :p a później na wiosnę gubić te kilogramy :p dlatego ja ostrożnie z tymi słodyczami...

Posted

dysia-u napisał(a):
ale mi smaczka tym ciasteczkiem zrobiłaś , mniam mnia
a na skórcz w łydkach kup sobie magne B6 to zestaw witamni z magnezem
ja miałam takie skurcze że potem robiła mimsie aż taka dziura w łydce
po jednym opakowaniu ustąpiło
polecam , bo mnie to lekarz polecił
1 tabl dziennie żadna fatyga a pomoc pewna

o dzięki, na pewno się przyda. Ale jak na razie już kawałek czasu skurcz się nie pojawiał :p

kiniaaa napisał(a):
Oj Weronika aż ślinka cieknie :p
U nas w domu też ciasto, moja młodsza siostra zrobiła murzynka :razz:
Jesień na całego, nic tylko siedzieć w domu i opychać się słodyczami... :p a później na wiosnę gubić te kilogramy :p dlatego ja ostrożnie z tymi słodyczami...

Ja tam średnio lubie się opychać słodyczami , tak od czasu do czasu tylko jak mnie najdzie ochota :evil_lol::evil_lol:
Ale co racja, to racja - na jesienne smutne wieczory najlepsze chyba coś słodkiego :eviltong:

*kleo* napisał(a):
Cześć Pączki :p

Moje ciacho najulubieńsze :loveu: Ale mi teraz smaka narobiłaś, chyba poszukam czegoś słodkiego :evil_lol:

Cześć :cool3: o to trafiłam :evil_lol:
właśnie mi też się zachciało od tego czytania, muszę iść ukroić :evil_lol:

agamewa napisał(a):
Weronika ale narobiłaś smaku tym ciachem,mniam,mniam....przydało by się do kawy;)

Aga to wpadnij do mnie na kawkę i ciasto :evil_lol::evil_lol:

Witam się z wami , pogoda okropna - nic się nie chce, i samopoczucie nie za ciekawe .. Ide , muszę jeszcze jakieś zaszyty przepisać bo od koleżanki pożyczyłam. Później pójdę z Pączkiem na dwór. Łobuz mały nie daje mi spokoju , jak taka pogoda to nawet się nie wylata biedak na tym dworze to i potem mnie męczy . :lol: