*Agnieszka* Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Cześć Weronika...i koniec weekendu...czas tak szybko leci,teraz oczekiwania do świąt heh;)ale pogoda dopisała co???jak nie listopad. Quote
Karolina. Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 chrupcia napisał(a): kurczę.... tak się czekało na ten weekend, a przeminął strasznie szybko.. wrrr. jutro już do szkoły :roll: Coo? To ty dzisiaj jeszcze wolne miałaś? Ale ci dobrzeeee :placz: Ja już dzisiaj w szkole byłam :roll: agamewa napisał(a):Cześć Weronika...i koniec weekendu...czas tak szybko leci,teraz oczekiwania do świąt heh;)ale pogoda dopisała co???jak nie listopad. Ja jeszcze czekam w międzyczasie do 11 listopada - też wolne :diabloti: Cześć Wero :) Quote
Pegaza Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Karolina. napisał(a):Coo? To ty dzisiaj jeszcze wolne miałaś? Ale ci dobrzeeee :placz: Ja już dzisiaj w szkole byłam :roll: Ja jeszcze czekam w międzyczasie do 11 listopada - też wolne :diabloti: Cześć Wero :) Moje dziecko tez mialo dzis wolne..:) tez czekam na 11 listopada na dzialke chce jechac.. i czesc Wero:) Quote
chrupcia Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Karolina. napisał(a):Coo? To ty dzisiaj jeszcze wolne miałaś? Ale ci dobrzeeee :placz: Ja już dzisiaj w szkole byłam :roll: Aaaa no miałam :eviltong: i po 11 listopada, 12 też mam wolne :cool3: akurat u mnie w szkole na to wolne przeznaczyli te dni które można wykorzystać :cool3: Quote
Connected Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 chrupcia napisał(a):Cześć Weroinika :) kurczę.... tak się czekało na ten weekend, a przeminął strasznie szybko.. wrrr. jutro już do szkoły :roll: Cze Kasia :lol: aj no zleciało... a to czytam właśnie że wolne dziś miałaś.. ja normalnie dzień szkolny , ale nie poszłam :evil_lol: ciocia dopiero jutro jedzie więc dziś jeszcze zostałam by dotrzymać towarzystwa, no i Pączem się zająć bo czasem szczeka na ciocię niezmiernie , a rodzice do pracy musieli iść. :p agamewa napisał(a):Cześć Weronika...i koniec weekendu...czas tak szybko leci,teraz oczekiwania do świąt heh;)ale pogoda dopisała co???jak nie listopad. Cześć :multi: no koniec już w sumie... no jeszcze został 11 listopada i przy okazji 12 wolny. ;) a pogoda na prawdę super Karolina. napisał(a): Ja jeszcze czekam w międzyczasie do 11 listopada - też wolne :diabloti: Cześć Wero :) Cześć Karolina :cool3: noo 11 i 12 u mnie :cool3: Pegaza napisał(a):Moje dziecko tez mialo dzis wolne..:) tez czekam na 11 listopada na dzialke chce jechac.. i czesc Wero:) Cześć , oo na działkę :cool3: fajnie ;) też czekam na te wolne :eviltong: No więc tak. Święta przeleciały rachu ciachu ,wczoraj i dziś wyciągnęłam tatę na cmentarz wieczorem - baardzo ładnie wyglądają cmentarze nocą :oops: Świeczki robią wrażenie, pogoda dopisała. W niedzielę z siostrą w kościele dwie godziny spędziłyśmy :evil_lol: Wszyscy się śmieli że nam się aureolka nad głową zaświeci niedługo :lol: Pącz na nową osobę w domu , 'dziwnie' reaguje :diabloti: bywało tak że szczekał w niebo głosy :evil_lol::evil_lol: ale no cóż niezwyczajny jest że się w domu ktoś nowy kręci :eviltong: Lece się wykąpać(jeszcze włosy ułożyć muszę.. nie chce mi się :shake:) i się położę bo chyba gorącza mi nachodzi.. Dobranoc :sleep2::bye: Quote
chrupcia Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Weronika ja myślałam że ty jedynaczką jesteś :lol: Quote
Connected Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 jestem jestem , tylko tak z rozpędu napisałam siostra - tak jakoś łatwiej .:D A tak na prawdę to kuzynka, jak ktoś woli siostra cioteczna ;) Ale w sumie rodzeństwa mi nie brakuje, mam 2 kuzynki i 3 kuzynów :evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Witamy się.....o jedynaczka na dogo..witaj w klubie;) Quote
chrupcia Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Cześć Weronika :) jeszcze tylko piątek, jeszcze tylko piątek :multi: Quote
Connected Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 [quote name='agamewa']Witamy się.....o jedynaczka na dogo..witaj w klubie;)[/QUOTE] Cześć :hand: a ty Agnieszka też jedynaczka ?:cool3: [quote name='chrupcia']Cześć Weronika :) jeszcze tylko piątek, jeszcze tylko piątek :multi:[/QUOTE] Hej Kasia :evil_lol: ty to umiesz człowieka pocieszyć , zawsze z takimi dobrymi wiadomościami wpadasz do mnie :evil_lol::evil_lol: aż nie mogę uwierzyć że jutro już ostatni dzień i weekend :eviltong: Łooo matko, ale mi się dogo ślimaczyy :angryy: Dobra lece, ruch i tak ostatnio wzmożony na dogo a jeszcze lekcje muszę ogarnąć :roll::smile: Quote
*Jot* Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Cześć Weroniko :multi: Ten horror,którego streszczenie dałaś mam na DVD.Można obejrzeć,ciekawe te historie. Wygłaskaj Pączusia :loveu: Quote
Connected Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 [quote name='Gucci13']hej Weronika:multi: Cześć :cool3: [quote name='jot11']Cześć Weroniko :multi: Ten horror,którego streszczenie dałaś mam na DVD.Można obejrzeć,ciekawe te historie. Wygłaskaj Pączusia :loveu: Hej Jolcia :lol: ciekawe ciekawe, najgorsza jest ta pierwsza historia tak się bałam że masakra :nerwy: :evil_lol::evil_lol: Pączuś wygłaskany, właśnie leży koło mnie :lol: Quote
Pegaza Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Apropo hororow ktos ogladal nowa Piłe? moj m byl na 3D w kinie hehe byly momenty ze glowa uciekal hahah bo myslal ze w niego cos leci ;) Quote
Connected Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Pegaza napisał(a):Apropo hororow ktos ogladal nowa Piłe? moj m byl na 3D w kinie hehe byly momenty ze glowa uciekal hahah bo myslal ze w niego cos leci ;) u nas nie grają chyba jeszcze, ale z chęcią bym poszła, 3d to muszą być niezłe wrażenia :evil_lol: jot11 napisał(a):Cześć Weronika :multi: Co nowego? :razz: Cześć Jola, u nas nic nowego. Wszystko po staremu :oops: chrupcia napisał(a):Cześć Pączusie :) gdzie fotki :o Cześć Kasia, nie ma czasu ani pogody na fotki :evil_lol: Witam się z wami dziewczyny, miło że o nas pamiętałyście :lol: Wczoraj praktycznie cały dzień mnie w domu nie było, na gościach byłam :eviltong: Pogoda masakryczna u nas, Dogo mi coś słabo działa , musiałam przeglądarkę zmienić. Dobra lece się szykować , bo nie zdążę do kościoła :hand: Quote
slawi Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 cześć miłośniczko horrorów ja nie oglądam, nie na moje nerwy :) gdzie zdjęcia? Quote
chrupcia Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 w domu też pogoda zła :eviltong: ja to przynajmniej jedną dla przypomnienia wstawiłam ... bu :roll: Quote
Connected Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 [quote name='slawi']cześć miłośniczko horrorów ja nie oglądam, nie na moje nerwy :) gdzie zdjęcia? fajne przeżycie, od czasu do czasu mieć strachaa :evil_lol::evil_lol: zaraz wkleję kilka :eviltong: [quote name='chrupcia']w domu też pogoda zła :eviltong: ja to przynajmniej jedną dla przypomnienia wstawiłam ... bu :roll: a w domu też :evil_lol: nie no żartuje :eviltong: zaraz wkleję jakieś starocie :oops: [quote name='andzia23']Hejka Weronika i Pączuś:multi: Witamy :multi::multi: Cóż nie mam weny na zdjęcia :oops: [SIZE="1"]no i leń też ma w tym swój udział :eviltong: Dam wam kilka starych zdjęć , jak jakieś się powtórzą to przepraszam . Na razie proponuję się tymi pocieszyć, w tygodniu pomyślę o czymś nowym - OBIECUJĘ :lol: [SIZE="1"]może będzie lepsza pogoda to wpadniemy na ogródek do babci i dziadka Quote
Pegaza Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Zlapal trop;) http://i51.tinypic.com/2e2gh9s.jpg Quote
*Agnieszka* Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Cześć Pączule....horrory to ja ubóstwiam,także lubię się bać a im film straszny to tym lepiej..gorzej jest tylko jak wyłącze telewizor i słyszę tą ciszę i te tykanie zegara tik tik tik..wtedy jestem zła że się skusiłam na oglądanie i teraz mam....he he. Zdjęcia Pączka super. Quote
Connected Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Ja to już podczas filmu się rozglądam , bo myślę że mi coś wyjdzie za łóżka albo z szafy jakiejś:evil_lol: no i najgorsze jest to jak się zachce do łazienki :-( Quote
Recommended Posts