Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 974
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chrupcia napisał(a):

kurczę.... tak się czekało na ten weekend, a przeminął strasznie szybko.. wrrr. jutro już do szkoły :roll:

Coo? To ty dzisiaj jeszcze wolne miałaś? Ale ci dobrzeeee :placz: Ja już dzisiaj w szkole byłam :roll:

agamewa napisał(a):
Cześć Weronika...i koniec weekendu...czas tak szybko leci,teraz oczekiwania do świąt heh;)ale pogoda dopisała co???jak nie listopad.

Ja jeszcze czekam w międzyczasie do 11 listopada - też wolne :diabloti:

Cześć Wero :)

Posted

Karolina. napisał(a):
Coo? To ty dzisiaj jeszcze wolne miałaś? Ale ci dobrzeeee :placz: Ja już dzisiaj w szkole byłam :roll:

Moje dziecko tez mialo dzis wolne..:)
tez czekam na 11 listopada na dzialke chce jechac..
i czesc Wero:)

Posted

Karolina. napisał(a):

Aaaa no miałam :eviltong: i po 11 listopada, 12 też mam wolne :cool3: akurat u mnie w szkole na to wolne przeznaczyli te dni które można wykorzystać :cool3:

Posted

chrupcia napisał(a):
Cześć Weroinika :)

kurczę.... tak się czekało na ten weekend, a przeminął strasznie szybko.. wrrr. jutro już do szkoły :roll:

Cze Kasia :lol: aj no zleciało... a to czytam właśnie że wolne dziś miałaś.. ja normalnie dzień szkolny , ale nie poszłam :evil_lol: ciocia dopiero jutro jedzie więc dziś jeszcze zostałam by dotrzymać towarzystwa, no i Pączem się zająć bo czasem szczeka na ciocię niezmiernie , a rodzice do pracy musieli iść. :p

agamewa napisał(a):
Cześć Weronika...i koniec weekendu...czas tak szybko leci,teraz oczekiwania do świąt heh;)ale pogoda dopisała co???jak nie listopad.

Cześć :multi: no koniec już w sumie... no jeszcze został 11 listopada i przy okazji 12 wolny. ;) a pogoda na prawdę super
Karolina. napisał(a):

Cześć Karolina :cool3: noo 11 i 12 u mnie :cool3:

Pegaza napisał(a):
Moje dziecko tez mialo dzis wolne..:)
tez czekam na 11 listopada na dzialke chce jechac..
i czesc Wero:)

Cześć , oo na działkę :cool3: fajnie ;) też czekam na te wolne :eviltong:

No więc tak. Święta przeleciały rachu ciachu ,wczoraj i dziś wyciągnęłam tatę na cmentarz wieczorem - baardzo ładnie wyglądają cmentarze nocą :oops: Świeczki robią wrażenie, pogoda dopisała. W niedzielę z siostrą w kościele dwie godziny spędziłyśmy :evil_lol: Wszyscy się śmieli że nam się aureolka nad głową zaświeci niedługo :lol: Pącz na nową osobę w domu , 'dziwnie' reaguje :diabloti: bywało tak że szczekał w niebo głosy :evil_lol::evil_lol: ale no cóż niezwyczajny jest że się w domu ktoś nowy kręci :eviltong:
Lece się wykąpać(jeszcze włosy ułożyć muszę.. nie chce mi się :shake:) i się położę bo chyba gorącza mi nachodzi..
Dobranoc :sleep2::bye:

Posted

jestem jestem , tylko tak z rozpędu napisałam siostra - tak jakoś łatwiej .:D A tak na prawdę to kuzynka, jak ktoś woli siostra cioteczna ;)
Ale w sumie rodzeństwa mi nie brakuje, mam 2 kuzynki i 3 kuzynów :evil_lol:

Posted

[quote name='agamewa']Witamy się.....o jedynaczka na dogo..witaj w klubie;)[/QUOTE]
Cześć :hand: a ty Agnieszka też jedynaczka ?:cool3:
[quote name='chrupcia']Cześć Weronika :)
jeszcze tylko piątek, jeszcze tylko piątek :multi:[/QUOTE]
Hej Kasia :evil_lol: ty to umiesz człowieka pocieszyć , zawsze z takimi dobrymi wiadomościami wpadasz do mnie :evil_lol::evil_lol:
aż nie mogę uwierzyć że jutro już ostatni dzień i weekend :eviltong:

Łooo matko, ale mi się dogo ślimaczyy :angryy:
Dobra lece, ruch i tak ostatnio wzmożony na dogo a jeszcze lekcje muszę ogarnąć :roll::smile:

Posted

[quote name='Gucci13']hej Weronika:multi:
Cześć :cool3:
[quote name='jot11']Cześć Weroniko :multi:
Ten horror,którego streszczenie dałaś mam na DVD.Można obejrzeć,ciekawe te historie.
Wygłaskaj Pączusia :loveu:

Hej Jolcia :lol:
ciekawe ciekawe, najgorsza jest ta pierwsza historia tak się bałam że masakra :nerwy:
:evil_lol::evil_lol:
Pączuś wygłaskany, właśnie leży koło mnie :lol:

Posted

Pegaza napisał(a):
Apropo hororow ktos ogladal nowa Piłe?
moj m byl na 3D w kinie hehe byly momenty ze glowa uciekal hahah bo myslal ze w niego cos leci ;)

u nas nie grają chyba jeszcze, ale z chęcią bym poszła, 3d to muszą być niezłe wrażenia :evil_lol:

jot11 napisał(a):
Cześć Weronika :multi:
Co nowego? :razz:

Cześć Jola, u nas nic nowego. Wszystko po staremu :oops:
chrupcia napisał(a):
Cześć Pączusie :)
gdzie fotki :o

Cześć Kasia, nie ma czasu ani pogody na fotki :evil_lol:

Witam się z wami dziewczyny, miło że o nas pamiętałyście :lol:
Wczoraj praktycznie cały dzień mnie w domu nie było, na gościach byłam :eviltong: Pogoda masakryczna u nas,
Dogo mi coś słabo działa , musiałam przeglądarkę zmienić.
Dobra lece się szykować , bo nie zdążę do kościoła :hand:

Posted

[quote name='slawi']cześć miłośniczko horrorów
ja nie oglądam, nie na moje nerwy :)

gdzie zdjęcia?
fajne przeżycie, od czasu do czasu mieć strachaa :evil_lol::evil_lol:
zaraz wkleję kilka :eviltong:
[quote name='chrupcia']w domu też pogoda zła :eviltong:
ja to przynajmniej jedną dla przypomnienia wstawiłam ... bu :roll:
a w domu też :evil_lol: nie no żartuje :eviltong:
zaraz wkleję jakieś starocie :oops:
[quote name='andzia23']Hejka Weronika i Pączuś:multi:
Witamy :multi::multi:

Cóż nie mam weny na zdjęcia :oops: [SIZE="1"]no i leń też ma w tym swój udział :eviltong:
Dam wam kilka starych zdjęć , jak jakieś się powtórzą to przepraszam . Na razie proponuję się tymi pocieszyć, w tygodniu pomyślę o czymś nowym - OBIECUJĘ :lol:
[SIZE="1"]może będzie lepsza pogoda to wpadniemy na ogródek do babci i dziadka

Posted

Cześć Pączule....horrory to ja ubóstwiam,także lubię się bać a im film straszny to tym lepiej..gorzej jest tylko jak wyłącze telewizor i słyszę tą ciszę i te tykanie zegara tik tik tik..wtedy jestem zła że się skusiłam na oglądanie i teraz mam....he he.
Zdjęcia Pączka super.